Meklē blogā

Dzintars Organic style toniks taukainai sejas ādai

Turpinot iepazīties ar "Dzintars" produktiem, mani ieinteresēja uz labām atlaidēm esot Organic style līnija, paņēmu  ādu mīkstinošo toniku - taukainai sejas ādai, kurš ir ar ecocert sertifikātu, kas apliecina ka sastāvā ir vismaz 95% dabisko ingredientu, šeit gan minētās ka pat  98.9! kas ir pietiekams arguments, lai izmēģinātu šo toniku arī savai ādai.
Esmu taukaini - kombinētās ādas īpašniece, kas uz vasaru pārmetas uz taukaina- jutīga āda grupiņu, tāpēc  izvēloties sejas kopšanas produktus ņemu vērā, lai tur nebūtu pārāk kairinošas vielas.
Šajā konkrētajā produktā ir alvejas un betalīna ekstrakti un zaļās tējas, rudzupuķu ekstrakti, kas mani pārliecināja, ka produkts ir gana maigs, kaut arī domāts taukainai ādai.
No vienas puses, man nepatik klasiskie taukainai ādai domātie produkti, tie pārāk agresīvi attiecās pret tā jau pārmērīgi aktīvajiem tauku dziedzeriem, tāpēc izvēlos produktus, kas ir domāti jutīgai ādai, tos kombinējot ar taukainai ādai domātiem produktiem, kad tas tiešām ir nepieciešams.

Bet tuvāk pievēršoties pašam sejas tonikam,  pievienotajā instrukcijā "Dzintars" to ieliek otrajā "solī" aiz sejas attīrīšanas, dekoratīvās kosmētikas noņemšanas ar pieniņu vai toniku, tad kā otro soli izmanto šo līdzekli un tad krēmu, loģiski un vienkārši.

Testēšanas laiks - aptuveni mēnesi, 2x dienā no rīta un vakarā
Esmu izlietojusi aptuveni 100ml līdzekļa, palicis vel 50 ml tāpēc uzskatu, ka varu izteikt viedokli,ja šo līdzekli īpaši taupītu varbūt tas izvilktu arī divus mēnešus, bet tāds nebija mans mērķis.

Produkta anatomija: Dizainiski patīkams, flakons no puscaurspīdīgas plastmasas ar pumpīti, ērts lietošanā, nekas nekur neizšļakstās un lietojās vienkārši burvīgi. Pati tonika krāsa viegli iedzeltena, bez izteiktas smaržas, spirta smaržu nejūt. 150ml produkta iepakojumā.

Produkta fizioloģija: Lietojot pirmajā nedēļā sajutu vieglu diskomfortu uz ādas, likās, ka bija pārāk stiprs, izmetās arī kāda pumpa, bet otrajā nedēļā šis sajūtas pārgāja. Trešās nedēļas beigās tomēr āda bija mazliet sausāka nekā parasti, kaut arī sejas tonis izlīdzinājās un uzlabojās, poras uz deguna ir palikušas mazliet mazākas, īpašas sārmainas ādā nemanīju, tomēr izjutu vēlmi pēc kā mitrinoša , kopjoša dziļākos līmeņos. Lietošanās laikā minimāli mazinājās taukainais spīdums uz ādas.

Rezumē : Produkts labs ikdienas lietošanai vidēji taukainas ādas kopšanā, sastāvā pieminēts alkohols, kas ir jāņem vērā. Priekš dabiska produkta nav pārmērīgi alerģisks, iesaku izmēģināt taukainas ādas īpašniecēm ja jūsu āda pārāk netaukojās.

Sastāvs 
  7 no 10 -   kopuma labs produkts ikdienai, būs jāpamēģina jutigai ādai domātais, iespējams, to iemīlēšu vairāk :)

Kā pārējām taukainas ādas īpašniecēm, patika šis toniks, ja ir lietots?

Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma