Meklē blogā

Yves Rocher efoliating shower gel strawberry & Yves socher organic raspberry lotion

Yves Rocher produkti pie manis pievelkas, jo saņēmu šo jauko komplektu dāvana no draudzenes :)  Dēļ savas baudāmās kvalitātes gribēju ar to padalīties, iesākot ar dušas želeju kurā ir eksfoliējoši graudiņi,  ar zemeņu smaržu un ļoti zemenīgu sajūtu jūsmu ko guvu ar šo labi putojošo želeju.Yves Rocher  efoliating shower gel strawberry ar maziem graudiņiem  - sēkliņām tās ir pamanāmas, bet vairāk piemēroti ikdienas lietošanai, nekādu dziļo skrubēšanu viņi nedod drīzāk  jau baudīšanai, ar dabīgajām zemeņu sēkliņām un aprikožu kauliņu pūderi, kā arī  98%  dabīgām vielām, kā vienmēr priecē.

Smarža ir ļoti maiga, salda, bet izsmalcināta,  nav uzbāzīga un ķīmiska, ļoti patīk šī smaržas kompozīcija, liek domāt par vecmāmiņas audzētām zemenēm un siltu vasaru. Alvejas sula, kas ir želejas sastāvā dod par sevi zināt - āda kļūst ļoti maiga un patīkama, baudāma, protams, bez parabēniem un citām kaitīgām vielām.















Yves socher organic raspberry lotion,
 produkts, kurš man saistās ar aveņu jogurta smaržu, tekstūra ir viegla, labi klājās, kā arī, ātri iesūcās, bet pateicoties šī sviestam, alvejas gēlam un  augu glicerīnam āda tiek  labi kopta, mitrināta un arī piemēroti pabarota, ļoti labi draudzējās ar silto laiku,  pēc uzklāšanas paris stundas vel jūtama tikko manāma jogurt-īga, aveņu nots uz ādas . Manuprāt ekonomisks produkts, iespējams, dēļ šķidrās konsistences un labās mitrināšanas. Lieliski piemērots tiem, kuriem patīk viegli produkti, kas nav tik biezi, kā piemēram Laura Mars ķermeņa losjoni.

Abiem produktiem lieku 9 no 10

Turam īkšķus, lai vasara  vel mazliet ilgāk turpinās! ;))

Ar sveicieniem
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma