Meklē blogā

Max Factor Facefinity All Day Primer

Čaviņš, meitenes! :)

Ticiet vai ne, bet šo sejas bāzi lietoju jau gadu! Esmu šokā, ka neesmu par to vel padalījusies ar jums, manas lasītājas. Nopirku šo produktu dēļ Spf kā vasaras produktu, bet lietojot iepatikās, kā viņš klājās, ka netiek veidota tā nepatīkamā, bloķējošā sajūta uz sejas ādas, kaut arī grima noturošais un „pielīmējošais” efekts ir ļoti manāms.

Facefinity All Day Primer paildzina Jūsu tonālā krēma noturību un rada matētas ādas efektu. Satur mikro korektorus, lai izvadītu lieko eļļu. Satur SPF 20. Jūs iegūsiet perfektu un ilgnoturīgu grimu, kas padarīs ādu nevainojamu.


Produkta struktūra:
Bieza bet perfekti izklājās uz ādas, ļoti ekonomisks produkts. Bez specifiksas smaržas.

Mans skatījums: Āda tiešām kļūst ļoti labi sagatavota grimam, pat varu teikt, ka ideāli jo sadarbojās ar dažādiem tonālajiem līdzekļiem, sākot no pašiem vieglākajiem līdz pat pilna klājuma līdzekļiem. Vērtējot šo produktu, ka vienu no labākajiem šajā cenu kategorijā īpaši, ja ņem vērā ka nav jālauza galva par smagajiem Spf līdzekļiem, kas bieži vien nesadraudzējās ar ādu un liekās ļoti taukaini, tad šis ir labs risinājums, ja vien grims ir tava ikdiena.

Āda to panes un iznes ļoti labi, neskatoties uz to, ka sastāvā ir silikons, tomēr poru aizdambēšanos es nemanīju, kā arī, likās ka āda „elpo” , izlīdzina arī ādas toni, bet ja ar to ir mazliet problēmas, tad iesaku piejaukt klāt šai bāzei kādu no koriģējošiem toņiem, zaļo – ja seja ir sarkanāka nekā gribētos, rozā/ lašu krāsas – lai atgrieztu ādā dzīvīgumu un svaigumu, man personīgi patīk lietot arī violeto – lai mazinātu dzeltenīgo apakštoni, gaisinātu ādu.

Noturība ir laba, jo lietoju arī siltajā laikā, kad viss tā vien grib aizpeldēt no sejas. Netauko ādu dienas laikā, ka to mīl darīt daudzi silikona primeri.


Par un ap ādu un silikona bāzēm:


Bieži vien, kad intensīvāk lietoju grima bāzes, es mēdzu rūpēties par ādu un pēc grima noņemšanas ar micelāro ūdeni lietoju arī šķidros mazgāšanas līdzekļus uz sejas sūklīša, jo tomēr, bieži vien bāze ir tik labi iedzīvojusies ādā, ka to ar tikai micelārā ūdens palīdzību nevar „dabūt ārā” no porām, ņemot vērā to, ka mana āda ir taukaina, tad viņa nemīl silikonu, pat ja to piecieš dienas gaitās – uz nakti vislabāk tā mīl svaigu, kārtīgi attīrītu ādu. Domāju, ka ja šo noteikumu izpildīsi tad arī tava āda droši varēs sadraudzēties ar silikona bāzītēm.
Kaut arī es ļoti mīlu dekoratīvo kosmētiku, tomēr apzinos, ka nav nekā labāka par tīru, veselīgu ādu, kura ir kā fundaments skaistam grimam un tā iznešanai.



Lai forša diena!

Ilzux

1 komentārs

  1. ļoti patīk šī bāze - manāmi nomatē sejas ādu un izcili tur make up! un pilnīgi piekrītu, ka tā pavisam nav smaga!:)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma