Meklē blogā

VIDEO TESTS:Rimmel Lasting Finish 25H Foundation

Čaviņ, meitenes! 
Turpinu savus lielos grima eksperimentus, meklējot perfekto tonālo krēmu priekš taukainas ādas, kurš spēj nomaskēt pietiekami daudz, bet nerada pārāk smagu sajūtu uz sejas, ļaujot tai elpot un kā svarīgs blakus esošais faktors- nerada alerģiskus izsitumus, niezi utt.
Rimmel London,  nav tas pats populārākais zīmols Latvijā, vismaz es neesmu redzējusi, ka viņš jebkādā veidā sevi reklamētu, tikai brīžiem parādās jaunas kolekcijas, tad nākas nodarboties ar izmeklēšanas darbiem, meklējot par šiem produktiem informāciju ārzemju lapās un blogos, tas, protams, ir žēl, ka tā, jo šis ir viens no maniem mīļākajiem zīmoliem jau kopš pusaudžu gadiem.

Esmu interneta veikalu piekritēja, tāpēc iegādājos šos tonālos līdzekļus internetā, protams, toņi ir tādi miksējami, jo viens ir pārāk gaišs, bet otrs pārāk tumšs, bet tieši tāpēc bija iespēja izmēģināt šos tonālos līdzekļus ne tikai uz sevis, bet arī uz draudzenēm.
Steidzos izmēģināt divus tonālos līdzekļus, kuri  savā starpā tik  ļoti jaunu neatšķīrās( vismaz pēc manām sajūtām) Rimmel Lasting Finish 25h Nude Foundation  kuram vajadzēja būt vieglākam, bet ar spf20 un  ar ideālu klājumu, neradot smaguma sajūtu uz sejas ādas, gluži tāpat kā otrs Lasting Finish 25h Comfort Serum Foundation  ari ar spf20 un abi šie produkti sola ilgnoturību 25h stundu garumā, kas gan, protams, ir maz ticams, bet savas  8-10h viņš turas burvīgi, bija testēts arī  uz citiem ādas tipiem, normālai ādai viņš likās izteikti sausinošs, kombinētai patika, bet man ka taukainas ādas īpašniecei liekās samērā labs.

Pusi:

Labi klājās, viegli pludinās, iespējams izpludināt ļoti plānā kārtiņā
Nav smaga sajūta uz sejas
Noturība arī kad ir siltāks
Sejas āda diezgan labi elpo
Pilnas sedzamības tonālais līdzeklis, kas neveido maskas efektu.
Nepadara ādu taukaināku, lielisko nomaskē nepilnības.

Minusi: 

Pēc 10h tā vai tā sāc just tonālo krēmu uz sejas
Pakāpeniski noiet no sejas ādas - taukainākajās vietās, manā gadījuma zods un deguna rajons.

Knifi:

Vislabāk uzklāt plānā kārtiņā ar slapju sūkli, tā klājums  būs viegls, bet ļoti labi sedzošs
Labi sadarbojās ar matējošiem papīrīšiem -  neatstāj tonālā krēma nospiedumus uz tiem, tāpēc droši var lietot.
 Labi sadarbojās gan ar sausajiem, gan krēmveida izgaismotājiem ( var droši sajaukt ar krēmveida izgaismotāju)
Labi sadarbojās ar  gaišinošajiem pilieniem, gan tiem no TBS, gan citiem gaišinošajiem līdzekļiem uz ūdens bāzes.

Video var redzēt kā man gajā,  kā klājās un kā izejot cauri dienas gaitām uzvedās tonālais krēms uz manas ādas! Kā arī, būšu priecīga, ja pierakstīsities un spiedīsit Like manam video ;)




Ar sveicieniem
Ilzux







2 komentāri

  1. Patīk tavi video, jo tie ir diezgan informatīvi un bez lieka 'ūdens' :)
    Par to, ka Rimmel nav populārs, varu pastrīdēties :) Jā, viņš tiešām sevi nereklāmē, bet Drogās pārdodas ne sliktāk kā Bourjois un Lumene.
    pati tonālos no šis firmas neesmu mēģinājusi. Varbūt, kaut kad sanāks, bet pagaidām man ir pietiekoši daudz tonālo, kurus vēl vajag izlietot līdz derīguma termiņa beigām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies ;)
      Nu re, tad jau laikam iztiek bez aktīvas reklāmas ;)
      Bourjois kaut kā nav iedzīvojies manā kosmētikā, nezinu - viss ko pērku īsti neder :D

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma