Meklē blogā

Maybelline Fit Me matte & poreless

Čaviņas meitenes!

Jau kādu laiku visi apkārt čalo par un ap šo tonālo krēmu. Ir ļoti dažādi viedoklī, gan izteikti pozitīvi , gan izteikti negatīvi  no dažādu ādas tipu īpašniecēm, tieši tāpēc  es  "piebremzēju" lai ļautu sev kārtīgi saprast, vai šis produkts man patīk, kas tieši ir tas, kas mani uzrunā/ neuzrunā.  Vēlējos  uztvert savu ādas reakciju uz šo produktu arī ilglaicīgā griezumā.

Pirmās sajūtas ( lietojot pirmo nedēļu): Lielas cerības uz produktu,   sajūtās uz ādas atgādina BB krēmu, dēļ savas vieglās uzkāšanas un tā, ka viņš neveido maskas sajūtu uz ādas. Šajā periodā vel mana āda ir nenormāli taukaina, jo nav iestājies vēsāks laiks, tāpēc priecājos, ka spīdums neodās anormāli ātri, bet gan normas robežās +- 4h .. Nēsājot dienas laikā pakāpeniski noēdas no zoda un deguna rajona.
Šajā Video runāju par šo produktu un atrādu krāsu paraugus uz ādas 
Pēc mēneša lietošanas un dažādu toņu kombinēšanas ( patīk konturēt ar tumšākiem tonālā krēma toņiem):  Vieglā sajūta nepazūd. Pumpas normas robežās - nejūtu, ka viņas rastos dēļ tonālā krēma, drīzāk dēļ manas ādas īpatnības, vai hormonālām svārstībām uzrodas pāris pumpiņas. Pumpas šis produkts īsti nenosedz, nav tāda sedzamības pakāpe. Lietojās ļoti viegli, normāli sadarbojas ar  korektoriem un citiem  krēmveida un pūdera produktiem. Nesadalās uz sejas ādas.  Dienas laikā  gribās atjaunot uz deguna un zoda, ko arī daru un dzīvoju laimīga ar tonālo līdzekli.  Jāpiemin, ka izvēlos šo produktu, ja ir kāds pasākums- jo patīk viegluma sajūta, kā ari savas 4h turas tur kur jābūt, manuprāt tas ir pozitīvi.

Plusi:
Viegla sajūta uz sejas ādas
Neaizsprosto poras
Vidēji ilgi nēsājās

Mīnusi:
Sedzamība vidēja, līdz viegla
Vairāk piemērots kombinētai ādai ( uz normālas turējās perfekti vairāk par 10h)

Rezumē: Ja tev ir kombinēta, vidēji taukaina āda, domāju ka šis produkts būs pietiekami normāls ikdienai, jo tas neaizsprostos poras, būs viegla sajūta uz ādas, kā arī, viņu var uzslāņot. Tomēr, ja tev ir ļoti taukaina āda, tad rēķinies, ka ilgāk par savām 4h viņš nenoturēsies, pakāpeniski pazūdot no taukainākiem sejas rajoniem. Kopumā, man šis produkts tiešām patīk, domāju, ka iegādāšos atkārtoti, ja būs tāda nepieciešamība.  ( maziņš ieteikums, ja šaubies vai tavai ādai derēs, aizej uz Drogām  un uzklāj uz sejas, negribi darīt to darba dienās, ej brīvdienās,  es tā mēdzu darīt ar tonālajiem līdzekļiem, kuriem nespēju saprast vai man patiks.)
Vai es ieteiktu šo tonālo draudzenēm?  Jā, ja viņam nav izteiktas pumpas, bet piemēram viegli apsārtumi un citi minimāli ādas defekti.

Lai jauka diena!
Ilze

1 komentārs

  1. Lielisks tonālais. Šābrīža laikapstākļos tam pievienoju pilīti eļļas - efekts ļoti patīk, bet taukainai ādai, visticamāk, nav nepieciešamības. Kad klāju ar otu, sedzamība ir krietni vien augstāka, nekā ar sūkli, bet ikdienai parasti izvēlos vieglāku pārklājumu. Uz manas ādas turās visu dienu. Priekš manis šis tonālais ir negaidīti labs :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma