Meklē blogā

Mazlet citāds Ziemassvētku Makeup

Caviņas, meitenes!

Ziemassvētku noskaņa liek domāt par sarkano un zaļo toņu kombināciju, bet šoreiz, šajos svētkos izvēlējos ko pilnīgi citu! Es izvēlējos interesantu rozā toni, to kombinējot ar  violetiem, burgundijas toņiem. Acu makeup look  pieskaņoju gliterainam manikīram, kuru  veidoju izmantojot pašus lētākos "Drogu" gliterus, par kuriem esmu tā safanojusies - krāsas, daudzveidība, cena, tas viss ideāli.

Lietoju kā pamatu  Maybelline mīļāko matēto krēm-veida ēnu, kura ir mana acu ēnu bāze jau ilgu laiku, izskatās, ka pamazām tā sāk beigties (lietoju kopš vasaras, kad iegādājos, lai piedalītos Maybelline konkursā).

Uzklāju daudzas un dažādas ēnas, visvairāk izmantojot Urban Decay Electirc ēnu paleti /toni  #slowburn /, kombinējot ar Sleek vintage romance paletes burgundijas toņiem/ #marry in monte carlo  un #honeymoon in Holywood/, bagātinot to ar Micabella zeltainajiem pigmentiem ieguvu  skaistu, piesātinātu tēlu, ko papildināju ar melno laineri + gliteru bāze uz lainera no Lime Crime un iemīļotie DNC gliteri.
Izvēlējos klāt MAC acu tušu, kura man ir tik ļoti iepatikusies dēļ savas mazās birstītes, kura lieliski piekļūst manām skropstām, pat pašām mazākajām.

Kā Bāzi lietoju Nars bāzi ar Spf  uzklājot Loreal True mach tonālo tonī vanilla, kurš gan mīl viegli oksidēties uz ādas, bet to dara pēc +- 5h tāpēc man bija laiks līdz ārā kļūs tumšs, neviens neko nemanīs :D
BareMinerals šampanieša toņa pūderis ar mirdzumiem piešķīra glanci, to kombinēju ar l'oreal true match highlighterizgaismotāja pūderi, kā fiksējošo pūderi izvēloties  NYX HD caurspīdīgo pūderi.

Lūpu krāsa - matētā no Maybelline/960Redsunset, nevienu citu negribētu lietot, jo šī ir tik komfortabla, bet ļoti noturīga. Kā kleitu izvēlējos šo te no Asos veikala , kura gan atnāca vienu izmēru lielāka, bet nu uztvēru to mierīgi, var jau nesāt arī brīvākas kleitas ;) Bac šobrīd viņa ir vel lētāka .. neraža ar tiem veikaliem, grūti notrāpīt uz labāko piedāvājumu.


Lai skaisti šie Ziemassvētki!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma