Meklē blogā

Biocos academy Rudzupuķu hidrolāts & Auzu sejas krēms



Čaviņ, meitenes!

Esmu uz Eko kosmētikas viļņa, tāpēc vēlos jūs iepazīstināt ar zīmolu Biocos, kurš ir samērā interesants, pētīšanas vērts jo piedāvā dažādus krēmus, zied-ūdeņus, ēteriskās eļļas, viss savai kosmētikas laboratorijai - jaukšanai, veidošanai un radīšanai. Tiešām interesanti bija iepazīties ar diviem gataviem produktiem Zied-ūdeni un sejas krēmu, kuri ir gandrīz pilnībā izlietoti tāpēc varu izteikt savu verdiktu par šiem produktiem.


Interesanti ka nevarēju ātrāk nekā pēc trim nedēļām lietošanas izteikt savu viedokli, bet iesējams, tas ir visai kopjošai kosmētikai, kuras ir pietiekami dabiskas, jo tieši ilgākā produkta lietošanā viņš sevi atklāj pilnībā. Kā arī, man nepatīk "cept augšā" atsauksmes tikai atsauksmes dēļ..

Varu teikt, ka šis nav pats ātrākais no anti age produktiem, kuru esmu lietojusi, tas ir saprotami, jo sastāva nav silikonu, kas varētu radīt šķietamību par veselīgu ādu. Nedēļām ejot, sajutu, ka anti age iedarbība ir viegla, maiga, bet pozitīvu rezultātu nesoša. Mana āda jūtās ļoti svaiga pēc šī produkta lietošanas, mitrināta un veselīgāka, īpaši šajā apkures sezonā.

„BIO+“ biokosmētikas līnija izceļās ar lielāku efektivitāti, jo receptūrā bez tradicionālajām augu sastāvvielām izmantojami arī aktīvi iedarbojošies dabīgie materiāli, kuri pozitīvi palielina biokosmētikas ietekmi ādai: intensīvāk mitrina, uzlabo ādas elastību, stimulē ādas kolagēna rašanos.Auzu krēms ar beta glukāniem izceļas ar ādu stimulējošām un elastību atjaunojošām īpašībām.

Cik saprotu, sastāvā ir Beta glukāni, kuri stimulē kalogena sintēzi un atjauno ādas šūnas, kā arī preventīvi iedarbojās uz grumbu veidošanos. Nomierinošais efekts no liepziediem ir jūtams, jo sejas āda tiek nomierināta pēc ši produkta uzklāšanas.

Svarīgi zināt: Uzklāj uz mitras sejas ādas, tad vajadzēs mazāk produkta, bet viņš sasūksies daudz ātrāk.

Ja tev ir taukaina āda, zini ka iesūkšanās process būs mazliet ilgāks, jo pateicoties vērtīgajām Argāna, aprikožu kauliņu un makadāmijas eļļām, tomēr, šis krēmiņš ir gana taukains. Tomēr, ja tev ir normāla vai kombinēta sejas āda - tu mīlēsi to barojošo sajūtu, kuru sniedz šis produkts.

Produktam ir izteikts lavandas aromāts - priekš manis tas bija pluss, nezinu, vai tā ir visiem.

Pēc vairāk kā trīs nedēļu lietošanas - sejas ādā novēroju izteiktāku mitrināšanu, vairāk uztveru ka sejas ādas saglabājošu, mitrinošu produktu. Esošās grumbiņas nepazuda, bet lietošanas laikā jaunas nesteidzās veidoties, kas arī ir labs efekts. Efekts "ieslēdzās" pakāpeniski, pirmais no tiem ir mitrināšanas, komforta sajūta sejas ādai.

Periodiski iedevu notestēt draudzenēm, kuras palika pie manis ciemoties, viedoklis, kurš ir vienojošs ir tāds, ka produkts liek justies ļoti svaigi un labi mitrina jau pēc pirmās lietošanas reizes.

Mīnusi - tomēr priekš manas taukainās ādas pasijās ko matētāku, bet uzskatu, ka tas ir saistīts ar manas ādas īpatnību, ne krēma kvalitāti. Jāpiesargās, ja nemīli lavandas aromātu un tās ēterisko eļļu.
Sastāvs:centaurea cyanus water, prunus armeniaca oil, macadamia ternifolia oil, argania spinosa oil, avena sativa beta glucan, sodyum stearoyl lactylate, lavandula angustifolia oil, anthemis nobilis oil, tocopherol, citrus grandis seed extract, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, glycerin

Rudzupuķu hidrolāts, ar izsmidzinātāju

Maiga aromāta rudzupuķu ūdens lietojams jutīgas, sausas, nobriedušas ādas kopšanai., īpaši palīdz bieži sarkstošai ādai.Tas intensīvi mitrina ādu, tādēļ apsmidziniet seju ar hidrolātu, ja gaiss telpās ir sauss vai karstā vasaras dienā.Hidrolāts izceļas ar pretiekaisuma īpašībām.

Viens no maniem mīļākajiem produktiem, tā smarža ir debešķīga, dabīga un silta, gluži kā medus un saules smarža veido vienmērīgu mākonīti uz sejas ar zied-ūdeni, kurš ļoti maigi nomierina sejas ādu- tiešām foršs produkts, kuru domāju iegādāties atkārtoti. Ir vēlme aplūkot arī citus ziedūdeņus, iespējams, atradīšu vel kādu man piemērotu produktu.

Lietoju zem un virs kosmētikas, lieliski darbojās abējādi. 
Jaucu klāt mālu maskām, vienkārši fantastiski forša sajūta.

Vairāk informācijas meklē http://biocos.lv/  interneta veikalā 

Lai forša diena!
Ilze 

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma