Meklē blogā

Dr. Hauschka meistarklase & Pieniņš dekoratīvās kosmētikas noņemšanai

Caviņ, meitenes!

Skatos ārā pa logu un vērojot  nu jau Janvāra sniegu, atceros kā apmeklēju kādu pasākumu Decembrī, pirms svētkiem, kura laikā ieguvu patīkamu un interesantu pieredzi - praksē apgūstot svētku makeup look interpretāciju  izmatojot Dr. Hauschka dekoratīvās kosmētikas produktus. Pati apmācība/ seminārs  noritēja Lady's Class skaistajās telpās,  caur kuru lielajiem logiem paveras brīnumaini skaists skats uz Vecrīgas sniegotajiem jumtiem, tā radot īpašu svētku noskaņu.


Telpa bija  gaiša, vidēji plaša un ap lielo galdu telpas centrā izvietoti portatīvie spoguļi, tejas/kafijas tasītes siltā dzēriena baudīšanai, galda centru rotāja kopjošās kosmētikas pudelītes, sejas krēmi, serumi, toniki ar kuriem iepazināmies nodarbības sākumā, kas  manuprāt bija ļoti noderīgi un informatīvi vērtīgi.
Šeit izdarīšu mazu atkāpi jo pie reizes padalīšos ar atsauksmi par Dr. Hauschka attīrošo pieniņu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, kuru lietoju jau kopš Decembra.


Pieniņa konsistence ir maiga, mazliet eļļaina  un ļoti forši  noņem dekoratīvo kosmētiku, neesmu gan mēģinājusi ar ūdens noturīgajiem produktiem, bet ar acu tušu tiek galā godam un pats lielākais pluss ir pievienotā vērtība - kopta, veselīga āda.
Atzīšos, ka dabīguma faktors manās acīs tas ir liels pluss, jo tad skaidri zinu, ka nenodaru pāri savai ādai.
Jāpiemin, ka šis pieniņš nes līdzi delikātu smaržu, kura man ļoti patīk, savā ziņā jau esmu atkarīga no tās, izmantoju šo produktu kā sejas attīrītāju beidzamo fāzi, jo man patīk izbaudīt  mandeļu eļļas kopjošās īpašības, kuras sajūtu pēc sejas attīrīšanas ar šo produktu.
Lieliski notīra ikdienas putekļus, arī ja nav lietota dekoratīvā kosmētika, alerģiju neradīja arī manai jutīgai ādai.
Gribēju pieminēt  šo pieniņu jo tieši pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas mēs visas guvām iespēju to izmēģināt klātienē, attīrot seju no rīta putekļiem un dekoratīvās kosmētikas, tad lietojām atbilstošu toniku un sejas krēmu. Mūs iepazīstināja ar zīmola filozofiju un sejas kopšanas pamatiem, kas bija interesants piedzīvojums šī zīmola daudzveidīgajos produktos.

Atgriežoties pie paša pasākuma, vizāžiste Jūlija Gūtmane iepazīstināja ar dekoratīvo kosmētiku ļaujot mums visām,  aptuveni desmit meitenēm,  izmēģināt uz savas ādas tonālo līdzekli, pūderi, izgaismotāju, protams arī debešķīgās acu ēnu paletes, vienā no tām esmu iemīlējusies - tik skaisti  plūmju toņi, kuri ir saderīgi ar jebkuru acu krāsu.  Vizāžiste  izvēlējās vienu no dalībniecēm par modeli un  uz viņas atrādīja to makeup look, kuru vēlējās mums  atrādīt un pamācīt.



Priekš manis pats interesantais tieši no dekoratīvās kosmētikas,  jau pirmkārt bija acu tuša, viņa smaržo pēc rozēm! Iedomājaties meitenes, itkā atrastos rožu krūma pašā plaukumā, intensīva un dabīga smarža, kura nekairināja acis, kas ir wow .. bet es esmu no tušu "ostītājām" mēdzu smaržot arī klasiskās tušas( jūs arī tā darat? vai es viena tāda?:) )
Pagarinošā tuša sniedz labu rezultātu, kuplinošā kuplina, bet man ir īsas skropstas tāpēc labāk lietotu pagarinošo tušiņu, kur redzu izteiktāku rezultātu. Kuplinošā vairāk der dienām, kad izvēlies radīt "no makeup makeup look" gūstot dabisku rezultātu.
Otrais produkts, no tušām, tās ir krāsainās tušiņas, kas man liekās wow priekš dabiska zīmola, kā arī protams pūderis ar rožu aromātu, kas ir ļoti intensīvs, bet man tik ļoti patika.
Acu ēnas cik vienu reizi izmēģinātas  radija labu sajūtu, labi turējās arī bez bāzes un nemaz nekairināja acis! Gribētos izmēģināt tās ilgāku periodu lai gūtu pilnvērtīgāku priekšstatu, ceru, ka iznāks iegādāties.
Izveidotais makeup`s  -

Kopumā pats pasākums bija izdevies, interesants un ļoti foršs arī deļ jaukās Vizāžistes  Jūlijas un viņas step by step pamācībām, tāpēc  iesaku tādu apmeklēt, ja ir interese iepazīsties ar šī zīmola dekoratīvo kosmētiku.


Paldies, par iespēju piedalīties šajā  jaukajā pasākumā ;)

Cik noprotu, vairāk informācijas par līdzvērtīgiem pasākumiem meklē FB lapā 

Lai mums forša diena!
Ilze

4 komentāri

  1. Es pasmaržoju pilnīgi visu. :D Par to mani nereti ir paķircinājuši draugi un kolēği. Arī skropstu tušas. Tā laikam bija YSL tuša kādā no Saneribox kastītēm, kas kolosāli smaržoja vēl kādu laiku pēc uzklāšanas. Biju sajūsmā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. he , savējais cilvēks :D Bet kaut kā ir interesanti pasmaržot, tāda vilkme :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma