Meklē blogā

Dermosil: sūklis, korektors & finiša pūderis

Čaviņ, meitenes!

Kādu laiciņu atpakaļ, jau savos video minēju, ka ļoti mīlu šo sūklīti, bet galīģi piemirsās par to informēt arī sava bloga lasītājas, ne tikai youtube kanāla skatītājas.
Tā nu iznāk, ka sēžu "uz diviem krēsliem" patīk gan rakstiskais formāts, gan video formāts, ļoti vēlos saglabāt abus formātus, jo katram no tiem ir savi plusi, kuri ir gana svarīgi.
Dermosil produkti mani iepriecina, jāsaka, ka ja es nebūtu izmēģinājusi uz savas ādas tik daudzus šos produktus, iespējams, ka neticētu, ja lasītu atsauksmes.  Tomēr, jāsaka ka mani simpatizēt Dermosil produkti gan savā cenu kategorijā, dēļ kvalitātēs, gan dizainiskā ziņā , jo atstāj baudāmu noskaņu ar savu klasisko dizainu un ziemeļniecisko noskaņu.


Par korektoru/ konsīleri jau minēju savā konsīleru rakstā, to nosaucot par vienu no labākajiem konsīleriem, savas domas neesmu mainījusi, ļoti patīk šis produkts - mēdzu lietot arī zem acu rajonā jo ir pietiekamas sedzamības produkts.  Konsistence ir vidēji bieza, krēmīga, klājās labi, sedzamība vidēja līdz pilna.  Sadarbojās ar citiem produktiem un neveido alerģiskas reakcijas, labs produkts, iespējams, ka kādam var nepatikt ka tik ātri nožūst pēc uzklāšanas.

Lūpu balzāms no Eko sērijas, 15ml tilpums,  konsistence ļoti ierasta eko produktiem, mazliet eļļaina, bet diezgan ātri sasūcās un lūpas jūtās gana komfortabli. Šo produktu lietoju uz nakti, kā jau visus Eko produktus jo skaidri zinu, ka sastāvā nav silikoni, tāpēc kopjošais efekts būs ļoti labs - no rīta pamodīšos ar koptu lūpu ādu.  Sastāvā esoša rīcineļļa, e vitamīns  un šea sviests ir labi palīgi arī sasprēgājušām lūpām.

Slavenais Dermosil 3D sūklītis tonālo līdzekļu un citu šķidru un krēmveida formas līdzekļu uzklāšanai . Perfekts sūklis! 100% ideals priekš manis! Kaut kas starp Beauty blender un RT sūkli, nav pārāk gumijots, bet ir pietiekami mīksts, neuzsūc pārmērīgi daudz produkta. Protams, ka pirms lietošanas ir jāsamitrina, tas kļūst 2x lielaks, nospiežot visu lieko ūdeni tas ir gatavs darbam, kuru paveic godam. Ja tev vel nav bijis  kosmētikas sūklis, tad iesaku uzmest acis uz šo produktu, cena fascinē  ja to salīdzina ar lielisko kvalitāti.

Interesantais  Shimmer  izgaismotājs/ vaigu sārtums,   tomēr šo produktu uztveru kā vaigu sārtumu, starp citu viņš šobrīd ir  pieejams veikalā uz atlaidēm, tāpēc  ķeriet ja šādi produkti ir interesanti!  Baked tipa produkts, kurš sastāv no trim skaistiem toņiem, mazliet gaiši - perlamutra,kas mijās ar gaiši rozā un zeltaini brūnu, kopumā veidojot  tikko manāmu liegu mirdzumu ar rozā atblāzmu, priekš manis lieliski darbojās kā vaigu sārtums, kaut arī , tā pamata doma ir kā finiša pūderim- izgaismotājam, kuru klāj uz visas sejas ādas, lai piedotu sejai dzīvīgumu un svaigumu. Vidēji pigmentēts produkts ļoti piemīlīgā iepakojumā.


#bildē efekta pūderis & konsīleris "dabā"
Jāpiemin, ka visus šos produktus vieno ļoti samērīgas cenas, kā ari lieliska kvalitātē, noteikti izmēģiniet sūklīti tonālo līdzekļu uzklāšanai & lūpu balzāmu.

Produkti nopērkami https://www.dermoshop.com/lv/  īpaši iesaku iemest aci pie īpašajiem piedāvājumiem, tur vienmēr ir kas interesants un svaigs!

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkti

2 komentāri

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma