Meklē blogā

Atsauksme: bodykey by NUTRILITE Maltītes aizvietošanas batoniņš

Sveicieni šodienā

Gribēju parunat par kādu interesantu produktu, kuru testēju un par kuru man ir radies viedoklis ar kuru vēlos padalīties.
Jau kādu laiku izmēģinu interesantu Amway produktu, tie ir bodykey by NUTRILITE Maltītes aizvietošanas batoniņi ar tropisko augļu garšu. Kuru galvenā sūtība ir aizvietot vienu vai divas ēdienreizes, kad ir tāda vajadzība vai nepieciešamība. Šāda tipa batoniņus vienmēr esmu uztvērusi, kā kaut ko noderīgu - lai turētu somā, ja nu nesanāk papusdienot, bet uznāk lielais izsalkums. Vienīgais, kas mani ir mulsinājis veselīgajos batoniņos ir pārmērīgais cukura daudzums un sajūta, ka tas nemaz nav tik veselīgi, kā tiek reklamēts. Sākot testēt šos bodykey by NUTRILITE batoniņus skatījos uz tiem mazliet bažīgi, īpaši domājot par to efektivitāti.  Ar līdzīgiem produktiem esmu iepazinusies galvenokārt veselīga uztura nodaļās veikalu plauktos, kā arī eko veikalos.Tā ir mana iepriekšējā pieredze, ko arī ņemu par pamatu šī produkta izvērtēšanai.
Bodykey by NUTRILITE Maltītes aizvietošanas batoniņu turēju somā un gaidīju, kad pienāks tāda vajadzība to izmēģināt. Sanāca iestrēgt sabiedriskā transporta "korķī" kad pirmo reizi nogaršoju šo produktu. Pēc garšas īpašībām ļoti patīkams, nav pārāk salds, garšo pēc augļiem, mazliet jogurta. Lieliski rada sāta sajūtu, nav cukura trieciena sajūtas, drīzāk vieglas maltītes sajūta, kura lieliski palīdz aizvietot ēdienreizi. Pēc batoniņa apēšanas izsalkuma sajuta atjaunojās vidēji 3h laikā, jo tomēr uzskatu, ka ar šo batoniņu var aizvietot kādu ēdienreizi, bet tas nekādā veidā nevar aizvietot siltu zupu vai sautējumu. Ērts ēdiens  ja ieturētas apjomīgākas pusdienas, tad vakariņu ēdienreizi aizvietojot ar batoniņu  nākamā rītā nejūties pārslogojis savu gremošanas sistēmu.
bodykey by NUTRILITE Maltītes aizvietošanas batoniņš Vairāk informācijas par sastāvu
Sastāvs: zirņu proteīna kraukšķi (zirņu proteīns, kviešu proteīns, manioka ciete), jogurta pārklājums 9,5% (cukurs, kakao sviests, sausais jogurta pulveris (satur pienu), laktoze (no piena), emulgators (sojas lecitīns), aromatizētāji, skābe (Citronskābe)), sūkalu olbaltumvielu kraukšķi (sūkalu proteīns (no piena), rīsu milti, emulgators (sojas lecitīns)), oligofruktoze, glikozes sīrups, āboli 4,5%, humektants (glicerīns), saldinātājs (maltitoles), aprikozes 3,8%, rīsu kraukšķi (rīsu milti, kviešu glutēns, cukurs, kviešu iesals, glikoze, sāls), palmu tauki, maltodekstrīns, minerāli (kalcija sāļi ortofosforskābe, ortofosforskābes kālija sāļi, magnija oksīds, dzelzs difosfāts, cinka oksīds, vara (II) glikonāts, mangāna sulfāts, nātrija selenīts, kālija jodīds), biezinātājs (akāciju gumija), saulespuķu eļļa, mango sulu eļļa 1,9%, linšķiedra 1,9%, saulespuķu sēklas 1,9%, jogurta pulveris (satur pienu), skābe (citronskābe), aromatizētāji, sāls, emulgators (taukskābju mono- un diglicerīdu citronskābes esteri), vitamīni (C vitamīns (L-askorbīnskābe), niacīns (nikotinamīds), E vitamīns (DL-Alfa-tokoferilatsetāts), pantotēnskābe (kalcija D-pantotenāts), B2 vitamīns (riboflavīns), B6 ​​vitamīns (piridoksīna hidrohlorīds), itamīns B1 (tiamīns hidrohlorīds), vitamīns A (retinilacetets), folijskābe (pteroilmonoglutamīnskābe), vitamīns K (fitomenadions), biotīns (D-biotīns), D vitamīns (holekalciferols), vitamīns B12 (cianokobalamīns)).

Es uzskatu,ka šis ir labs produkts, kad ir tāda nepieciešamība pēc ēdienreizes aizvietošanas, viennozīmīgi ērts un sastāva ziņā ļoti par labs produkts. Ļoti patika, ka viņš rada sāta sajūtu, nevis vel lielāku izsalkumu, kā daudzi "veselīgie" batoniņi.

Lai burvīga diena
Ilze

1 komentārs

  1. Uzturā lietoju visu laiku bodykey batoniņus, tie ir gan garšīgi gan arī veselīgi. varu vēl ieteikt diezgan labus XS proteinas batoniņus ar karameļu garšu. tajos ir ap 20 g olbaltumvielu un nav tauku

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma