Meklē blogā

Artistry Hydra-V Refreshing Moisture Mask atsauksme

Sveicieni šodienā!

Gribēju parunāt par kādu īpašu sejas masku, kura man palīdzēja atjaunot sejas ādas līdzsvaru, par Artistry Hydra-V sērijas Refreshing Moisture Mask mitrinošo masku. Iepazinos ar šo masku tuvāk, tās sastāvu, kas izskatās gan mitrinošs, gan barojošs. Izlasu instrukcijā, ka produkts ir piemērots gan normālai, gan sausai ādai, tā esot apstiprinājuši dermatologi savos testos. Šī maska palielina ādas apūdeņošanas līmeni un saglabā mitrinošo iedarbību līdz pat 12 stundām.

Aktīvās sastāvdaļas šajā maskā
Norvēģijas fjordu ūdens – attīrošs, atsvaidzinošs un mitrinošs.
Havaju salu acai ogas – bagātas ar taukskābēm, palīdz revitalizēt ādas mitrinošās iedarbības barjeru.
Himalaju rozā ieža minerālvielas – atjauno ādu optimālai apūdeņošanai.
Manas sajūtas lietojot šo produktu: attīrot sejas adu, vismaz divas reizes nedēļā es izvēlos uzklāt kādu no sejas maskām, testējot šo masku, es to lietoju divas reizes nedēļā. Tā nu bija sakritis, ka tajā periodā slimoju, tāpēc mana sejas āda izskatījās briesmīgi, atūdeņota āda, vietām sausiem pleķiem, apsārtumiem - nekas baudāms, bet prognozējami, ja esi apslimis.
Tas kāpēc tomēr pievērsos sejas ādas lutināšanai ar masku, bija ļoti praktiski - jo āda ap degunu bija sausa, mazliet sprēgāja, nekas patīkams. Ierasti mitrinošās maskas ir ļoti vieglas, bet cereju uz šīs efektivitāti. Uzklājot mani pārsteidza tekstūra - tā nebija ūdeņaina, drīzāk krēmam līdzīga, ļoti ātri nožuva un izveidoja aizsargslāni uz manas ādas. Tomēr kaut arī bija nožuvusi tas netraucēja viņai izteikti mitrināt, jutos kā būtu uzklājusi drāniņ- masku, ja to ir iespējams salīdzināt. Izbaudiju patīkamo sajūtu 15min un noskaloju sejas masku ar remdenu ūdeni, nosusināju seju un ticiet vai nē - tā bija pati maigākā ādas sajūta, kāda man ir bijusi no sejas maskas!
Artistry, kā ierasti  ir saglabājis savu augstās kvalitātes radītāju ar vel vienu apmierinātu klientu. Āda atguva savu mitruma līmeni un izskatījās daudz veselīgāka, svaigāka, tvirtāka un šis efekts saglabājās divas dienas, kas manuprāt ir ļoti jauks radītājs.

Kam es iesaku šo Artistry Hydra-V  Refreshing Moisture Mask masku?
Visiem ādas tipiem, kad ir nepieciešama papildus mitrināšana, atjaunošana. Domāju, ka tā būs lielisks glābējs dehidrētai sejas ādai. Maskai piemīt tikko jūtams, liegs ziedu aromāts, kas netraucē, drīzāk padara lietošanu patīkami baudāmu.

Vairāk informāciju meklē https://www.amway-latvia.com/

Lai skaista diena!
Ilze

1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma