Meklē blogā

Dzintars Laura Mars Spa Premium matu šampūni & balzāmi

Pētāmais objekts: Dzintars Laura Mars Paris Spa premium sērijas Šampūns un matu maska *Gan saulainais arbūzs, gan melleņu :)   Piemērots visu matu tipu īpašniekiem. Par Laura Mars produktiem rakstīju arī šeit ->  Spied šeit Laura Mars Sejas krēms


Laiks: Jau otrais iepakojums, gan šampūnam, gan balzāmam iet uz beigām.

Objekta "anatomija" : Plastmasas iepakojumi, spilgtāki, krāsaināki, nekā Dzintaram ierasts, šampūni ērti ar pumpīti, balzāmi - matu maskas skrūvējamos "ķopsīšos" manuprāt  ne-pārāk ērti, jo konsistence ir samērā šķidra un plūstoša, grūti paņemt vajadzīgo daudzumu.

Šampūns un balzāms- matu maskas sastāvs ir ļoti dabisks 97% dabiskie ingredienti, bet neskatoties uz to šampūns ļoti labi puto un attīra matus,  tie paliek viegli un patīkami, pēc matu maskas kura tāpat kā šampūns, kurš satur kviešu mikroprotenīnus un tādu labumu kā rožūdeni, mati tiek pabaroti un maniem krāsotajiem, blondajiem matiem ļoti labi der.  Tomēr esmu novērojusi, ka mati ātrā taukojās, tāpēc vairāk piemērots sausākiem matiem, protams, īpaši jāskatās līdzi cik daudz paņem balzāmu, dēļ ķobīša nākas iegrābties vairāk produkta nekā gribētos.
Produkta aprakstā ir minēti arī tādi labumi kā jūras aļģu, zirgkastaņas, alvejas augļu ekstrakti, patiesībā jau alvejas bāze ir jūtama- jo šampūns attīra patiešām maigi un patīkami.

Pats lielākais bonuss ir  fantastiskā smarža - arbūza smarža vairāk atgādina bērnības košļeņu smaržu ar arbūza blakus esošo noskaņu, daudz cukurīgu nošu, bet tik fantastiski atveras mazgājot matus, putas labi putojās, tāpēc galvas āda attīrīta un iekaisumus nemanīju.


Plusi : Smarža, pumpītis  matu šampūnam, dabiskie ingredienti, vietējais produkts, laba cena ar atlaidi.

Mīnusi : Cena bez atlaides ir tāda, ka es nepirktu, matu maskai ir mazliet pa šķidru konsistence,  tomēr līdz galam nav izdevies  radīt balansu , lai derētu  "visiem matu tipiem" vairāk tomēr der krāsotiem, bojātiem matiem.

Rezumē: Ir vērts  iegādāties un izmēģināt,  es noteikti pamēģināšu arī citus garšīgos aromātus, ja viņi vel pārdos ar atlaidi.  8, 5 no 10

Ar sveicieniem
Ilze


8 komentāri

  1. Masku neesmu mēģinājusi, bet šampūns man nepatika, jo ļoti ātri matus sataukoja, pat mazgāšanas dienas beigās bija tādi nekādi. Smaržoja gan forši un iepakojums ar pumpīti arī labu labais. Masku pat baidos mēģināt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. A nu re, tad ar maniem krāsotajiem tik ātri nebija, ka dienas beigās.. redz tev laikam veselīgāki mati :) Maska ir samērā barojoša, tas gan, bet bez balzāma es savējos vienkārši neizķemētu..

      Dzēst
  2. Žēl, ka cenas tik ļoti sālītas spa produkcijai, būtu lētākas, iepirktu vairāk, bet tā jāgaida lielākas atlaides.

    AtbildētDzēst
  3. Es sev ķermeņa losjonu pirku uz atlaidi, bet kad ieraudzīju pamatcenu, nesapartu, kam tik augstu. Manuprāt, Dzinataram jābūt ir maksimāli lētam priekš latviešiem pat nesaktoties kādas tur spā vai ne spa lietas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī nesapratu, ko tik traki, ņemot vērā, ka tomēr mūsu tirgus un patērētāji diez vai pirks pa tādām cenām, bet domāju, ka varbūt viņi bieži akcijas taisīs un tā lielā cena "uzsit cenu" lai pirktu viņu produkciju ar atlaidi vairumā...

      Dzēst
  4. Nopirku šeit http://www.lieliskadavana.lv/spa-matiem--matu-griezums-viriesiem-skaistumkopsanas-salons-shine šī salona apmeklējumu priekš sava drauga. Aizgājām un parunāju nedaudz ar speciālistu par šo līniju viņš teica, ka neesot pārak laba.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kāds bija pamatojums, ka neder? Vīriešu matiem neder? Vai matu tipam konkretam? Jo cik saprotu tas der / neder atkarīgs no matu stāvokļa kopumā..varbūt ko neizporotu ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma