Meklē blogā

Rabarberu baudījums - L`Occitane skaistuma kastītē

Pirmssvētku kastīte, kas aizķērusies  lielajā svētku burzma, bet tieši tāpēc tā ir kārtīgi izmēģināta, izbaudīta un izgaršota. Kā jau ierasts L`occitane produkti ir interesanti, daudzveidīgi un dabiski, kas arī ir viņu pats lielākais pluss - dēļ kā gribās atgriezties pie ši zīmola  atkal un atkal.
Skaistuma kastītes ir baudāms veids, kā notestētu produktu un ja tas patiesi ir iekritis sirdī  -nopirku jau zinot, cik vērtīgs un derīgs ir šis produkts. Īpašu sajūsmu radīja tas, ka šeit ir produkti no jaunās "ēdamās" smaržu kompozīcijas, kuru man tik ļoti gribējas izmēģināt dēļ rabarberu smaržas, kas man ir kļuvusi mīļa dēļ Burberry & Nina ricci smaržām.
Atzīšos, ka neviens no produktiem līdz šim nav pievīlis, varbūt nav pilnībā derējis dēļ manas taukainās/kombinētas ādas, bet tā  kopumā vienmēr viss ir izdevies.


Sākšu ar to, kas visvairāk patika un kāpēc:

Visvairāk patika tieši no paraudziņiem  L`occitane Jasmin - Immortelle Neroli ķermeņa losjona paraudziņš, ko ērti paķēru līdzi  uz Jaunā gada svinībām svešākos apartamentos, ka nākamā rīta pēc dušas baudījums bija vienkārši super - gan dēļ smaržas, gan dēl konsistences, kas viegli iesūcās un padarīja manu ādu maigu. Toties L`occitane  creme perfectrice &  essence perfectrice serums izgaismoja sejas ādu ar maigu mirdzumu, kas  neizskatījās pēc taukaina atspīduma, bet drīzāk pēc 12h miega un labsajūtas manā sejas ādā :)
Revitalizing fresh shampo un conditoner darbojās ļoti viegli,  ar šiem būtu grūtāk izskalot no matiem matu laku, ja  ir tikai  6ml paraudziņs, pēc lietošanas mati bija viegli sapūkojušies, tad palīgā nāca  control styling prep -cream, kas nogludināja haosu uz manas galvas.
Jāpiemin, ka pats  "fifīgākais" no šis kastītes ir nagu vīlīte, kas veiksmīgi glabājās kosmētikas maciņā, kā mierinājums, ja nu nākās kādu nagu aplaust galīgi nelaikā.
Super jauks manuprāt ir aromāts, kas nāk no L`Occitasne Pamplemousse Rhubarbe roku krēma un dušas želejas, kas ieved maigā noskaņā par rabarberiem, svaigums, kas līdzīgi kā citrusu smarža atmodina no rīta, dušas želeja labi puto un ir fantastisks produkts, esmu tajā iemīlējusies un ir domas nopirkt pilno  izmēru, vai varbūt, jācer, ka kāds uz vārda dienu man to uzdāvinās.  Roku krēms kā vienmēr ātri iesūcās, labi smaržo un saved kārtībā manu roku ādu arī ziemā, neskatoties uz vieglo konsistenci tas ir gana efektīvs, tieši tāpēc man patīk L`Occitane produkti, ka viņi ir  kvalitatīvi un pat ar mazu daudzumu var iegūt labu rezultātu.
Lūpu balzāmu no Pamplemoussse Rhubarbe, kā otro  pilna izmēra produktu šajā kastītē, atstāju jums saldajā ēdienā, šeit vairāk var just greipfrūtu notis tieši smaržas kompozīcijā, kopā ar rabarberu svaigumu un šea sviesta mitrinošo iedarbību uz lūpām ir ideāls ziemas aukstumā.

Mans kastītes vērtējums 10 no 10 ( divi pilna tilpuma produkti!.. mm.. un rabarberu smarža) 
Pirku  pa 9euro L`occitane  veikalā Galerija Centrs, bet  ir iespējams iegādāties arī internetā, kur šobrīd ir  40% atlaides daudzām precēm
ziemīgi sveicieni
& bučas
Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma