Meklē blogā

Dr.Hauschka stāsts par sievišķību 50.gadu garumā

Čaviņ, meitenes..
Laiks tā skrien, jau nesen bija ziema, bet nu jau pagājušas Lieldienas! Tomēr gribēju dalīties atmiņām par kādu pasākumu, principā jau diviem pasākumiem, kuri saistās ar Dr.Hauschka zīmolu, kurš ir vācu kopjošās/ dekoratīvās kosmētikas zīmols, kurš balstās uz dabiskām izejvielām, kuras ir  balstošais fundaments ari dekoratīvās kosmētikas līnijā.

„Jebkura Dr. Hauschka produkta sastāvā galvenā loma ir ārstniecības augiem, zināmā mērā tie nosaka produktu būtību.  Tikai tad tiek pievienotas visas pārējās sastāvdaļas - vaski, eļļas vai pigmenti.
Dr. Hauschka lūpu krāsa ne tikai izdaiļo lūpas, bet arī aizsargā un kopj tās. Tieši tas padara mūsu dekoratīvo kosmētiku īpašu,“ saka Marija Kallasa, Dr. Hauschka kosmētikas izstrādes nodaļas vadītāja. 

Laikā, kad uz brīdi ziema bija atkāpusies un saulīte ripoja pa zemes virsu, guvu iespēju piedalīties kādā ļoti sievišķīgā pasākumā ar Dr.Hauschka.
Jāsaka, kaut arī esmu iepazinusies ar šo zīmolu tikai salīdzinoši nesen, pirmais iespaids un sajūtas ir ļoti pozitīvas un izteikti sievišķīgas. Šajās jubilejas svinībās par godu Dr.Hauschka sievišķības, elegances un katras sievietes individualitātes izcelšanai jau 50 gadu garumā, tika laista klajā ļoti sievišķīga kolekcija ar 81 jaunu dekoratīvās kosmētikas produktu.
Tie, kuri vel nav saskārušies ar šo kosmētiku, tā ir dabiskā kosmētika ar vērtīgām sastāvdaļām, kuras ne tikai ir kvalitatīvas, bet ļoti sievišķīgi ieskauj aromātiskā baudījumā, ļaujot izbaudīt ikdienas kosmētikas uzklāšanas rituālu sākot no acu ēnām un beidzot ar birstošo pūderi, kas ieskauj rozes maigumā.

Jaunai kolekcijai ir ne tikai jauns dizains, bet arī nākuši klāt produkti, kuri palīdz pilnībā izveidot grimmu tikai  Dr.Hauchka produktiem.
Jāpiemin, ka kopjošās kosmētikas fundaments caurauž šo dekoratīvās kosmētikas sēriju, tas ir jūtams arī caur dabiskajiem ziedu aromātiem ar kuriem apveltītas dekoratīvās kosmētikas līnijas.
Dekoratīvās kosmētikas vadošais augs ir pērkonamoliņš – neuzkrītošs augs, pilns brīnišķīga spēka, ko savulaik ļoti novērtēja Elizabete Zigmunde.
Līdzekļu sejas kopšanai sastāvā ir burvju lazda, kas nomierina un līdzsvaro ādu, acu dekoratīvās kosmētikas bāzi veido žibulīša ekstrakts, ar attīrošām un līdzsvarojošām īpašībām, kas nomierina jutīgo ādu ap acīm. Un, visbeidzot, roze, kuras spēks un maigums ir iekļauts lūpu kopšanas produktos.
Priekš manis ir pluss, ka produkti nesatur sintētiskas smaržvielas un konservantus, kā arī silikonus un citas kairinošas vielas jo tad es skaidri zinu, ka aromātiska tuša vai lupu krāsa ir droša manai ādai un man nav jābaidās no aromāta, bet gan es ļaujos to izbaudīt.

Šajā pasākumā guvu iespēju izmēģināt, sajust un visvairāk man iepatikās lūpu krāsa 11 amaryllis kur burvīgi maina savu krāsu izceļot gan siltā tonāla, gan vēsā tonāla lūpu krāsas nēsātājas, tāpēc, ja iznāk iespēja, izmēginiet šo sārto toni - tiešām skaists.



Saņēmu arī šādu dāvaniņu par kuru varu izteikt savu viedokli un sajūtas, kā jau iepriekš minēju, kosmētikas noņemšanas pieniņš ir ļoti maigs un saudzējošs, tiešām foršs produkts ar kuru noslēgt sejas mazgāšanas rituālu.

Lūpu spīdums komfortabls un nav lipīgs, kaut arī es neesmu lūpu spīdumu cilvēks, atzīšos ka ir patīkami lietot kaut ko, kas kopj lūpas, dienās kad negribās nesāt lūpu krāsu.

Acu ēnas - tieši pavasarim, viss uzplaukst un arī es zilos toņos! ;) Esmu šo toni lietojusi kombinācijā ar citam ēnām un viņš ir tik maigs, tieši piemērots atmošanās brīdim.

Tušiņa, kaut debešķīgi smaržo, tomēr, priekš manām skropstām pārāk dabisks efekts, esmu "mākslīgo" skropstu efektu cienītāju grupā.
Otrais pasākums, kurš nosacīti kļuva par pirmā turpinājumu, jo klātienē guvu to iespēju ieraudzīt, iepazīt un komunicēt ar Dr. Hauschka starptautisko grima mākslinieku Karimu Sataru, kurš palīdzējis radīt šos dekoratīvās kosmētikas produktus.
Jāsaka, ka Karims Satars ir ļoti atraktīvs vīrietis, kurš ļoti šarmanti prezentēja gan tendences pavasara grimā, gan iepazīstināja ar saviem kosmētikas favorītiem un pārbaudītiem knifiem, kā vieglāk, efektīvāk uzklāt makeup.


 Īpaši interesanti bija aplūkot kā viņš atrāda uz modelēm trīs dažādus makeup look, sākot no pavisam dabiska, līdz pat vakara grimmam.


Īpaši interesanti bija redzēt, kā izmantojot dabisko kosmētiku var panākt ļoti efektīgu, piesātinātu, bet sievišķīgu grimu, kas pašā saknē iznīcina mītu, ka dabisks nevar būt spilgts, redzams un piesātināts. Šis grima mākslinieks šo mītu pilnībā iznīcināja parādot, ka dabiskā  kosmētika ir spējīga sevi izpaust arī liktenīgās sievietes tēlā



Iepazīšanās bija interesanta un jauka! ;)
Paldies Dr.Hauschka par aicinājumu.



Lai forša diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma