Meklē blogā

Eļļas kosmētikas noņemšanai: Kiehl`s, L`Occitane, Dermosil


Čavin, meitenes!

Gribēju padalīties ar savu pieredzi, lietojot eļļas, kosmētikas noņemšanai, esmu izmēģinājusi trīs pilnīgi burvīgus produktus, kurus vieno tas, ka visi no šiem produktiem darbojās, bet uzskatu, ka katram ir savi plusi un mīnusi. Iedomājos, ka arī Jums var noderēt mana pieredze izmēģinot šīs eļļiņas, lai vieglāk atrast savu un sev piemēroto.

Kā kosmētikas noņemšana ar eļļām darbojās?

Tās ļoti forši izšķīdina jebkādu kosmētiku, burtiski izkausējot to uz sejas ādas, nepielietojot pārmērīgu beršanu, tad visu notīrīto vari noņemt ar siltu, mitru drāniņu, bet ja tā ir hidrofīlā eļļa tad vienkārši noskalot. No dabiskām eļļām esmu lietojusi ari kokosa eļļu, bet tomēr, ap to ir daudz ķēpas un neteiktu, ka tas ekonomē laiku, kaut ar, atbalstu kokosa eļļas lietošanu piemēram matu maskām vai kādiem pušumiem, sausumiem, kuri nepāriet - tā darbojās ideāli. Kosmētikas noņemšanai tā prasa mazliet vairāk laika, ka es to vēlos veltīt.

Šādu eļļu plusi:

Ideāla sausas ādas īpašniecēm

Jutīgas ādas īpašniecēm, jo nav nekas jāberž

Ekonomē laiku makeup cienītājām - jo kosmētikas noņemšana prasa ļoti maz laika.

Ekonomē līdzekļus - ekonomiskāki nekā pieniņi, micelarie ūdeņi

Mīnusi:


Ja tā nav hidrofīla eļļa paliek taukaina kārtiņa kura jānomazgā

Nepatīk eļļainas konsistences
.

Gribēju iepazīstināt ar trim dažādām, bet ļoti labām eļļām, kuras ir iekļuvušas manā top 3 un kuras uzskatu par labām, katra savā cenu kategorijā un pielietojumā. Rūpīgi izsverot uzskatu, kā šis ir labākas, kuras esmu lietojusi un tāpēc ar mierīgu sirdi varu ieteikt jums manas lasītājas.

Sākšu ar  Dermosil Berry eļļu sejas tīrīšanai, kura ir visdraudzīgākā tieši cenu kategorijā

Produkts uz augu eļļu bāzes satur brūkleņu sēklu eļļu, saulespuķu un rapšu eļļu un rozmarīna lapu ekstraktu. Eļļa sejas tīrīšanai satur arī ādu mitrinošo Е vitamīnu un ādu nomierinošo bisabololu.

Jauks ekonomisks produkts, kuram piemīt patīkams aromāts, kurš gan nav dabiskas izcelsmes,bet tas netraucē un nav uzmācīgs, vismaz man. Konsistence ka jau eļļai, tikai tāda mazliet biezāka uz sajūtām, daļēji atgādināja olīvu eļļas konsistenci, kad ieleju plaukstās sajūtu to gruntīgo eļļas sajūtu.

Kosmētiku likvidē labi un efektīvi, tiek galā ar ūdens noturīgo kosmētiku diezgan viegli.

Uzskatu, ka šī eļļa ir vairāk patiks normālai- sausai ādai un tad, to negribēsies noskalot ar putojošiem līdzekļiem.

Procesā: Iespiežu plaukstā vienu ēdamkaroti eļļas un sarīvēju plaukstas, tad uzklāju uz sejas ādas, neesmu vatīšu vai drāniņu cilvēks, bet šo produktu ir iespējams uzklāt uz drāniņas un tad noņemt kosmētiku. Iemasēju sejas āda, ļauju tai iedarboties, tad vel mazliet pamasēju un noskaloju seju ar siltu ūdeni. Tāpēc, ka šī nav hidrofīlā eļļa, esmu sagatavojusi drāniņu, kuru saslapinu ļoti siltā, pat karstā ūdenī. Ar šo silto drāniņu noņemu eļļas pārpalikumus, tomēr, man prasās seju noskalot ar sejas ziepēm, vai putojošiem līdzekļiem, lai mazinātu taukaino sajūtu uz sejas ādas.

Plusi:
Ļoti laba cena
Jauks aromāts
Noņem arī ūdens noturīgo kosmētiku

Mīnusi:
Prasās noskalot ar putojošiem līdzekļiem

Cena:7euro par 150ml

Sastāvs
Olus Oil
Helianthus Annuus Hybrid Oil
Glycereth-2 Cocoate
Isopropyl Isostearate
Canola Oil
Sorbitan Trioleate
Parfum
Tocopheryl Acetate
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil
Bisabolol
Tocopherol
Helianthus Annuus Seed Oil


Varat iegādāties : Dermoshop.com


Otrā eļļiņa, kuru iegādājos pēc ieteikuma L'Occitane Shea Cleansing Oil

Formula nesatur alkoholu un minerāleļļu, bagātināta ar šī eļļu (5%). Noņem no ādas jebkāda tipa kosmētiku (pat ūdens-noturīgo), netīrumus. Saskaroties ar ūdeni, pārvēršas maigā emulsijā. Āda kļūst tīra, maiga un jūtas komfortabli. Hipoalerģisks. Dermatoloģiski testēts. Nekomedogēns.

Jāsaka, ka šīs eļļas viens no lielākajiem plusiem ir smarža, jo tā ir ļoti patīkama, smaržo pēc kaut kā silta un patīkama, klasiska šea smarža, kas iet cauri visiem šea ķermeņa/sejas kopšanas līdzekļiem. Iegādājos šo produktu, jo domāju, ka šī būs eļļa - emulsija, kura viegli noskalosies no sejas ādas ar ūdens palīdzību. Iespējams, ka visā lietošanas laikā neuztvēru domu, kā gan ir jāuzvedas šādai eļļai, bet viņa neuzvedās tā, kā to vēlējos, pieņ-veidīgā struktūrā tā arī nepārvēršoties.

Ar kosmētikas noņemšanu tiek galā ļoti labi, attīra, burvīgi smaržo un patīkami kopj sejas ādu, var just kopjošo efektu, kas ir liels pluss. Eļļas tekstūra ir viegla, tā nerada smaguma sajūtu uz sejas ādas.

Procesā: ar dozatora palīdzību iespiežu divas tējkarotes, dažreiz mazāk, sasildu plaukstās un masējošām kustībām uzklāju uz sejas ādas, ļauju iedarboties, pašķīdināt kosmētiku, tad vel mazliet pamasēju un noskaloju seju ar siltu ūdeni. Varu teikt, ka daļa no eļļainās struktūras tiešām pazūd, bet pēc lietošanas joprojām ir sajūta, ka prasās nomazgāt seju ar putojošo līdzekli. Izmantoju siltu drāniņu, lai notīrītu pārpalikumus un noskaloju seju ar vieglām sejas ziepēm.

Varu teikt, ka šis produkts noteikti patiks sausai ādai, jo viņš ir izteikti barojošs, kopjošs produkts, poras neaizdambē un jauki smaržo. Kosmētiku noņem ļoti labi, viegli, bez piepūles.

Plusi:

Siltais šea aromāts
Patīkama viegla tekstūra
Lieliski noņēma kosmētiku


Mīnusi:

Pēc lietošanas seja jānomazgā ar putojošu līdzekli

Cena:19euro par 200ml

Var iegādāties : http://lv.loccitane.com/  vai Loccitane veikalos


Desertam atstāju vienu no mīļākajām eļļām no Kiehl`s Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil


Šis produkts pēc savas būtības ir eļļa, kura pārvēršas maigā pieniņā, tiklīdz tā saskaras ar ūdeni - ideāli priekš manis, kura nemīl pārāk "treknu" sajūtu uz sejas ādas.
Līdzeklis ne vien smaržo pēc slavenās Midnight Recovery eļļas, bet arī satur vērtīgās šī koncentrāta sastāvdaļas vērtīgās eļļas, tai skaitā lavandas eļļu, kas tik burvīgi smaržo - sniedzot mazu Spā veldzējumu kosmētikas noņemšanas rituālā. 
Šis produkts lieliski līdzsvaro manu ādu, pat caur kosmētikas noņemšanas rituālu, jūtu kā pēc kosmētikas noņemšanas ada ir tīra, nav taukaina, bet to nevelk, kas ir liels pluss. Eļļas tekstūra ir ļoti viegla un patiks pat taukainas ādas īpašniecēm.
Šis produkts nenoslogo ādu, tāpēc to var lietot arī tad, ja kosmētika ir bijusi uzklāta ļoti minimāli, neradīs smagumu sajūtu vai aizdambētas poras.
Procesā: Iespiežu vienu līdz divas pumpīša dozas, kas ir apmēram tējkarote eļļas,  pirms tam obligāti pārliecinos lai plaukstas ir sausas, sarīvēju un masējošām kustībām iemasēju sejas ādā, uzgaidu kādas 10 sekundes un tad samitrinu plaukstas, pielieku pie sejas un ļauju eļļai pārvērsties pieniņā, noskaloju ar siltu ūdeni. Pēc šīs procedūras kosmētika ir noņemta un āda jūtās ļoti svaiga.

Plusi:
Viegli attīra ādu no jebkādas kosmētikas, arī ūdens-noturīgās
Neatstāj taukainus nospiedumus
Neaizdambē poras, jo nesatur silikonus
Lielisks produkts jutīgai ādai

Mīnusi:
Var neiepatikties tiem, kuriem neuzrunā Lavandas aromāts

Sastāvā: Skvalāns un ēterisko eļļu kompozīcija, kura kopj un vitalizē sejas ādu.

Cena: 32 ~ par 175mlVar iegādāties: T/C Spice Kiehl`s veikalā, stockmann Kiehl`s veikaliņā.

Pēc manām sajūtām, varu teikt, ka visas šis eļļas ir ļoti foršas un labas savā cenu kategorijā, kā ari, skatoties kas jums ir aktuālāks, ērtāks un piemērotāks.

Kāds ir Jūsu Top`s ? Mīļākās eļļas kosmētikas noņemšanai?

Lai forša diena!
Ilze

3 komentāri

  1. Kurā vietā parādās izdevīgums cenu ziņā pār micelārajiem vai parastiem kosmētikas noņéméjiem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. micelāro ūdeni man nepietiek tikai ar pāris vatītēm, tās parasti ir 5-6 vatītes, tad vel tā vai tā jāmazgā nost micelārā pārpalikumi.. biodermas lielais micelārais man aiziet ~ mēneša laikā..

      Dzēst
  2. No šīm esmu mēģinājusi tikai Kiehl's eļļu. Rezultāts patika, kosmētiku noņēma fiksi, aromāts lielisks, bet diemžēl "koda" un migloja acis. Kā acu zonā uzvedās L'Occitane un Dermosil eļļas?

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma