Meklē blogā

Mana iepazīšanās ar Douglas Make -up produktiem

Sveicieni šodienā!

Jūs jau ziniet cik ļoti mani uzrunā dekoratīvās kosmētikas testēšana, tā ir mana kaislība un mazais prieks, kad gūstu iespēju padalīties ar sajūtām par jaunu kosmētikas zīmolu.
Ar dziļu interesi pētīju Douglas kosmētikas līniju, jau no brīža, kad tā ienāca Latvijas tirgū. Diezgan daudzi produkti ieintriģēja un radīja vēlmi izmēģināt.

Īpaši izdevīgas atlaides motivēta iegādājos Douglas 12h foundation #1 tonī, kurš  no visiem pieejamiem toņiem ir pats gaišākais.


Tonālais līdzeklis klājās ļoti plānā kārtā, tas ir saturīgs, mazliet gela struktūras produkts, jo uzklājot tas mazina jebkādas sīkās nepilnības. Lietojot šo tonālo līdzekli, tas lieliski uzslāņojams, kaut arī, uzklājot to plānā kārtiņā tonālais līdzeklis skaisti uzlabo  sejas ādas toni un rada dabiskas, svaigas ādas efektu.
Ļoti noturīgs produkts, viegli matē, bet nesavelk manu taukaino ādu. Kopumā man ļoti patīk, jo lieliski turas tur kur uzklāts. Neaizsprostoja poras un alerģijas neradīja. Klājums no viegla līdz vidējam, var uzslāņot. Lietojot šo produktu ir ļoti viegla ādas sajūta, tā itkā tur nebūtu uzklāts tonālais krēms.
Mana draudzene nopirka šo pašu tonālo līdzekli, kaut viņas ādas tips ir normāls, ne taukains, bet arī patīk šis produkts. Tāpēc varu teikt, ka viņš ir viens no tiem, kuru būtu vērts izmēģināt.


Douglas produktu prezentācijā dāvanā guvu šādu interesantu Brow 3 in 1 produktu, kurā ietilpst  uzacu birstīte, vasks lai savaldītu uzacis un izgaismotājs, lai izgaismotu zem uzacu līnijas. Diemžēl māte daba mani nav apveltījusi ar īpaši biezām uzacīm, tāpēc vasku pielietoju lai savaldītu kādu nepaklausīgu matiņu. Izgaismotājs ir ļoti jauks, šampānieša tonī - savu darbiņu veic ideāli.
Uzskatu, ka šis produkts ir viens no tiem, kuru var paķert līdzi somiņā, tālākam ceļojumam jo viss ir tik kompakti un funkcionāli.


Viens no vasaras favorītiem, mīlu lūpu spīdumus, kuriem ir piparmētru smarža, mazliet arī garša.
Douglas Plump + Fresh lipgloss ir viens no tiem produktiem, kuri ideāli iederas jebkurā grimā,kad gribās svaigas, jutekliskas un kārdinošas lūpas. Mans tonis Nr. 03 - Rose Givrée radīja maigu un svaigu tēlu, katru reizi , kad izvēlējos lietot šo produktu, starp citu tas nav lipīgs un lūpām piedod papildus apjomu.
Kā ikdienas lūpu spīdumu izvēlējos sārto lūpu spīdumu no Douglas. Šis lūpu spīdums ir ļoti klasisks, patīkams produkts, kurš nav lipīgs, bet gan mitrinoši un komfortabli sadzīvo pat ar vissausāko lūpu ādu neizceļot sausos ādas pleķīšus. Diezgan ātri "noēdās" bet uz lūpām atstāj sārtu atblāzmu, kura man patīk.



Douglas eye liner /Acu laineris, klasisks melns laineris, ar labu, precīzu otiņu. Ar šo laineri tomēr nesadarbojos līdz galam, jo viņš ir ļoti mitrs, nācās uzklāt produktu ļoti uzmanīgi, lai neuzklātu pārāk daudz. Tomēr nav mans produkts, labprātāk lietoju flomastera veida lainerīšus.


Douglas 5 in 1 wolumising mascara  ļoti interesanta skropstu tušas birstīte, diemžēl uz manām īsajām skropstām neko vairāk par dabiski kuplinātu efektu neguvu. Pati tuša nebira un nesmērējās.


Ideāls micelārais ūdens no Douglas Essentials līnijas Make-up remover micellar water ar gandrīz nemanāmu aromātu un perfektu spēju notīrīt jebkādu kosmētiku. Šis produkts ideāli noderēja acu kosmētikas noņemšanai, jo nekairināja acis pat tad, kad saskārās ar acu jutīgo gļotādu. Pamanīju, kā tas nerada sausuma vai citas nepatīkamas sajūtas. Jutīgā acu zona bija mitrināta, kosmētika noņemta viegli, bez liekas piepūles.
Cik saprotu šis produkts satur varavīksnenes ekstraktu, kam ir nomierinoša, mitrinoša un atjaunojoša iedarbība, kas to padara par lielisku produktu! Tiešām iesaku!
Izmantoju lai notīrītu arī ilgnoturīgo lūpu krāsu, ko šis produkts paveica godam.

Tāda ir mana iepazīšanās ar Douglas Make-up produktiem, uzskatu, ka tā ir diezgan veiksmīga.
Pamanīju ka Douglas tieši šobrīd ir izpārdošana daudz un dažādiem viņu sērijas produktiem

Varbūt esi ko mēģinājusi no Duglas? Kā patika? Padalies ar saviem atklājumiem!

Lai skaista diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma