Meklē blogā

MUA ēnas šajā pavasarī

Sveikas, skaistās sievietes!

Laiks mūs sāk lutināt, saulīte spīd, sajūtas kā pavasarī, gribās sevi palutināt un izcelt saules staros, atplaukstot gan iekšēji gan ārēji:)
Kādu laiku atpakaļ pasūtīju MUA (makeup academy ) divas paletes, intereses pēc, godīgi sakot, ka pa tik lētām naudiņām var arī vairākas uzreiz pasūtīt, paeksperimentēt un papētīt, tā nu es viņas ļoti ātri saņemu, kā pa brīnumu paciņa no UK atnāca nedēļas laikā, kas mani patīkami pārsteidza, kā arī, tas, ka viņas izrādījās labākas nekā es biju cerējusi.
Pasūtiju paletes MUA Matte Palette (4.78euro)&
MUA Smokin Palette (7.18 euro)

Šoreiz parunāšu par  Matte Palette - kopumā, priekš šīs cenu kategorijas vērtējums ir labs, varu pat teikt, ka 8 no 10 iespējamiem.
Diemžēl gaišās ēnas nav tik izteiksmīgas un noturīgas, kā biju cerējusi, pievienotais aplikators - pat kaut ko ir iespējams ar to "uzķelēt" uz acs, bet labāk jau izmantot pašiem savas otas.
Vienīgā vilšanās - var just "Ķīnas efektu" klājot, nobirst seja ar to ko klāj... pārāk traki nav, bet tomēr dikti jāuzmanās,  tumšie toņi labi  pludinās, gaišie pārāk neizteiksmīgi, lai redzētu nokrāsu nianses.
Ieteiktu likt bāzi zem šīm ēnām, lai labāk turētos, kā arī, lai  gaišie toņi būtu izteiksmīgāki.
 Pašai iepatikās toņi Truffle un Smoke - skaisti brūnie toņi, Smoke ir gandrīz melns, plānā kārtā klājot tumši tumši brūns, mans klasiskā meikapa favorīts no šīs paletes būtu trīsvienība Bare, Truffle un Smoke.
Kopumā man šīs ēnas patīk, bet tas ir pagaidām par šo matēto paleti, otru papētīšu vēlāk un došu kādu ziņu :) Noteikti iesaku šo paleti tiem, kas mācās un vēlas eksperimentēt - sajust, kas viņiem patīk un kāpēc.
MUA lapa/ veikals  http://www.muastore.co.uk/


Ar pavasari sirdī
Ilze

2 komentāri

  1. Paldies par apskatu! Dzīvoju UK un vienmēr noskatos uz MUA stendu, esmu šo to pirkusi. Kvalitāte ļoti laba, būs jāpamēģina šīs matētās ēnas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ir vērts izmēģināt, pati domāju apskatīt ari citus šīs firmas produktus, interesanta likas gliteru palete un uzacu ēnas.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma