Meklē blogā

GOSH EYE SHADOW PALETTE 22 COLOURS - apskats

Šo paleti guvu kā dāvanu savā dzimšanas dienā no draudzenes, ļoti gribēju par to parunāt, jo manuprāt tā ir laba un ļoti viegli lietojama visiem varēšanas un mācēšanas līmeņiem. 
Iepriekš nebiju lietojusi viņu radītās ēnās, kaut kā nesalikās varbūtības uz viena viļņa.Tagad bija iespēja un izjutu vēlmi padalīties ar jums mīļie lasītāji & lasītājas

( pirmā bilde manas ēnas "dabā" satīna mirdzumiņi negrib pamest paleti, tāpēc otrā bilde no Gosh mājas lapas :)  )


1.       Ēnās ir pietiekami daudzveidīgas, lai uzklātu gan ikdienas meikup, gan svētku.
2.       Samērā neitrālas, tāpēc to var izmantot arī tonāli vēsāki cilvēki, bet ar iespēju ielaist kādu siltāku noti grimmā.
3.       Ļoti viegli klājās, šis ir viens no tiem variantiem, kad es ar savu ieradumu pludināt – paņemu tapat, kā citas ēnas, piemēram UD naked paletes ēnas, kuras izmantoju ikdienā, kuras arī labi pludinās, bet Gosh palete pludinās vairāk nekā labi, no vienas puses tas ir jāņem vēra, nav tik sirsnīgi jācenšās jo tad var izpludināt līdz tam, ka nekas diži nepaliek, bet savukārt tiem, kas vel nav nepraktizējušies pludināšanā nāk par labu, jo nav jāmokās sapludināt kopā dažādus toņus – viņi paši labi sajaucās.Līdzi otiņām nāca  četri aplikatori, tos gan jau veiksmīgi pazaudēju, bet uzskatu, ka šīs ēnas varētu iztušēt arī ar aplikatoriem.
4.       Palete ar labu un lietojamu spoguli, 25.gr 22. Skaisti toņi, maigi satīnīgi tonīši, manuprāt ļoti romantiska palete.
5.       Redzamas arī bez bāzes, uzklājot nebira + noturējās arī uz manām acīm, ar UD bāzi ( uz manām acīm reti kuras ar bāzi labi noturas visas dienas garumā).
6.       Acis  neiekaist, kas arī ir būtiski – manām acīm ir tendence iekaist no kosmētikas.



Uz manas ādas bez bāzes, manuprāt skaisti tonīši!
Kopumā vērtējums 8 no 10  cik esmu manījusi nopērkamas stockmann.

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma