Meklē blogā

Izlietotie ķermena kopšanas produkti.

Ķermeņa kopšanas produkti kuri veiksmīgi pievarēti :)

Kāds laiciņš ir pagājis un varu skaidrāk aprakstīt savas sajūtas par šiem izlietotiem produktiem.


1.Lumene Berry Refresh firming body lotion – Ogas! No kurām paliek tvirtāka āda, jā, ādas tvirtumu es pamanīju un tas patiesi bija, arī pēc lietošanas aptuveni 1-2 mēneši saglabājās, kas manuprāt ir labs rezultāts priekš šāda tipa produkta. Kaut arī es viņu izvēlējos dēļ smaržas, dabīguma  un vieglās tekstūras, kas deva perfektu mitrināšanu.

2.Yves Rocher Cherry bloom body lotion -  ļoti labs produkts, gan smaržas, gan maigās tekstūras ziņā, bez parabēniem un  tas man nozīmē daudz. Āda jutas labi pabarota un mitrināta, smarža kā  atblāzma mani pavadīja smērēšanās laikā, kādu laiku saglabājoties uz ādas. Laba cenas, tilpuma un kvalitātes sadarbība J

3.Rose of Bulgaria body balsam – ar dabīgo rožu ūdeni, bez parabēniem, bet uz beigām jau šķebināja specīgā rožu smarža, gribās teikt, pārāk daudz rozes, pārāk uzbāzīgas un pats produkts vairāk noder vasarai, jo ir šķidrs un īsti nebaro, mitrināšana ir, bet nav pārāk izteikta.

4.Planeta organica macadamia oil body butter – izlietoju, bet īsti nepatika, jo āda pēc viņa jutās savādi sausa?! Pati nesaprotu kā tas ir iespējams, bet īsti nav mans produkts, diemžēl, jo planeta organica produkti mani uzrunā, gan deļ sastāva, gan dēļ cenām.

5.Saules Fabrika Red Grapefruit  ķermeņa jogurts -  izlietoju pilnība, jo labi mitrināja, spēcīgi smaržoja pēc greipfrūtiem un man ļoti patika, gan pēc ta, ka ātri iesūcās, gan priekš tā, ka dabīgs.

6.Saules Fabrika Chocolate – izlietoju tikai daļu, nevarēju izturēt to krēma velšanos no ādas.. stāv uz izmešanu L žēl, jo smaržoja tik jauki un šokolādīgi.

7.Bodyfarm Frangipani body milk -   dabīgais produkts bez parabēniem un visa pārēja, kas tik ļoti traucē ādai elpot un būt skaistai! Esmu to izlietojusi un manuprāt vidējas kvalitātes dabīgais produkts, kas  tik ļoti atgādināja vasaru, sauli, pludmali un svaigumu, patika, bet īsti rauties to pirkt atkārtoti – to negribās, jo  ir tik daudz ko izmēģināt. Pēc tekstūras šķidrs, labi iesūcās ādā, neatstāj taukainu sajūtu.

8.Joik Grapefruit & mandarin body lotion  -  Smarža un vēlreiz smarža! Pēc ceļojuma izceļ manu necilo iedegumu, jo ir kopā ar burkānu eļļu, kas padara ādu mazliet iedzeltenu, jāpagaida lai labi iesūcās, savādāk burkānigs paliek viss ar ko saskaras, iespējams uz vasaru un kad uzradīsies iedegums, paņemšu un nopirkšu vel.

9.Joik Green apple body lotion with soothing aloe- pievilināja dabiskums un ābolu smarža, maigs, viegls, labi iesūcās, ādu dziedinošs aloja bija jūtama, kā maiga  pēc-nots ābolam, smarža saglabājās uz ādas diezgan ilgi, bet ne traucējoši, produkts vasarai.



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma