Meklē blogā

Sarkanā lūpu krāsa


Salds, dziļš un piesātināts un protams Sarkans, tāda ir mana Valentīn-dienas sajūta,
man saistās ar sārto kaislību, kas ir ne tikai emocijas un iegribas, bet arī jūtas, kurām ir tik daudz un dažādas nokrāsas.

Sarkans man visvairāk saistās ar lū
pu krāsu, jo tā ir katras sievietes jutekliskuma ierocis, caur ko tiek izpausts iekšējais un slēptais, varbūt  arī lūpu krāsa var būt kā instruments, lai izpaustu savu sajūtu gammu, izlaistu to uz āru un ļautu tai izdzīvot savu dzīvi, tikt atspoguļotai citu cilvēku acīs, kā nospiedums , kas raisa emocijas.. gan sevī , gan citos.


Vēlējos parādīt trīs manas sarkanas lūpu krāsas, kuras ir katra savā cenu kategorijā un nokrāsu gammā, bet vienmēr tik ļoti vietā un laikā, kad gribās sevi izpaust caur sarkano krāsu. Kaut arī es ikdienā nelietoju lūpu krāsas, vairāk lūpu balzāmu, kādus lūpu spīdumu, bet ja gribās kādu lūpu krāsu, tad ko spilgtu.
Ar sarkano ir interesanti, jo brīžiem tā ir prieka, atvērtības krāsa, bet brīžiem, tā kļūst par izolējošo nokrāsu, kas  ļauj būt pašai ar sevi.



Pirmā un vissenākā sarkanā ir  Elizabeth Arden exceptional lipstick red diamond, tā ir maigi sarkana, varbūt pat mazliet rozīga ar oranžu apakštoni, zeltainiem tikko manāmiem šimeriem,  ļoti noturīga, lūpas nesausina, manuprāt visizaicinošākais no  manas sarkanā kolekcijas. Ļoti pakāpeniski „noēdās” atstājot smuku apakštoni rozīgā noskaņā, pēc ēšanas lūpu krāsa ir vel vietā.


Cena ap 19$





Otrā , kas ienāca manā kolekcijā bija impulsa pirkums, sajūta, ka gribās ko sarkanu un pirmā, kas iekārojās bija no  Essence 03 – Dare to Wear, godīgi sakot, mani izbrīnīja labā kvalitāte, jo lūpu krāsa klājās viegli, tonis ir interesants un piesātināti sarkans, dziļš tonis, vairāk auksts tonis,  noturība vidēja, var  padzert kafiju un tā paliks, bet pēc ēšanas, gan nāksies atjaunot, mitrinošā sajūta saglabājās
Cena ap 3 euro



Trešā lūpu krāsa ienāca ar stāstu, kā dāvana – loterijā, kādā privātā ballītē ( ballītes tēma bija Kaislība) tā es tiku pie savas kaislības krāsas L'oreal collection exclusive by JLo pur red , tā ir matēta, ļoti noturīga, piesātināti sarkana, vairāk neitrāla sarkanā tonī, bet ar siltu apakštoni. Tomēr šī lūpu krāsa ir jūtama uz lūpām, ir sajūta, ka pēc viņas gribās uzlikt kādu izteikti barojošu lūpu balzāmu.Cena ap 10 euro ~


Tā es sadzīvoju ar saviem trim sarkanā aspektiem, īsti neesmu izlēmusi, kura tad būs vispiemērotākā priekš manis, jo patīk visas trīs, katra gan raisa savu noskaņu :)  Šādos brīžos priecājos ka piedzimu par sievieti šajā inkarnācijā :)


Gribētos vel pamēģināt NYX lūpu krāsas.. varbūt vel kādu sarkanā nokrāsu?..Kāda ir tava sarkanā?Ilze

4 komentāri

  1. man patīk tādas klasiski piesātināti sarkanas, ar mazliet matētu finišu (kas, diemžēl, pieprasa ideālu lūpu ādu), nu tādas femme fatae krāsas :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, viņas dikti skaisti piedod noskaņu, dziļumu :)

    AtbildētDzēst
  3. Pirmā laikam tāda vismierīgākā un man liekas, ka Tev burvīgi piestāv :) pati neesmu sarkanās mīļotāja, vairāk izvēlos vēsus ogu toņus, kas arī var būt visai intensīvi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies tā jau man vismīļākā:) mm.. ogu toņi, tie ir skaisti, tikai neesmu vel ar tiem sadraudzējusies :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma