Meklē blogā

ExpoBeauty2015


Šogad, pateicoties foršajiem ielūgumiem, ko vinnēju blogeru loterijās, guvu iespēju aiziet uz ExpoBeauty2015 , patiesībā, ja nebūtu saņēmusi ielūgumus, diez vai būtu gājusi, ņemot vērā, iepriekšējo gadu ne visai pozitīvo pieredzi.
Ierodoties, gan biju sevi no-motivējusi izklaidēties, nespringt un arī aiziet uz blogeru pasākumu, bet bieži vien jau gadās, ka mēs iedomājamies savu perfekto plānu, bet viņš izmainās, ši bija no tām reizēm.

Izstaigāju visus iespējamos stendus, sapirkos pāris sīkumus, kas bija pozitīvi, ka impulsīvais pirkums bija tikai viens, par to varu sevi uzslavēt, bet kā nu izstādes bez impulsīviem pirkumiem.
Iepirku Nyx butter lūpu krāsu #09 candy buttons bonbons un manu impulsīvo pirkumu ekstravagantajā krāsā  Nyx macaron #06 pistachio ( zaļgani- zilā krāsa) skaisto Nanshy  lūpu otiņu, ar skaisto futlāri, ko tik ērti nēsāt kosmētikas maciņā un nenocūkāt visu maciņu, par kur liels prieks, kādu laiku tādu gribēju nopirkt. Protams, cenšos eksperimentēt un nopirku arī Nanshy sūklīti  meikapa uzklāšanai,  eksperimentēju un salīdzināšu ar RT sūkli, pēc sajūtām tomēr atšķiras no RT sūkļa.
Ieraudzīju krāsojošo balzāmu, violetā krāsā , protams, ka paņemu, jo man ir ieslēdzies violetais periods, gribās atkal nokrāsot ( varbūt šis turēsies matos ilgāk?!) Lafiche firma, par kuru neko nebiju dzirdējusi, cerams, ka tas man "neatmaksāsies" pārāk dārgi.
Sagribēju paņemt melleņu kompleksu acīm, ilgi nekas tāds nav dzerts un intuīcija teica, ka būs labs produkts, bet  to jau ar laiku pamanīs.
Tad vel uztaisīju auras foto, ko nebiju taisījusi ļoti sen, rādījumi atbilda manām sajūtām par manu enerģētisko kopainu, tāpēc ir ok :)
 Sapirkusies šos labumus, gāju meklēt blogerus un kaut kā neieraudzīju, jo manu uzmanību novērsa vizāžistu darbu  uznācieni, kurus godam sabildēju gan "20.gs mākslinieki " Vari apskatīt šeit
 gan "Kosmiskā telpa"  Vari apskatīt šeit   un protams  "Ekstravagantā līgava" Vari skatīt šeit
Tā aizstatoties, aizfotogrāfējot,   nogulēju visu tikšanos, bet nu laikam jau tā vajadzēja. Kopumā par izstādi, nekādus lielos pārsteigumus neredzēju, daudzas lietas nesaistīja, likās interesanti ieraudzīt Auras foto šādā pasākumā, kā arī,  nemanīju ka šogad būtu bijusi MUFE uz pasākumu, kas gan apbēdināja, jo būtu gribējusi iepirkt kādu labu produktu ar atlaidi, ejot garām SLA stendam, nekas nepiesaistīja, kaut pats brends ir ļoti labs un kvalitatīvs, kā arī, pievilkos pie Inglot skaistajiem efekta pūderiem, bet nenopirku, jo izlēmu, ka tā jau pietiek. Daudzas citas lietas un produktus apstaigājot ļavos saprāta balsij, nenopērkot kārtējo zobu pastu, kas man nav vajadzīga ,vai  rožu krēmu, kuru nevarēšu izlietot līdz beigām. Žēl, ka no Atterances nebija foršie ķermeņa krēmi, tos gan  labprāt būtu iegādājusies.
Manās acīs, visu izstādi izglāba Vizāžistu un Body art`istu  konkurss, kas bija izdevies, tomēr, priecājos, par iegūtajiem produktiem, bet vai bija vērts iet?  Ja nav jāpērk ieejas biļete - tad jā.. savādāk... padomātu vel reizīti :)

Par pirkumiem izdevu 53euro :)


p.s  dienas pozitīvs ir tas, ka uzklātais meikaps turējās 15h ( no rīta uzkrāsoju savas pasteļu -nāras acis un tikai 4:00 ņemu nost, tušā bija mazliet nogājusi, bet ēnas turējās savā vietā UD acu bāze + Nyx jombo zīmulis strādā perfekti! )

Kā jums patika izstādē?
Ilze


6 komentāri

  1. Acu meikaps izcils. Savukārt tik drosmīgām lūpām es nebūtu gatava :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es iespējams ari nebiju :D Bet visa tā kosmētikas atmosfēra mani iedvesmoja, bet smieklīgais bija tas moments, kad Nyx pārdevējs nošokējas kad redzeja ka viņas uzrkāsoju:D Draudzene apsmejas skatoties uz viņa sejas izteiksmi :D
      Bet runājot par tādu krāsu - tā nav ikdienai, bet priekš tēla ir ok
      Tas viss protams atgriež realitātē, ka esi- Latvijā, nevis piemēram Anglijā, vai citās valstīs, kur cilvēki brīvāki savos uzskatos.

      Dzēst
  2. Es kaut kā atliku to auro stendiņu. Redzēju tur šķidrumus vairākās krāsās, bet pat nezināju, ka bildē auras. Cik maksāja?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī no sākuma pamanīju tikai tās Aura soma pudelītes, bet nu skaistas taču ;))) Tad ieraudzīju ka auras foto ir :) maksāja 10 euro :)

      Dzēst
  3. Man tā patīk Tava drosmīgā personība kosmētikas ziņā,malacis!
    Es te 2x apdomājos,vai sarkanu lūpu krāsu likt,bet tu godam visu varavīksni uz lūpām nēsā! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies ;) Es piekrītu Wayne Goss teiktajam, ka tas ir tikai meikaps, to var nomazgāt, tad kapēc lai neizpaustu sevi tā ka tobrīd gribās ;)
      Izaicinājumi ir vajadzīgi , tie atsvaidzina dzīvi :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma