Meklē blogā

Green People aloe šampūns un balzāms sausiem matiem

Eko šampūna un balzāma uznāciens, kas izrādījās ekonomisks un ļoti pat vērtīgs sausu, balinātu, bojātu matu īpašniecēm.  Esmu pamanījusi ka pēdējā laikā  šampūnos ir ne tikai eļļu trends, bet arī  alvejas trends, tā  it kā  visi būtu sapratuši, ka šo augu var un vajag izmantot ķermeņa kopšanā.


Mazliet informācija ko atradu no ražotāja:

Daily Aloe Shampoo 200ml
Nomierinošs, dabisks šampūns visiem matu tipiem
-          Padara matus maigus un attīrītus
-          Maiga, kairinājumu neizraisoša formula visai ģimenei
-          Dabīgas putujošas īpašības-  nesatur SLS
-          Mazs tilpums ilgam laika periodam! Ar vienu iepakojumu pietiek aptuveni par 3 reizes ilgākam laika periodam kā tradicionālajiem šampūniem
Green People Daily Aloe Shampoo ir radīts bez  SLS/ SLES, alkohola (etilalkohola, etanola), parabēniem, mākslīgām smaržvielām, petroķīmijām, metilsotiazolinona, metilhloroizotiazolinona, ftalātiem un mākslīgām smaržvielām, lai sniegtu jums vistīrāko šampūnu, ko daba var piedāvāt.
Sertificētas organiskas sastāvdaļas.
Šis produkts satur godīgā tirdzniecībā iegūtas sastāvdaļas.
Ieteicams vegāniem un veģetāriešiem.

Daily Aloe Conditioner 200ml
Dabisks kondicionieris normāliem vai sausiem matiem
-          Intensīvas iedarbības kondicionieris viegli pakļaujamiem, spīdīgiem matiem
-          Padara matus veselīgus, zīdainus un atjaunotus
-          Bagatināts ar proteīniem un dabīgajiem B vitamīniem
-          Atjauno matu dabisko mitruma līmeni un mirdzumu
-          Ieteicams ikdienas lietošanai visai ģimenei
Green People Daily Aloe Conditioner ir radīts bez SLS/SLES, alkohola (etilalkohola, etanola), parabēniem, petroķīmijām, metilsotiazolinona, metilhloroizotiazolinona, ftalātiem un mākslīgām smaržvielām, lai sniegtu jums vistīrāko kondicionieri, ko daba var piedāvāt.
Satur 92% sertificēti organisku sastāvdaļu.
Šis produkts satur godīgā tirdzniecībā iegūtas sastāvdaļas.
Ieteicams vegāniem un veģetāriešiem.
Mans viedoklis un pieredze J
Man ļoti patīk  lietot eko produktus tāpēc es nopriecājos kad šos te  saņemu dāvanā uz savu vārda dienu ;)  Gaidīju līdz viņiem pienāks rinda, manā tā jau garajā šampūnu un balzāmu plauktā un protams, ka sagaidīju. Iepriekš nebiju īsti interesējusies par šiem konkrētiem produktiem, tāpēc nezināju ko gaidīt un tas bija labi, jo deva iespēju uz tiem paskatīties objektīvāk.
Pirmā lieta, kas pārsteidza – tā ir spēja putot, sāku meklēt vai tik es neesmu nokļūdījusies ar eko šampūnu, jo parasti viņi nemīl putot un ir jālieto samērā daudz uz maniem garajiem matiem, bet nē, šoreiz šis putoja labi, veidojot biezas putas, labi attīrot matus un galvas ādu. Smarža ir  minimāla, patīkami  maigi smaržojot piepildija telpu ar tādu veselīgu dabisku aromātu.
To pašu varu attiecināt arī uz balzāmu, prasījās pavisam maz līdz mati bija veiksmīgi pabaroti un mitrināti.
Produktiem piemīt alvejiskā želejiskā noskaņa, kas principā man patīk alvejas šampūnos, nekādu alerģiju vai niezi tie neradīja, pēc izžāvēšanas mati palika ļoti viegli un mirdzoši, pilnībā perfekti, tikai – ļoti ātri sataukojās,  jau tās pašas dienas vakarā izskatījās ta, kā man būtu izskatījušies nākamajā dienā, domāju, ka mani mati nav tik ļoti bojāti, pat neskatoties uz to, ka ir krāsoti, tāpēc šis nav maniem matiem top produkts, bet uz bojātiem tas varētu sevi parādīt vienkārši spīdoši.
Verdikts: 7 no 10 ( labs, ikdienas šampūns;  sausu matu īpašniecēm varētu iet uz  visām 10 ballēm! )
Cena internet-veikalā 15euro http://www.feelunique.com/p/Green-People-Aloe-Vera-Shampoo-200ml

Ilze

2 komentāri

  1. Kurš šampūns šobrīd ir favorīts? Arī balinu matus, tāpēc problēma jebkurā gadījumā ir aktuāla, neskatoties uz to, ka šobrīd mani apmierina Eveline. Vienmēr jau gribas ko labāku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Desert Essence, Organics, Green Apple & Ginger Shampoo - pērku iherb.com ( starpcitu atlaižu kods KUM079 pirmajam pirkumam, dod atlaidi ) patīk smarža = pēc āboliem, kā ari, tas ka tik ātri mati pie saknēm netaukojās, starp citu arī uz alojas bāzes.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma