Meklē blogā

LFbeautybox Marts

Šorīt tiku iepriecināta ar piegādi mājās! Nezināju ka Lookfantastic to dara, iepriekš nācās iet uz pastu, bet tā, kā esmu pavasarīgi apslimusi - tas bija jauks pārsteigums. Ilgi gaidītā Lfbeautybox  Marts ir klāt,  manuprāt  interesanta un forša kastīte, galvenokārt tādēļ, ka visi produkti priekš manis ir lietojami un interesanti, kā arī, ir kosmētikas produkti, kurus vienmēr ir interesanti testēt, īpaši tādi neierasti kā ēnu zīmulis, kuru pati nebūtu pirkusi, bet šādās kastītēs tas ir labs bonuss, lai izmēģinātu ko jaunu.

Sākšu ar tiem produktiem, kuri manuprāt priekš manis ir paši lietojamākie, beidzot ar tiem, kuri manuprāt man neiekās tik  interesanti.

Lord & berry melns acu zīmulis,  ar kuru jau  biju iepazinusies,kādā no iepriekšējām kastītēm, sajūta, ka pavasarī aug ne tikai sniegpulksteņi , bet arī zīmuļi, jo šis ir palicis lielāks, nekā iepriekšējais travel sinze zīmulis :)  Varbūt šis skaitās pilna izmēra produkts? Es īsti nesapratu, varbūt garākam ceļojumam paredzēts, jo ir lielāks :)...

Lil`Vet brush – ķemmīšu uznāciens, krāsa ņammīgi pavasarīgi rozā, es par šīm ķemmēm neko nebiju dzirdējusi, kārtēja superkemme ar kuru ķemmēt matus, kas neplēš utt. principā, pat ja tā nebūs tik ļoti superķemme, tā vienalga būs noderīga dēļ sava miniatūrā izmēra, lieliska darba atvilknei.

Nudestix Magnetic colour #gilt– acu ēnu zīmulis, pilna izmēra produkts, jauka, neitrāla krāsa, savienojama ar jebkuru grimmu, uzklājot pārvēršas maigās satīnīgās ēnās – beišīgā  mazliet zeltainā tonītī. Manuprāt ļoti kvalitatīvs produkts (mēģināju notīrīt no rokas, grūti gāja nost, kas manuprāt ir labs rezultāts ēnām).

Bliss Fatgirlslim – ķermeņa formu koriģējošs krēms, kur korekcijas tiek panāktas ar kofeīna palīdzību, principā, kā jau jebkurš produkts šāda tipa – uz lietošanas laiku padara ādu stingrāku, elastīgāku. Pievienotajā bukletā gan  tiek dziedātas slavas dziesmas par 28. dienu laikā samazinājušos celulītu,  ādas elasticitātes uzlabošanos, nu ko, redzēs kā bus :)

Viens no mainīgajiem produktiem  manā kasītē ir  Nuxe Nuxellence Detox nakts krēms - balzāms, man patīk  lietot Nuxe produktus, šim tilpums ir 15 ml  tāpēc tiešām ir iespēja izmēģināt vairākkārtīgi un saprast vai šis produkts patīk, vai ir vēlēšanās iegādāties pilno produktu, kaut arī, ir mazliet žēl, ka neatnāca Caudalie acu serums, kā  ārzemju blogeriem.

Cowshed lippy cow - ar šo lūpu balzāmu esmu saskārusies jau no Iherb.com pasūtījumu laikiem, principā man viņš nepatika, pārāk eļļains un galīgi nelietojās, iespējams, ka šobrīd būs savādāk, kaut arī  šīs ir pilna izmēra produkts, man viņš liekās vismazāk interesantais no visas kastītes.

Kopumā  stabils 8 no 10 ( iepriekšējā kastīte patika vairāk)
lookfantastic.com 20 euro

Kā Jums ar šiem produktiem, esat jau kādu lietojušas? 


Ilze

6 komentāri

  1. Es šoreiz kastīti izlaidu, jo kaut kā neviens produkts īpaši neuzrunāja, izņemot nudestix.
    Vienīgi, ja būs kā bezmaksas pielikums pie pasūtījuma virs 55.00 gbp

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mm. starp citu, man liekās ka jau bija tāda akcija, vismaz man uz mailu bija atnākusi..
      Man ir grūti izlaist, jo vēlme izmēģināt ir lielāka par saprātu :D

      Dzēst
  2. Es arī saņēmu savu kastīti, ļoti priecājos par Wet brush, ko jau sen vēlējos izmēģināt un esmu sajūsmā, pasūtīju un nu gaidu pilna izmēra ķemmi, un savu veco Michel mercier detangling brush izlidināju ārā. Manā kastītē bija Caudaline serums, ļoti gaidīju, bet diemžēl man neiepatikās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tik ļoti gribēju saņemt Caudaline serumu... viņš Tev ar ko neiepatikās? Nedarbojās, vai vienkārši alerģisks?
      ķemmīte ir feina, bet man tā tādu sajūsmu neizraisa.. varbūt tāpēc, ka man vel divas "neplēsošās" ķemmes ir rezervē :)

      Dzēst
    2. Vēlos piebilst ka Claudalie serums ir nevis acīm, bet sejai un kaklam. Pēc 3x lietošanas manai sejai neipatikās, lietoju uz nakti un no rīta pamostoties sejas āda vienkāši neizskatījās labi - nedaudz apskārtusi, iespējams ka alerģiska reakcija.

      Dzēst
    3. Tad jau neesmu neko zaudējusi, ka viņu neizmēģināju, gan jau man ari piemestos alerģija, man jau tas ātri ..

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma