Meklē blogā

Nadziņi - ātri žūstošās virskārtas apskats

Mans lielais „rūpju bērns” ir laku žūšanas laiks, principā, es nezinu, varbūt man ir savādi nagi, vai es kaut ko nesaprotu, bet man tas sagādājis galvas sāpes jau kopš pusaudžu gadiem, jo lakošana manā dzīvē ir  izveidojies jau kā process, kad skaidri zinu, ka divas stundas neko īsti aktīvu nevarēšu darīt, jo tad žūst nagi, pat ja tie apžūst pēc stundas, tie ir vel lipīgi dziļākos slāņos un tad, ja izdomā parakstīt uz datora vai paņemt kādu sīku priekšmetu – tas atstāj faltīti vai nobrucina laku, ja ir jāuzvelk zeķubikses tad jau vispār – var but visādi un jautri.

Tā es esmu savas ideālās ātri žūstošās virskārtas, pilienu meklējumos, kurus arī atrādīšu jums.

Testa objekts : Virskārtas, dažādu cenu kategoriju un konsistencu 

Testa laiks: Visu mūžu, bet ar šiem produktiem +-2. mēneši

Objekti, kas piedalījās,  lakas no Rimmel, Artdeco,Essence ,Maybellne , Loreal – visas vidēji lētas lietojamas „sadzīves” lakas, no dažādām kolekcijām un toņiem, pat viena Catrice laka iemanījās ietestēties.

Žūšanas laiks bez ātri žūstošās virskārtas vai pilieniem:  1h -2h ( uz nakti labāk nelakot, jo no rīta var pamosties ar gofrētiem nadziņiem).

Nagi lakoti –  Viena bāzes kārta + divas nagu lakas kārtas + ātri žūstošais produkts
Visi testi veikti ar bāzes kārtām no Sally hansen, Loreal, Inm.

Sāktu ar tiem , kuri parādīja sevi no labākās puses, bet beigšu ar tiem, kuri neizcēlās, vai vienkārši man nederēja.
Vislabākā no visām – šo pozīciju ieņem:
1.OPI Rapidry virskārta, dēļ sava interesantā un patīkamā efekta, veidojās mazliet gēlišīgi nagi, kas likās ļoti pievilcīgi.
Žūšanas laiks: 20 min pēc tam droši rīkoties var no 30min ( arī zeķubikses vilkt).
+ ātri un vienmērīgi žūst, neveido burbulīšus, neizšķīdina nagu dizainu, klājums vienmērīgs otiņa plata, ērta. Tilpums 15ml, kas ir jauki, jo pietiks kādam laikam. Cena ap 10euro pirku caur ebay.
-           -  LV neadekvāta cena, lētāk sūtiet no ebay..

2. ORLY  sec`ndry virskārta, ātri žūst, var pilnīgi sajust, kā pievilkās pie nagiem. Tilpums 9ml.
Žūšanas laiks: 20min, droši var rīkoties  arī -+ 30 min laikā.
+Laba cena LV 6euro, klājās vienmērīgi, tomēr ja uz nagiem ir dizains var izjaukt kompozīciju jo spēcīgi un ātri žāvē.
-          -  Ātri žūstot pievelk pie nagiem un veidojas mazi burbulīši – vietām, ne vienmēr, bet tomēr ir novērtos, nav gēliša spīduma, kas man ir mīnuss.

3. Sally Hansen Insta-Dri virskārta, kas sevī ietver dikti labas īpatnības, rada skaistu un patīkamu virskārtu, bet nezinu kāpēc viņa nav manā otrajā vietā, iespējams, tāpēc, ka noturība ar viņu nav tik liela, kā divām iepriekš minētajām lakām. Tilpums 13.3 ml
Žūšanas laiks: 25 min  -+ 35 min kopumā.
+ Labi žūst, neveido burbulīšus, nešķīdina nagu dizainu. Pieņemama cena ap 7euro.
-         - Nav tik liela noturība nagu lakai, kā  iepriekšējiem diviem testa objektiem.

Tie kuri man  maniem nagiem  nepārāk labi derēja:

Ilgu laiku lietoju tikai Loreal ātri žūstošo virskārtu, tiešam uzskatīju, ka tas ir pats labākais ko pasaule var sniegt, jo samazināja žūšanas laiku no divām stundām uz vienu aptuveni 50min, bet šobrīd kad esmu redzējusi labākus produktus, varu apliecināt, ka tas tomēr nav labākais produkts.
Sliktāks produkts ir Essence ātri žūstošā virskārta, kas domāta, lai nožāvētu nagus, bet tā bija sliktāka par visiem citiem, tāpēc to izmetu jau pirms kāda laiciņa, īsti viņu kā ātri žūstošo grūti nosaukt, labāk vienkārši kā virskārta mirdzumam, uz ko gan viņa bija spējīga pilnībā.
Tad seko produkti kuriem žūšanas laiks ir vienāds tie ir  Essence express dry spray &  Essence nail art express dry drops & Etude House Help my Finger(korejiešu līdzeklis- samaksāju ap 8euro,godīgi sakot nebija vērts) žūšanas laiks 45 min pirmās 30min jau var rakstīt uz datora uzmanīgi un harmoniski, bet labāk nemēģināt iet dušā kā to izdarīju pēc 1h jo tad nadziņu galini bija aplupuši.




Tādi ir mani piedzīvojumi ar nagu žūšanu,  meitenes, padalieties ar savām pelēm, varbūt ir vel kas labāks?
Kā arī, cik ilgi Jums žūst nagi??

Ar sveicieniem pavasarī 
Ilze 

9 komentāri

  1. Tieši gribēju zināt, kur visi pērk to OPI, jo youtube ļoti to slavē. Es gan te par lakām.
    Man tagad ir Eveline + virskārtiņa. Nemēģināju to kā žūstošo un neuzņēmu laiku, bet nedaudz sapludināja apakšā zīmējumu gan, kad bija vismaz 2 nagu lakas, taču izmantoju vairāk glancei. Tiešām glance ļoti laba. Kā jau minēji, gelish izskats.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. OPI ir stokmanī , bet virskārtas dārgas, tā atri žustoša ap 20 euro.. neredzu jegu tadu naudu izmest, ebay ir daudz draudzīgāka cena :)

      Dzēst
  2. Es izmantoju Avon izsmidzināmo līdzekli, lai nadziņi ātrāk nožūtu, nebija dārgs arī. Viņš tāds nedaudz eļļains, varbūt kāsam gas nepatīk, bet man liekas, ka labi mitrina kutikulas arī ;)
    Jauku dienu vēlot,
    Kristīne (www.9ninekit.blogspot.com)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cik ilgā laikā tev žūst bez tā spreja un cik ilgā laikā ar ?

      Dzēst
  3. Šī raksta dēļ Tev būšu pateicīga mūžam! Šī nu man tiešām ir top viens problēma. Kaut kad sen biju nopirkusi ātri žūstošo virskārtu un mani tā pievīla tik ļoti, ka pat vairs acis uz citām nemetu, tagad laikam atgūšu uzticību!

    PS patika kā esi visam piemeklējusi apzīmējumus - gofrēti nagi top viens! :D

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks, ka noder! Bet tā ir ar tām lakām, gribās jau ātri un smuki :)

      Dzēst
  4. Tiešām esi kārtīgi pastrādājusi! Man parasti ir līdzīga problēma, bet daudz kas atkarīgs no tā, cik ilgi pagaidu starp visām kārtām - attiecīgi - jo ilgāk žāvēju katru kārtu, jo labāks un drošāks rezultāts galā. Bet tā, es dzīvoju ar Seche Vite virskārtu, nesen nopirku lielo papildināšanas pudeli.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. Manīju, ka esi nopirkusi lielo pudeli, šo lidzekli vel nepaspēju izmēģināt, kad saliksies, ari pamēģināšu :)
      Ar nagu lakošanu ir tā, ka negribās pavadīt visu dienu uzmanoties.. tapēc šīs ātri žūstošās virskārtas ir baigi labā manta :)

      Dzēst
    2. Es arī par Seche Vite. 5 min un var jau visu darīt, pārbaudīts praksē. ;) Noteikti izmēģini.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma