Meklē blogā

Makeup Revolution I ♡ Makeup Eye Primer-Stay don't stray

Lielā Makeup Revolution izmēģināšana turpinās un šoreiz, es jūs iepazīstināšu ar kādu interesantu produktu. 
Man ir izteikti taukaini plakstiņi, kā arī, tāda acu forma, ka bez  acu bāzes nav jēgas uzklāt ēnas, jo tās vienkārši pazudīs, labi, ja ēnas ir no dārgajām un labajām, tad tās var saglabāties kādas divas stundas, bet ja tās ir budžeta klases ēnas, vai Drogu klāsta ēnas tad tās praktiski uzreiz  noiet nost un neturas.
Jauna acu bāze vienmēr ir interesants pārbaudījums acīm, gan dēļ tā, ka nekad nevar zināt vai alerģijas būs vai nebūs.

Eksperimenta objekts : Makeup Revolution I ♡ Makeup Eye Primer-Stay don't stray 
Liela tilpuma produkts 14gr.
Konsistence& krāsa: atgādina vidēji šķidru tonālo līdzekli, gan pēc krāsas, gan pēc uzklāšanas sajūtas, UD praimeris ir biezāks un blīvāks, bet šis ir mazliet šķidrāks, uzliekot uz plakstiņiem jānogaida kamēr apžūs.

Eksperimenta dalībnieki : Es un vel divas draudzenes. 

Acu bāzes cena: 2.90 (mārciņas) bet nopirku ar atlaidi pa 1.50 mārciņām!!


Nosaukums  jau vien atgādina  Benefits  praimeri, bet to gan neesmu mēģinājusi, būs grūti salīdzināt,  kaut gan Makeup Revolution  vienmēr  ir sevi mēģinājusi prezentēt, kā lētāko un labāko ( varbūt?)  kosmetikas firmu, kas ražo šos te  dubultniekus dārgā gala kosmētikai. Esmu lietojusi UD un arī lietoju viņus, protams,  tos tāpat kā Nars praimeri nevar salīdzināt ar šo mazulīti, jo cenu kategorijas ir diametrāli pretējas. Šis skaistulis mani paņēma ar foršo rozā iepakojumu, dikti jaunu piemīlīgi :)

Jāņem vērā arī  īpatnības,  mani plakstiņi ir taukaini, bet sejas āda tomēr sliecās uz kombinētās pusi, ar alerģijām, vienmēr izmantoju acu ēnu bāzes.

Uz manām acīm turējās  vidēji  astoņas stundas tad sagāja rieviņas, pēc astoņām stundām krāsas bija redzamas un tās nenoēdās no acīm, tikai locījuma vietas kļuva redzamas, kad aizvēru plakstiņus.

Pirmās draudzenes āda ir normāla, plakstiņi pārāk netaukojās un acu grims parasti turās labi, parasti izmanto acu ēnu bāzi.

Uz viņas acīm brīžiem turējās un brīžiem neturējās, kaut kur aizpeldēja, kas ir interesanti, bet nosaukumam atbilstoši :D :D 

Otrās draudzenes āda ir izteikti taukaina, ar alerģijām,  plakstiņi spēcīgi taukojas, parasti neizmanto acu ēnu bāzi, tikai piepūderē plakstiņus.

Uz viņas acīm noturējās labi līdz pāris stundām, tad rieviņas kļuva redzamas, bet krāsas nekur nenoēdās un nepazuda no acu meikapa "varēja redzēt, ka acis ir uzkrāsotas ar ēnām, kaut arī sagāja rieviņās"..


Rezumē:  Neviens no mums nesūdzējās par acu iekaisumu! kas protams ir  liels pluss. Uz katra acīm turējās pa savam, tāpēc uzskatu, ka šis produkts ir izmēģināšanas vērts.
Deļ savas cenu kategorijas lieku 7 no 10 
Atgādinu, ka drīz būs giveaway ar Makeup revolution produktiem, man tikai jāsaprot, kā tās izlozes iekārtas darbojās & kā viņas var pievienot.. varbūt kāds var palīdzēt ar padomu?
Ilze

4 komentāri

  1. Minka tik foooooršs! :) par izlozes iekārtām - atrodi to, kas tev patīk (rafflecoppter, giveaway tools), izdomā nosacījumus, aizpildi un beigās Tev būs links, kas jāievieto rakstā un tool parādīsies. izloze - tur katram toolim ir opcija "izlozēt".

    man līdz galam vairs nepatīk neviens rīks, jo katram savas vainas, bet nu, protams, ar rīku ir ērtāk nekā komentāriem.

    AtbildētDzēst
  2. Mincis Tev īsts smukulis :)
    Runājot par Makeup Revolution - man visu laiku gribās no viņiem kaut ko izmēģināt, bet vēl neesmu saņēmusies sūtīšanai.
    Bet par giveaway- es laikam pievienotos Artas komentāram par rafflecoppter izmantošanu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Minkāns baigais žipčiks, visur grib piedalīties :D
      Paldies, pamēgināšu izpētit to ierici :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma