Meklē blogā

Rīts un vakars sejas kopšanā

Diezgan lakoniski "Rīta komplekts" ko parasti izmantoju secībā , ūdens -> gels->  dienas krēms-> acu krēms






















"Vakara komplekts" noņemu kosmētiku ar micelāro ūdeni, noskaloju ar putām, sejas toniks, krēma vietā  nakts eļļu maisījums, acu krēms, kā arī uz nakti uzlieku lūpu krēmi, kas burvīgi kopj lūpas.










Periodiski - vismaz  divas reizes, trīs reizes nedēļā  sanāk noņemt kosmētikas "lielumu" ar  kosmētiskajām salvetēm, kā arī no rīta vai dažreiz vakarā  izmantoju abrazīvāku veidu kā attīrīt seju.














Ar sveicieniem 
Ilze 
                                                                                         Kādi ir Jūsu iecienītie produkti šajos                                                                                       mainīgajos laika apstākļos?

2 komentāri

  1. Clinique ir mans totālais favorīts sejas kopšanā, bet tagad saprotu, ka ne visas līnijas. Patīk Moisture surge, ko redzu bildē rīta rituālā, bet mans acu krēms favorīts ir All about eyes.
    Tagad iepazīstos ar Bioderma Sebium (man taukaina āda). Pagaidām iespaids nekāds, jo krēms par treknu (tad iedomājos, cik trekns ir krēms sausai vai normālai ādai), bet attīrošais gēls konkrēti atpaliek no Vichy Normaderm. Tie gan man tādi īsie iespaidi, jo pavisam nesen tikai sāku lietot.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Clinique nopirku uz trakajam dienam un tiešam neliek vilties, labs produkts! Loti ātri iesūcās un mitrina :)
      Par tavu acu kremu runajot- baigi labais, vins taja komplekta naca lidzi, bet jau izlietojas ;)
      Kad sev panemu testerisus likas parak sausinosi tas sebium, ta ka man tik traki netaukojas, kaut gan tas divainais spidums kas no krema - man liekas ka tas no kaut kadas neiesuksanas ir..

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma