Meklē blogā

Yves Rocher Un Matin au jardin Green tea - atsvaidzinošais maigums

Beidzot nāk vasara! Vismaz nojausma par vasaru ir pienākusi, gribās ko svarīgāku un dzīvāku, dzidrāku un gaisīgāku, to iekļaujot ne tikai garderobē, bet ari ķermeņa produktos. 
Es vel nekad neesmu rakstījusi par Yves Roche produktiem, kaut arī, diezgan ilgi jau tos lietoju, nu jau pāris gadus. Ir "iegājies" ka šie produkti ir vieni  no tiem, kurus gribās lietot dēļ labā efekta un tā, ka lielākoties nav pievienotas kaitīgās un nefeinās vieliņas, kā visi metil, etil, parabēni utt. vismaz tiem produktiem, kurus es mīlu lietot & cenas ir ļoti patīkamas un pieejamas - īpaši ja salīdzina ar citiem "smaržīgajiem" zīmoliem. Es gan nezinu kādēļ viņi sevi nereklamē, bet iespējams uzskata, ka labākā reklāma ir apmierināts klients un es tāda viennozīmīgi esmu.

Mazliet par pašu zīmolu, ja nav sanācis iepazīties ar viņa unikalitāti:
Yves Rocher ir kompānija, kas pati audzē, ražo un izplata savu produkciju. Tas ir vienīgais kosmētikas zīmols pasaulē, kurš izvēlējies apgūt un izmantot visas profesijas savā darbībā: lauksaimniecība, botāniski un zinātniski augu pētījumi, inovatīvu komponentu un receptūru izstrāde, izejvielu piegāde, produkcijas ražošana, iepakošana, transportēšana un izplatīšana visā pasaulē. Tieši pateicoties tam Yves Rocher darbība vienlaicīgi samazina savu ietekmi uz apkārtējo vidi un sniedz jums iespēju baudīt labāko augu valsts kosmētiku par labāko cenu. Ievērojot bioloģiskās lauksaimniecības noteikumus, Yves Rocher audzē augus savās pašu pļavās La Gasila pilsētā, kas atrodas Bretaņas reģionā, Francijā. Yves Rocher uzskata - saudzīga attieksme pret augiem un apkārtējo vidi – tas nozīmē tikpat saudzīgu attieksmi pret Jūsu skaistumu.Yves Rocher zīmols produkciju ražo savās rūpnīcās Bretaņā. 
Kā arī katru gadu Yves Rocher izdod savu Skaistuma Zaļo Grāmatu, kuras tirāža pārsniedz 10 miljonus. Grāmata ir pārtulkota 20 pasaules valodās, arī Braila rakstā.
2014. gada Yves Rocher Skaistuma Zaļo grāmatu Jūs varat apskatīties arī elektroniski: http://goo.gl/pLC2Jm  ( var aplūkot informāciju par viņu produktiem, kas vieglāk palīdzes iepazīties ar to ko viņi piedāvā)
No savas puses par  pašiem  jau izmēģinātiem produktiem kopumā: Man ļoti patika ķermeņa kopšanas produkti, dušas želejas,  ķermeņa krēmi, matu produkti. Dekoratīvā kosmētikā labs un pārbaudīts ir acu zīmuļi, diemžēl acu ēnas kaut kā nesadraudzējās ar mani, ļoti bira, kas gan bija žēl, jo toņi ir smuki. Labas ir viņu acu otas - iesaku apskatīt, apčamdīt un varbūt iepatiksies. Lūpu krāsas arī ir baudāmas. Seju krēmos jāskatās sastāvs, jo ne visi ir tik dabīgi kā man gribētos, bet tos arī neesmu izmēģinājusi un par efektiem spriest nevaru.
Tagad pievērsīšos galvenajiem šī apskata vaininiekiem, jaunumam, ar kuru gribētu iepazīstināt arī citus, kas grib kvalitātes& baudas & cenas harmoniju - Matin au jardin ( rīts dārzā)  kolekciju  kura sastāv no : ceriņu, rožu, citrusu, maijpuķīšu, ķiršu ziedu,  ķermeņa produktiem un smaržām, ir papildinājusi Zaļā tēja gan kā aromāts, gan kā ķermeņa losjons un dušas želeja.
Es iegādājos dušas želeju un ķermeņa losjonu "Un Matin au jardin Green tea"
Smaržas kompozīcija atkārtojas gan tualetes ūdenī, gan  dušas želejā un losjonā - tas ir zaļās tējas aromāts papildināts ar svaigām citrona, bergamotes, apelsīna un ciedra ēterisko eļļu smaržu notīm, kas sniedz fantastisku svaigu baudījumu, patīkamāks nekā  Elizabeth Arden green tea tualetes ūdenim,  jo ir liegāks, dziļāks un svaigāks.
Smaržas kompozīcija ir noturīga, bet nav uzbāzīga un šķebinoša.
Tilpums: 200ml dušas želejai un losjonam
Cena: 8 euro x2 ( bija atlaide, dēļ kupona, katru mēnesi ir iespēja iegūt kādu produktu uz atlaides 30%  ja tev ir klienta karte, cena ir mazāka, nekā bez, tā tad,  8 euro pa dušas želeju bija  jau ar klienta karti, kā ari, jāpiemin, ka šis dušas želejas ir dārgākas, jo ir ar  smaržu aromātiem, citas ir daudz draudzīgākā cenā.)
Konsistence : Dušas želeja labi puto, želejveidīga, jāpiemin, ka ir uz alvejas sulas bāzes, kas dod izcili patīkamo ierasto komforta sajūtu ari bez krēma lietošanas. 
Ķermeņa losjons: viegls, vidēji šķidrs, uzklājot uz ādas ātri iesūcās, atstājot aiz sevis zaļās tējas smaržu un valdzinājumu, āda ir maiga  un labi mitrināta & pabarota,  bet nav "treknās" sajūtas uz ādas. 
Patēriņš:  Vidējs, gan dušas želejai gan losjonam, kaut ari tas jau atkarīgs no katra vēlmēm, man bieži vien dēļ smaržas gribās uzlikt vairāk losjona nekā vajadzētu :)
Kopsavilkums: Produkti kurus gribās lietot, ne katru dienu, bet  paris reizes nedēļā - smaržas kompozīcija noslīpēta ļoti baudāmi un izsmalcināti. Ķermenis pierod un prasa vel pec kvalitatīviem produktiem, uzskatu, ka šie tādi ir  un spēcīgi pārtrumpo "smaržīgos līdziniekus" citos  zīmolos. Esmu lietojusi dušas želejas un losjonus no matin au jardin sērijas gan ķiršu, rožu, ceriņu
stabils 8.5 no 10 ( ja būtu lielāki tilpumi būtu viss 10!) 
Ar vasarīgiem sveicieniem
Ilze 

2 komentāri

  1. Man īsti nepatika tā attieksme pret klientu, ka dušas želejai zemākā cena rakstīta ar lielākiem cipari, bet cena bez klienta kartes ar pavisam maziņiem. Man ir greipfrūtu dušas želeja, ļoti patīk, bet nezinu, vai vēl ko pirkšu.. jo nu.. attieksmes jautājums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu jā, man jau tā klienta karte ir sen, tāpēc nepamanu īsti to otro summu..
      Dušas želejas un ķermeņa losjoni no viņiem dikti patik- smaržas kompozīcija ļoti dabīga un jauka, forša bija ari laima dušas želeja, ļoti atsvaidzinoša

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma