Meklē blogā

Izlietotie produkti Jūlijs - garā kafijas pauze

Izvēlējos uzrakstīt par izlietotajiem produktiem Jūlijā un mazliet arī no Jūnija astītes, jo pamanīju, ka šī ideja par rakstu mani motivē izlietot iesāktos produktus un nekrāt bezgalīgus atlikumus skapītī, kurš  jau sen bija jāizlieto un jāizmet.
Visi izlietotie produkti tā vai savādāk ir interesanti, par to arī tālāk, paņemiet kafijas krūzi jo būs gara lasīšana, domāju, ka sanāks īsāk, bet ne šoreiz.

Seja un dekoratīvā kosmētika: 

Clinique moisture surge extended thirst relief - fantastisks gel krēms, iesaku visiem vairāk par to arī šajā atsauksmē.  Noteikti pirkšu vel.

Dzintars "Art" acu kosmētikas noņemamais līdzeklis,  uz beigām sanāca sadraudzēties, bet tomēr atkārtoti nepirkšu - vairāk par viņu ŠEIT

Bioderma seblum  intensive purifying care - izlietoju divus paraudziņus, katrs  5ml  tāpēc sapratu, ka man šis produkts neder, nejutu pietiekamu mitrināšanu.

Athenas treasures eye cream gel milzīgajā 30ml iepakojumā beidzot pievarēts! Pirku ceļojumā, jo gribējās ko "vietējo" principā normāls mitrinošs krēms.

Betula "Rīta rasa" dabiskais sejas krēms, pabeidzu lietot - ļoti labs produkts no dabiskām sastāvdaļām, vairāk uztveru kā sejas masku, jo ir veidots no dabiskām eļļām un sviestiem, vairāk informācijas šeit ->  ŠEIT

Nuxe masque creme fraiche - mitrinošā maska no šis TE trijotnes nu ir izlietota, bija laba, bet nepirkšu atkārtoti.

Murad renewing eye cream - šis tomēr nedeva nekādu īpašo efektu, lielo iepakojumu nepirkšu.

Madara protecting lip balm - metu āra  iesāktu, jo viņš vienkārši neiedzīvojās mana somiņa, ķepīgs, lipīgs un smags uz lūpām.

Natura Siberica gentle face peeling for normal and dry skin - dabiskā un organiskā kosmētika, labs pīlings, ļoti ikdienā lietojams, iespējams pirkšu atkārtoti. Gan lielākas abrazīvas daļiņas, gan mazākas, sejas āda jūtas svaiga un skaista :)

Maybelline Lash sensational - sākumā man viņa ļoti nepatika, bet tad mazliet pastāvējusi kļuva sausāka un labi klājās uz acīm, ideāli turējās uz skropstām un nenobira līdz pat pašām  iepakojuma izlietošanas beigām, bet bija grūtāk noņemt nekā citas tušās, bet rozā biodermas ūdens labi tika galā.

UNE smart length mascara - pirku internetā dēļ idejas par dabiskumu, vienkārša pagarinoša tuša, nav ne slikta, ne arī kaut kas īpašs. Nepirkšu atkārtoti.

Bella  acu ēnas, nopirku impulsīvi, bet izmetu bez sirdsapziņas pārmetumiem, jo birst briesmīgi, neturas uz plakstiņiem, kaut aŗī, krāsa tik skaista..

Rimmel natural bronzer #022  sun bronze  - patika, izmantoju konturēšanā, bet diemžēl jau kļuvis vecs. Pagaidām foršākais bronzeris bez spīdumiem, ko esmu lietojusi konturēšanā, domāju, ka pirkšu atkārtoti.

Isana clear-up strips - nekas īpašs, domāts, ka attīrīs poras, daļēji attīra, bet tiešām nav tā vērtas lai pirktu, es gan esmu iepirkusi vel divus komplektus, ko gan domāju izlietot, bet vairāk gan nepirkšu, meklēšu tālāk, kādu klasisku "melno punktu" attīrītāju plāksteri.

Yves Rocher - limitētās kolekcijas lūpu balzāms ar pistāciju smaržu, vidēji biezs, labi klājās, lūpas jutās komfortabli, domāju, ka ja izlaidīs atkārtoti noteikti nopirkšu , bet varbūt ar kādu citu aromātu.

Ck -retro silver creme eyeshadow -  līdz galam nesadraudzējās ar maniem plakstiņiem, tāpēc izmetu pustukšu.

TBS -white musk smoky rose - man kā smaržu fanātam izlietotas smaržas ir brīnums, tas nozīmē, ka man viņas ļoti patika, tilpums pietiekami mazs lai neapniktu, bet pats aromāts piesātināts, silts, noslēpumains, sievišķīgs un tumšs, ļoti skaists. Tie kas seko man INSTAGRAM jau ir pamanījuši manu aizraušanos ar dažādiem aromātiem.

Ķermenis un roku/ kāju  kopšana:


Laura Marss  cocosa un vaniļas ķermeņa losjons - patika tā ņamīgā smarža, konsistence bieza, ar ko mani pārsteidza, bet man patīk biezas konsistences ķermeņa losjoni, pirkšu vel - dēļ smaržas un labās, vieglās sajūtas uz ādas.

Laura Marss ķermeņa jogurts  - sulīgais persiks, tā salda augļu smarža mani pilnībā sagrābj! Loti patika! Ir krājumos :) Vairāk ŠEIT

Yves Rocher green tea -  ķermeņa losjons, līdzīgāks losjonam, nekā dzintara produkts, viegls labas konsistences, padara ādu maigu, ka jau visi YR ķermeņa losjoni, esmu izmēģinājusi jau gandrīz visus viņu produktus, domāju, kad uznāks kāre nopirkšu no šis dārza sērijas kādu ceriņa vai maijpuķīšu losjonu. Vairāk ŠEIT

Yves Rocher green tea - dušas želeja, ļoti maiga un patīkams aromāts & kopšana, cena virs vidējās 8euro, bet domāju, ka ir vērts iegādāties, ja gribās sevi palutināt. Aromāts vel kādu brītiņu saglabājās uz ādas.

Yves Rocher anīsa un ābolu dušas želeja - foršs produkts, šo mazo tilpumu ieguvu dāvanā, dikti patīk arī lielie  "radinieki"  vairāk lasi  ŠEIT

Biotherm lait corporel anti - drying body milk -  mana lielā mīlestība kopš pagājušā gada, šis "mīlas sakars" turpinājās visa gada garumā, bet nu ir laiks atvadīties, izlietoju, ļoti patika dēļ citrusu smaržas, saldi citroni un rūktie greipfrūti, esmu izdzīvojusi greipfrūtu laiku, vairs negribās, bet kā produkts iesaku visām, labi baro un mitrina ādu. Parādās ŠEIT

Bioderma photoderm refreshing after-sun milk - pieniņš pēc sauļošanās kuru  palietoju divās saulainās dienās! :) Ar silikonu - kas šajā gadījumā nebija slikti, jo mitrums ļoti turējās pārsauļotā ādā, nāca līdzi kādam produktam, ir vel lielais iepakojums, kuru gan nezinu, kad izlietošu.

Rossman Fuss Wohl - cietās ādas noņēmējs, abi uzgaļi beidzot ir  izlietojušies, lietoju samērā intensīvi tāpēc uzskatu ka ekonomisks instruments, ar kura palīdzību esmu ietaupījusi kaudzi $ neapmeklējot podologu bet pēdas kopjot patstāvīgi. Vairāk ŠEIT

Yves Rocher blackberries hand cream - roku krēms, no limitētās sērijas, smaržoja pēc upenēm, man patika, bet nebija pietiekami barojošs, vairāk mitrinošs ikdienas krēms.

Bioderma Atoderm - krēms sausai ādai, cik saprotu vairāk tendēts uz bērnu ādas kopšanu, nezinu , bet nepatika minerāleļļa - izlietoju uz rokām, nekas īpašs.

Betula "Maigums" ar bērza tāss ekstraktu - dabisks produkts, radījusi ķīmiķe ko personīgi pazīstu, tāpēc zinu, ka sastāvs ir dabisks, dziedējošs. Pati lietoju uz nakti, jo ir ļoti biezs, palīdz sadziedēt pušumus un nobrāzumus. Vairāk par šo produktu

Essence Cookies & cream  roku krēms ko nopirku dēļ smaržas un neko citu īpašu viņš manām rokām nesniedza, nebija taukains, bet arī nejutu nekādu īpašo roku kopšanu.

Madara herbal deodorant - mans favorīts, lietoju jau pus gadu, kā beidzās viens, tā otrs tiek nopirkts, sevi ir ideāli attaisnojis, bet sāka labi darboties tad, kad padušu āda tika atradināta no "stiprajiem" līdzekļiem, kā man gāja vari lasīt ŠEIT

Mutes dobuma higiena:


Lesnoj balzam iekaisušām smaganām,  šo līdzekli pērku periodiski, patīkams zālīšu aromāts un svaigums vienlaicīgi, šis mutes  skalojamais līdzeklis ir patīkams un diezgan labi mazina jebkādus iekaisumus. Ar nopietniem viņš diez vai tiks galā, bet viegliem un ikdienišķiem, kā  pēc zobārsta vai higiēnista apmeklējumiem, labi nomierinās sakairinātās smaganas.

R.O.C.S kafija un tabaka & Jasmine  -labas un foršas zobu pastas, lietoju pēdējā laikā tikai viņas vairāk par šim pastām ŠEIT

Matu kopšana:

Giovanni Magnetic Energizing Shampoo & Conditioner  interesanti produkti, zīmols runā pats par sevi un ir ļoti kvalitatīvs, viņu produkti vienmēr ir attaisnojuši manas cerības, šampūns foršs, labi puto, interesanti uzvedās, ieklājot matos - iesūcās iekšā matos, sākumā nevarēju saprast, tad sapratu ka ir runa par magnetizēšanu un visām pārējām ekstrām, ko šis brīnums piedāvā, principā kondicionieris labs, maz nepieciešams, matus nepadara smagus, noteikti nopirkšu atkārtoti abus produktus. Izvēlēšos ar citu  magnetizēšanas pakāpi, jo šampūnu prasījās makten stiprāku :)

Schwarzkopf BC moisture kick shampoo - ļoti labi attīra, mati paliek viegli, bet ne sausi, patika, bet ne kopā ar oriģinālo  kondicionieri.

Ja esat izlasījuši līdz galam - paldies ;)
Sanāca garāk, kā domāju ;)

Ilze




6 komentāri

  1. Atbildes
    1. juhuu , centos izlietot iesākto, uzreiz patikami atbrīvojās vieta plauktiņos ;)

      Dzēst
  2. nu gan tērējies :D
    man clinique ir mīlestība uz mūžu.
    arī nuxe nepirkšu, likās par švaku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. centos :D Šomēnes jāvelk ārā nedatērētie krājumi un beidzot aŗī jāpabeidz, lai tās kaudzes mazinās ;)) Clinique ir fantastisks, brīnos, ka iepriekš nepirku ;)

      Dzēst
  3. Vai, kas par vezumu :D TBS smaržas man arī loti patika, gribēju arī iegādāties, bet beigās sapratu, ka patīk, bet ne tik ļoti, lai skrietu un pirktu ;)
    Essence roku krēmu izmetu laukā pusizlietotu. Sākumā nu tā patika, bet pēc laika mani pievīla ne tikai formula, bet arī aromāts - tik sintētisks un nomācošs. ;(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Salasijās :) Kads prieks ka viss tas vairs nekrāj putekļus :D Ar tām smaržām tā ir.. atkārtoti arī man nenopirkās, bet tas dūmakainums bija forss

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma