Meklē blogā

LFBeautyBox Augusts

Augusta lookfantastic beautybox ir viens no tiem, kuru pasūtīju divas jo man ļoti iepatikās tās saturs, likās praktisks un lietojams, kā arī, daļa atdāvināma :)
Kopumā mani uzrunāja Rimmel un  Eve lom produkti, bet saņemot secināju,ka pārējie ari ir gana superīgi lai pasūtu otro kastīti, ko arī izdarīju. Galvenā intriga bija Rimmel tuša, kura varēja būt ari citādāka veida , vai piemēram lūpu spīdums, bet man trāpījās viena un tā pati Wake me up tuša ar vitamīniem, cik izprotu tā ir kuplinošā & pagarinošā tušiņa.

Interesanti ir tas, ka man rodas aizdoma, ka Rimmel produkti un Manhattan produkti tiek ražoti vienā rūpnīcā vai arī kolosāli tiek kopēti, to pamānīju esot Lietuvā un izpētot vairākus Manhattan stendus, secināju, ka lūpu lakas smaržo identiski kā Rimmel lakas, ir identiskos toņos, līdzīgi tušas- vienādas birstītes un pat līdzīgi dizaini bet tikai  nosaukums cits.. mistērija.. varbūt kāds zin par šo vairāk?
Beett! atgriežamies pie #lfberautybox Augusta karstītes.

Kā jau nopratāt mans favorīts ir Rimmel tuša Wonder`Full Wake me up mascara 11ml  esošo gan vel neatvēru, bet aizejot uz drogām piefiksēju, ka tai ir identiska birstīte kā rimmel scandaleyes kura bija ļoti ejoša un forša, arī manas skropstas tad kļuva redzamas pasaulei ;) Kad palietosies iesāktās piecas tušas šo notikti izmeģināšu.

Otrais produkts, kas man likās saistošs ir eve lom sejas tīrītājs, tikai nesen pārvarot smaržas kompozīcijas barjeru izmēģināju tā efektivitāti un man tiešām likās labs produkts, nezinu gan vai tik labs, lai par viņu maksātu pilnu samaksu, ņemot vērā, ka smarža ir pavisam specifiska, kura vainu patīk uzreiz, vai nepatīk nemaz.  Šoreiz ir 30ml iepakojums + drāniņa  ar kuru šo brīnumu notīra no sejas.

Trešā pozīcijā manā skatījumā ierindojās Bellapierre  shimmer powder pilna izmēra produkts tonītis #snow flake  pērļaini balts 2.35gr  manuprāt noderīgs jebkurā kosmētikas maciņā.

Tad seko  divi matu produkti, kuri man ir vienlīdz aktuāli Beauty Worls 10-in-1 miracle spray 50ml,  kas sevī ietver visādus labumus, kā kuplināšana, nogludināšana utt, izmēģināju un man liekās foršs produkts, losjona veida produkts, ko nevajag pārāk daudz lai  ieklātu visos matos.
Alterna Caviar CC Cream 25ml  kurš sniedz dažādus  klasiskus labumus, kā matu mitrināšana, nogludināšana, kā arī spf aizsardzība, tāpēc šis draugs būs mans sabiedrotais kādā ceļojumā, kur vajadzēs pasargāt matus no spožās saules stariem.

Pēdējais produkts ir interesants, bet nez vai tik mazs tilpums ļaus man saprast, vai es vēlos pilna izmēra produktu Omorovieza - Queen of Hungary mist  sejas atsvaidzinātājs, ar neroli un rožu eļļu, 1.8ml  tilpums manuprāt ir par mazu.

Kopumā  ļoti laba kastīte,  9 no 10  :)
LF kārdina ar to, ka nākamais mēnesis viņiem bus jubilejas mēnesis, tāpēc jāgaida jau atkal kas foršs un interesants.

Ilze

2 komentāri

  1. šī kastīte liekas saistoša. patika arī jūnija variants, bet kaut kā novilku gumiju un nepaņēmu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, ieteiktu paņemt, lietas noderīgas un priecē divi piln-izmēra produkti :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma