Meklē blogā

LFbeautybox July skaistuma kastīte

 Lookfantastic beauty box  July , saņēmu uz mēneša beigām, bet  ir ļoti forša kastīte, vismaz man dikti iepatikās, skatījos, gan citu blogos augusta kastītes saturu tā liekas vel foršāka tāpēc pasūtīju divas :)) Bet nu atgriežamies pie Jūlija kastītes satura.
Sākšu ar to, kas man liekās noderīgs un foršs, bet beigšu ar produktiem, kuri man personīgi nav tik ļoti saistoši.

Šoreiz gribu dalīt pirmo pozīciju ar sausajām eļļām, kuras jau sen gribēju izmēģināt, bet kaut kā nebija sanācis, Nuxe  huile prodigieuse ar savu 10 ml tilpumiņu ir dikti mīlīgs pēc skata, pēc smaržas, kas mazliet atgādina Ķelnes ūdens smaržas un bērnību, bet sastāv no sešām svarīgākajām un labajām eļļām, tāda ka kamēlijas, mandeļu, makadēmijas utt. Otra interesējošā pirmās vietas konkurente ir Monu firming fiji facial oil sausa eļļa, kas man gan liekās daudz vieglāka  pēc sastāva un mazāk bagātīga ar "dārgā gala" eļļām, bet ari tilpums ir lielāks veseli 40ml , skatīšos kura uzrunās vairāk, jāsaka gan ka Monu eļļai ir specifiskāka smarža.

Balance me pure skin face wash ar saviem 40ml  atkal jau papildinās manu sejas mazgājamo līdzekļu klāstu, kurš gan nemazinās tik ātri, jo grūti pieradināt sevi pie sejas mazgāšanas ar kādu no līdzekļiem, nevis vienkārši ūdeni :)  šeit minēts, ka viņas palīdz noņemt arī meikapu, sastāvs  ļoti patīkams uzrunāja ēteriskās eļļas, kā kumelīte un greipfrūts, protams arī  alveja sastāvā.

Kam gan var nenoderēt  matu šampūns labā ceļojuma iepakojumā? .. Kebelo clarifying shampoo 50ml iepakojumā noderēs kādā ceļojumā, vai garākā pārbraucienā, šampūns sola radīt vieglus un veselīgus matus, nu ok,  pamēģināsim, varbūt ari tā notiks :)

Nosacīti pēdējo vietu vienlīdz sadala Lord & berry lūpu zīmulis, savādā tonī ko viņi gan dēvē par "nude" manam latviešu nude neder viņu nude ;) bet ir jau labi, firma man patīk, vismaz tas, kas mēģināts  caur LFbeautybox un Trilogy everything balm  universālais dziedinošais balzāms, esmu ko līdzīgu jau pasūtījusi no iherba, pēc smaržas un sajūtas liekās ļoti līdzvērtīgs, gan jau kādreiz noderēs, ja vien nepazudīs un neiestrēgs testējamo produktu plauktā.

Kopumā šī kastīte man patika, bija laba, interesanta un visnotaļ lietojama tāpēc 8 no 10

p.s vasara ir atnākusi:)))) Jāvelk ārā sauļošanās krēmi un eļļas! :))
Ilze

2 komentāri

  1. es pat janvāra kastīti vēl neesmu izlietojusi :D
    bet šīs kastītes ir pievilcīgas tieši ar mazulīšiem...
    vēl domāju, vai ņemt augusta kastīti

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pamazām lietojās, nuxe krēmus izlietoju uz uraa.. vispar ar to nuxe firmu ir interesanti, visi vini ir labi, bet negribās pirkt atkārtoti.. nu mistika ;) Augusta kastītē bus rimmel tušas ;) man patīk rimmel.. un tikai tagad beidzot, nemot nost ūdensnoturīgo tušu iepatikās evelom

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma