Meklē blogā

KEUNE So Pure Moisturizing Treatment mitrinoša matu maska

Gribēju jūs iepazīstināt ar fantastisku produktu, varu teikt,  roku uz sirds liekot, ka  neesmu labāku matu masku redzējusi, lietojusi , kā šo brīnumu. No dabīgajiem līdzekļiem mīlu kokosa eļļu, jo to izmantoju kā matu masku,  bet gan uz nakti, tad pēc kokosa eļļas nākamā rītā, izmazgājot matus mati kļūst mīksti un spīdīgi gluži kā pēc šīs maskas lietošanas. Es to  uztveru kā savā ziņā kvalitātes zīmi tieši matu maskai,  jo ar kokosa eļļas mīkstinošajām, mitrinošajām īpašībām reti kura maska var sacensties.

KEUNE So Pure Moisturizing Treatment mitrinoša matu maska

Paldies Aināram Līkumam par bildēm ;)
Nopirku stokmanīša trakajās dienās, tikai tāpēc, ka  nebiju neko mēģinājusi no Keune " zaļās sērijas " kas skaitoties gana dabīga un fantastiska, protams, pārdevēja piestāstīja pilnas ausis, parasti tas mani attur nopirkt, bet ne šoreiz, jo  mani piesaistīja ideja par dabiskām sastāvdaļām, tajā brīdī mani  blondie mati bija cietuši no saules stariem un likās diezgan sausi, tāpēc šī maska bija viens vienīgs atradums.
Lietoju jau ļoti ilgi, rezultāti tiek par sevi manīt, man ļoti patīk.

Pašas matu maskas konsistence ir diezgan bieza, krēmīga, smaržo pēc kaut kā salda ar kokosu, ieklāju tos izsusinātos, izmazgātos matos un paturu cik nav slinkums, principā  būtu jāpatur 3min,  bet mēdzu paturēt ilgāk. Šī maska ir  interesanta ar to, ka ļoti mazs tās daudzums noklāj visus matus un uzreiz var just, kā no sausiem tie pārvērsās par mitrinātiem, vijīgiem un patīkamiem taustē, smaržojot pēc kaut kā liegi salda.

Maska ir bez parabēniem un minerāleļļām, ar ilang- ilang, palmrozes eļļu un šea sviestu ļoti labi baro un aizpilda matu, īpaši labi tas bija redzams uz matu galiem, kuri pirms lietošanas bija kļuvuši sausāki, nespodrāki, pēc šis matu maskas matu stāvoklis ļoti uzlabojās.
Pēc izskalošanas un izžāvēšanas mati ir ieguvusi spīdumu, matu gali  vairs nešķeļas, nav tik sausi, bet nav arī  "treknās" sajūtas matos, tie ir viegli un vijīgi. Lietoju šo masku reizi nedēļā un man pilnībā pietiek, lai nepadarītu tos pārāk smagus un pārpildītus ar ēteriskām eļļām, kuras ir šī produkta sastāvā - rūpējoties pa matiem vel mazliet vairāk.

Rezumē: 10 no 10  vēlos izmēģināt vel kādus produktus no mitrinošās sērijas, šobrīd esmu ļoti apmierināta ar rezultātu.

Lai forša diena!
Ilze 

2 komentāri

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma