Meklē blogā

Crown perfumes musk & cherry Flower aromāti

Dažreiz pie mums atnāk interesantas lietas un pirkumi, kā vienu no tiem saņēmu dāvanā, kura ir atceļojusi no Saūdu Arābijas, bet sastopama pavisam neierastā vietā,  kaut arī prognozējamā, pēc savas būtības, jo saderīga ar kultūru.
Uz Barona ielas ir tāda vietiņa, ar minimālu dizainu vai drīzak tā trūkumu, kā "Pakistānas kebabs" kurā iegriežoties var ne tikai garšīgi paēst, bet arī izbaudīt iespēju iegādātās smaržkociņus un smarž- eļļas, no ražotāja "Crown perfumes"  kas ir tradicionāla smarž-eļļa 6ml flakoniņš ar rullīti. Smaržu eļļu piedāvājums ir vidēji plašs, bet uzskatu, ka katram, kuram patīk orientālie aromāti ir iespēja iegūt sev ko baudāmu. Katra flakoniņa cena ir  8 eiro, ļoti pieejami, bet  smaržu kvalitāte ir patīkama, baudāma, man alerģijas neizsauca. Ar noturību ir tā, ka es to jutu vismaz 6h kas priekš manas ādas ir ļoti ilgi, jo ierasti tā "apēd" aroātus pāris stundu laikā.
Izskatot interneta plašumus atradu arī viņu mājas lapu -> http://www.al-rashad.com/
bet diemžēl piegāde  tāda, ka neatmaksājas, kaut arī, paši aromāti ir ļoti draudzīgā cenu kategorijā, bet ir interesanti aplūkot, kā arī,  var izvēlēties. Protams, kaut arī tās saucās eļļas, vairāk jau tas ir ķīmijas gara-darbs, kurš gan man neizraisīja alerģiju, kas ir liels pluss, jo esmu jutīga uz sintētiskiem aromātiem.


Iegāju kebabnīcā, kur kasieris pārdevējs mazliet nervozi apkalpo klientus un paralēli sarunājas angliski ar arābiska paskata  pavāriem, laikam jau īpašniekiem, īsti ērti jau nav iespēja aplūkot aromātus, jo cilvēki šo vietu apmeklē visnotaļ bieži, tāpēc nervozais kasieris- pārdevējs stāvēja un gaidīja kad es izsmaržošu sev piemēroto aromātu, paņemu divus, kas gan galu galā bija līdzīgi, bet tomēr atšķirīgi aromāti.


Atradu informāciju par šo aromātu arī šeit http://www.fragrantica.com/perfume/Al-Rehab/Musk-al-Madinah-20145.html 
Musk al Madinah Al-Rehab unisex aromāts, tīrs  skaidrs austrumu aromāts, baltais musks un sandalkoks, ļoti silts un svaigs  aromāts, sākumā  atvērās liegs musks, kurš  ar laiku klust siltāks no sandalkoka smaržas, šis smaržas raksturo tīrums, svaigums un siltums, ļoti patīkama kompozīcija rudenī uz ziemā, uz katra ādas atvērās savā veidā ( mēģinājām ar draudzenēm).



 White Musk Al-Rehab skaidrs, vienkāršs unisex aromāts  muska aromāts pats par sevi ir pievelkošs un tīrs,  sajūtas, ka viņš ir mazliet vairāk par tīru ādu, kaut kas pirmatnējs un svaigs. šis aromāts ir līdzīgs TBS muska sērijai, lētāks, bet interesantāks dubultnieks.




Aromāts, ko saņemu dāvanā no draudzenes, bija Cherry Flower Al-Rehab  šis aromāts ir diezgan līdzīgs  TBS cherry aromātam, bet, manuprāt, interesantāks, šeit ķiršu svaigums mijās ar dažādām notīm, kas uzplaukst diezgan pakāpeniski sākumā nāk svaigums ko sniedz ķiršu ziedi , tad mazliet ūdeņaina noskaņa no lilijas, rozi jūtu pašā apakšā kā pamatu visam, tad uzplaukst bergamonts un cauri vijas baltais musks. http://www.fragrantica.com/perfume/Al-Rehab/Cherry-Flower-20098.html

Perfume Pyramid

Top Notes
              Bergamot Currant buds
Middle Notees Cherry Blossom Water Lily Tea Rose
Base Notes
                                                           Vetiver Orris Root White Musk

 

Šis man likās gana interesants atradums, lai ar to padalītos, ar ko katrs var mazliet paeksperimentēt, interesanti, ka viņiem visi aromati galvenokārt ir unisex pat tie ,kas manuprāt tādi nav :)
Kā  Jums, ir kas mēģināts no šiem brīnumiem? ;)

Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma