Meklē blogā

MakeupRevolution I ♡ Makeup Go!

Paletes, kas izmēģinātas jau vairāki mēneši, bet beidzot nonācu līdz atsauksmei, produkti kopumā ir ļoti interesanti, mūsu budžeta klases tirgū tikai nesen sāk ienākt mazliet interesantākas paletes, tāpēc šie produkti var būt ļoti izdevīgi pirkumi, protams ir piegādes maksa no http://www.makeuprevolutionstore.com/  bet uzskatu, ka tas atmaksājās, ja gribās ļauties eksperimentam.

I ♡ Makeup Go! Palettes Go to Heaven

Šī palete atspoguļo sevī interesantus brūnganus toņus, daļa no tiem ir ar rozīgu apakštoni, daļa ar silto zeltaino, bet daļa pilnīgi neitrāli tāpēc palete ļoti noderīga ikdienas grimmiem, vai arī, meitenēm, kurām patīk zemes toņi.

Cena ar atlaidi 3mārciņas, 18 toņi paletē
pigmentācija vidēji laba, vairāk izteikta spīdigajiem tonīšiem, vissliktākā melnajam un violetīgajam matētajam tonim. Visvairāk patīk brūni- rozīgie toņi, atgādina Naked 3 paleti ar saviem rozīgajiem apakštoņiem.
Vērtējums 8 no 10

šeit interesantākie tonīši no paletes & mazais draugs Ronis;)

I Makeup Go! Palettes Go to Hell


Ideāla priekš tumšākiem grimiem, izteiksmīgākiem un  manā skatijumā interesantākiem tonīšiem. Ar pigmentāciju ir dažādi, diemžēl skaistais, gaišais violetais tonis nav tik redzams, kā man gribētos, ar bāzi un balto zīmuli apakšā protams ir labi un lietojami. Krāsas naktsnīgas un šeit visvairāk patik tumšie toņi, asfalta melnais ir ļoti interesants. Tumši violetais, zilais, zaļais ir fantastiski skaisti. ( atvainojos par lielajiem burtiem, nezinu ko kompis & es saspaidījuši :D )

Cena 3mārciņas, 18 toņi paletē
Vērtējums 7 no 10 



manuprāt interesantākie toņi paletē, plūmju & tumšie


























I ♡ Makeup Go! PalettesGo to the City!

Dodamies pilsētā vai vismaz kādā mini ceļojumā ar šo paleti! Laba palete līdzi ņemšanai kādā izbraucienā, kur ir nepieciešams pats minimums,  izgaismotājs + divi vaigu sārtumi ir savos uzdevumu augstumos, pašas ēnas ļoti univērsālos toņos, manuprāt noderēs pilsētas naktīm, vai varbūt arī dienām, ka nu kuram gaume un fantāzija izpaužās.
šeit visi toņi ir gana pigmentēti, lai labi iedzīvotos  manā  ikdienas grima
Vērtējums 9 no 10



Kā jums meitenes? Jau esat  ko pasūtijušas?  Starpcitu viņiem ir regulāras atlaides, tikai japaseko līdzi mājas lapā.

Ilze

3 komentāri

  1. Es visu laiku gribu pasūtīt, bet tad kā vienmēr paliek žēl naudas un man īsti nevajag neko, un tagad atkal nevaru neko daudz sūtīt, bet gan jau kaut kad, jo tur ir daudz labu lietu. No šī man vislabāk patīk Go to the city palete :)

    AtbildētDzēst
  2. ahhh... kāds mīļš kaķītis :D
    manējam arī patīk visādus krēmus laizīt
    pa tēmu... man tik daudz ēnu, ka laikam visam mūžam pietiks :D
    tagad pērku tikai tad, ja tiešām kaut kas ļoti kārojams

    AtbildētDzēst
  3. Mani atgrūž šāds ēnu noformējums, atgādina bērnības "spēļu paletes". Kaut gan swatchos tīri smuki toņi

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma