Meklē blogā

LFBeautyBox Oktobris ir klāt!

Limitētā dizaina LFBeautyBox Oktobris ir klāt! Dizains tiešām skaists, zeltaini balts  iepakojums, ir jau padomā ko glabāt tukšajā kastītē ;) 
Bet pats kastītes saturs arī  patīkami pārsteidza ar produktu, kuru gribēju jau iegādāties pilnajā izmērā, bet kā par pārsteigumu šeit ir mini iepakojums! Bonusā nāca atlaides kods, kuru gan neizmantošu jo matu taisnotāju iegādāties nevēlos.


Sākšu ar man tīkamāko un noderīgāko, bet pabeigšu ar mazāk noderīgo:

Murad aha/bha exfoliating cleanser - super produkts, ar mikro-pērlītēm, kas forši attīra, noskrubē ādu, vēlējos iegādāties pilna-izmēra produktu, bet nu palietošu  šo 30ml paraudziņu.

Look good feel better - acu ēnu otiņa, no organizācijas, kas atbalsta sievietes ar vēzi, palīdzot justies labāk, uzlabojot vizuālo tēlu un sniedzot prieku, piesātinot ar pozitīvām emocijām, ko var gūt caur makeup pārvērtību arī tad kad notiek cīņa ar vēzi. Manuprāt, jauka ideja un tiešām var motivēt cilvēkiem cīnīties tālāk, nezaudējot prieku par dzīves mazajām lietām, arī skaistumkopšanu.(12% no šis otiņas verītbas tiks ziedoti šai organizācijai). 

Bilance me radiance face mask 30ml - ļoti patīkama sejas maska, kas ar mazām skrubējošām daļiņām palīdz attīrīt ādu, ar dažādām ēteriskām eļļām, paspēju jau izmēģināt un pirmie iespaidi ļoti pozitīvi.

Nuxe  hand and nail cream  15ml - roku krēms, kuru gribās izmēģināt, krēmā galvenā sastāvdaļa ir koksa eļļa, kas noteikti  ir labs rezultāta garants, žēl tikai, ka nebija lielāks tilpums :)

Elemis hydra - balance day cream 20ml kombinētai ādai, mitrinošie krēmi ir mana vājība, jo esmu ideālā  sejas mitrinātāja meklējumos, sastāvā glicerīns un ēteriskās eļļas, izskatās, ka apelsīnu ēteriskā eļļa ir dominantā šajā krēmā.

Percy & reed 30ml  matu eļļa, kārtējais brīnums, kas pasargā no karstuma ietekmes, mitrina un nogludina matu, solot piešķirt ar mazliet kupluma, nu ko, jāsāk  mēģināt.

Monu  firming moisturiser for dry skin 25ml šis  smaržo diezgan savdabīgi.. laikam jau atdošu mammai, ja viņa spēs pieņemt savādo smaržu , kā arī, viņa ir sausas ādas īpašniece, tāpēc vairāk atbilst mērķa - auditorijai.

Rezumē: šī kastīte man patika, dēļ otiņas & murad produktiem, kā arī, tas, ka šajā kastīte bija pārdomātāka 9 no 10 

Lai forši 

Ilze

1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma