Meklē blogā

LOVEA savon noir melnās olīvu ziepes




Interesants produkts, kurš labi kopj ādu un to attīra, biju dzirdējusi par šīm melnajām ziepēm visādus brīnumus pozitīvā ziņā, līdz  izdomāju pati "uz savas ādas" iepazīties ar to darību un efektiem. Lovea ir Franču eko kosmētikas zīmols, kurš dibināts 1994. gadā, kurš vēlas sevi apvienot dabīgumu, ar baudāmu smaržu un  labu cenas/tilpuma attiecību, kam gan ir jāpiekrīt, ka cenas ir ļoti demokārtiskas, par šadu tilpumu.


Ražotājs saka:

Mazgāšanas līdzeklis – pasta, kas iegūts no olīveļļas un melnajām olīvēm, kas izmērcētas kopā ar sāli kālija hidroksīdu. Tas ir 99% dabīgs produkts, kuram piemīt mitrinošas un pīlinga īpašības. Attīra ādu, mīkstina un mitrina to. Nesatur parabēnus un citus piemaisījumus.


LOVEA BIO SAISTĪBAS: ECOCERT un Cosmébio sertifikāti, visi LOVEA BIO produkti satur vairāk kā 98 % dabisku sastāvdaļu, bez parabēniem, krāsvielām, silikona, fenoksietanola, PEG, nano un mākslīgām smaržvielām.

Sastāvdaļas: aqua (water), sunflower seed oil glycerides, oleic acid, potassium hydroxide, olea europaea (olive) fruit oil. Sodium chloride. Sodium hydroxide. Caramel

Pieredze:
Smaržo mazliet pēc olīvēm, patīkami, neuzbāzīgi, masa dīvaina, kā biezas glicerīna ziepes, kuras gan ir iespējams dabūt ārpus čopsīša, ja pacenšās, bet neceriet, ka pašas iztecēs. Uztveru šo produktu kā skrubi, kas skrubē vairāk pateicoties  ķīmiskām īpatnībām, nevis abrazīvajām daļiņām.

Uzklāšana -  ņemam diezgan mazu daudzumu biezās konsistences želeju un plaukstā sajaucam ar ūdeni, tas izveidos mazu putriņu kuru var  forši izziepēt pa ķermeni diezgan vienmērīgi,  nevajag censties uzklāt pa taisno uz ādas, nekas labs no tā nesanāks, drīzāk būs nevienmērīgāk un lielāka "ņemšanās" ar saputošanu.  Ada kļūst slīdīga, ieziepēta  tad ļāujam lai produkts iedarbojās, aptuveni minūti divas,  varam skalot nost ar lielu daudzumu ūdens.

Rezumē:  Lietoju 1x nedēļā,  pēc nomazgāšanas āda kļūst gurkstoši tīra, maiga un ļoti patikama pieskārienam, alreģijas vai iekaisumus neizraisīja, uz sejas gan klāt neuzdrošinājos, bet cik saprotu, tas nav tam domāts ;)
Produkts ir ļoti ekonomisks, tāpēc  pietiks visai ģimenei ;)

Vērtējums 9 no 10 iespējamiem

Labprāt izmēģinātu vel kādus Lovea līdzekļus :)
Esat ko mēģinājušas?

p.s  Blogam 100 ierakstu svinam un iespēja iegut dāvaniņu spied šeit -> giveaway<-

Lai forša rudens diena!
Ilze



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma