Meklē blogā

Matētās lūpukrāsas no ebaja

Ķīna mīļā Ķīna,  nezinu vai  ir jēga nosaukt "brendu"  viņš mazliet pēc ņau ņau izklausās :D  BET tomēr tas bija labs eksperiments , kā nopirkt ilgnoturīgu lūpu krāsu ( spīdumu) ar matētu efektu no ebaja plašumiem.



Iegādājos divus toņus #25 kas ir fuksi rozā, piesātināts tonītis un #22 bordo tumšu ogu tonis, manuprāt ļoti interesants un foršs.
Pirku no šī pārdevēja pa  1$ gabalā.. kāpēc gan lai nenopirktu, pa tādu cenu, protams, mazliet baidījos, ka nodedzināšu sev lūpas ar Ķīnas ķīmiju, bet mani mierināja doma, ka Ķīnā ražo arī "dārgo" kosmētiku.
Pirku pie šī pārdevēja:
ŠEIT



Lūpu krēma konsistence ir diezgan krēmīga, jāuzklāj samērā ātri,jo ļoti ātri žūstoša, paliek matēta.
Uzklājot uz lūpām mazliet jūtu kā "ieēdās" kā jau visas matētās lūpu krāsas, bet nerada pārāk smagu sajūtu, uzklāju lūpu balzāmu pirms lūpu krēma uzklāšanas. Pigmentācija ir laba abiem toņiem, uzklāšana grūtāka tumšākam tonim, tad jāpiedomā lai  tiktu uzklāta piemēroti plānā kārtiņā.
klats vienā kārtā
klats divas kartās tumšakais tonis


Noturība: vidēja,  ēdot  neonies nost, bet girbēsies to pielabot, dzert un bučoties var droši, neizsmērēsies, bet pēc laika man prasās uzklāt mitrinošo lūpu balzāmu virs lūpu krāsas, tad viņa iegūst glancēto spīdumu no matētās, klūstot par klasisku  noturigāku lūpu krāsu.

Noņemšana; Ar divfāžu līdzekli noiet nost viegli, micellārais ūdenis nespej noņemt.

Specifika : Uzklājot ir mazliet jāpagaida lai kārtīgi nosēžās, parak ari uzsākot dzeršanu & ēšanu, lūpene var noiet nost, vai atstāt krāsas nospiedumus. Vina smaržo pēc končām, tas ir tāds patīkams bonusiņš, smarža gan ātri pagaist, tiklīdz uzklāta uz lūpām.

Kas man patika:  Inensīvā krasa, matētais efkets, konču aromāts

Kas man nepatika: Mazliet lipīga  sajūta, kad uzklāta šī lūpu krāsa,

Kopumā  vērtēju uz 7 no 10 ar šādu cenu var atļauties izvēlēties jebkādu tonīti, kas ir liels pulss, pigmentācija ir tiešām skaista, bet lūpu balzāms kļūs par tavu draugu, ja ikdienā lietosi matētos lūpu krēmus.

Lai krāsaina diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma