Meklē blogā

Budžeta klases skrubis sejai

Caviņš, meitenes, šajā vakarā gribējās parunāt ar Jums par skrubjiem, kas manā plauktiņā.
Pēdējā laikā esmu pārgājusi uz putojošiem, sejas attīrošiem līdzekļiem, kā ari  augļskābes saturošiem sejas attīrošiem līdzekļiem, bet brīžiem ir sajūta, kad prasās ko "gruntīgāku" veco labo sejas skrubi, ar kuru forši attīrīt  taukaināko sejas daļu - pieri, degunu un zodu.

Šie līdzekļi ir gana pieejami,  lai tos lietotu brītiņu pa brītiņam, varbūt vienīgais Balance me produkts no šis trijotnes ir mazliet dārgāks, bet arī šo saņemu kādā no skaistum- kastēm atkārtoti, tāpēc varu to iegrupēt arī šajā budžetam draudzīgajā kategorijā.


Balance me radiance face mask -  trīskāršas iedarbības maska, kurā ir  valriekstu putekļi, mazi graudiņi, kuri  palīdz arī manuāli atbrīvot ādu no visa liekā. Šo līdzekli patīk lietot tieši vaigu zonā, jo ir pietiekami maigs, lai neskrāpētu ādu, valriekstu skrubis un augu - eļļu maisījums darbojās ideāli. Ādu nekairināja un pateicoties tam, ka klāt ir vieglas skābītes ādas tonis uzlabojās pēc skrubja- maskas lietošanas.

Darbība: Paturi  piecas minūtes uz sejas, tad apļveida kustībām noskrubē seju un noskalo, pēc tā paliek maiga ēterisko eļļu smarža un mitrināta, tīra āda.

Vērtējums : 7 no 10 ..98% dabisks produkts

Himalaya Apricot scrub - klasiskais budžeta klases skrubis, kas arī bija mans pirmais skrubis ko jebkad esmu lietojusi, tāpēc mazliet nostalģisku iemeslu vadīta to nopērku atkal un atkal, principā skrubē viņš labi, vidēji rupjš, vairāk izmantoju lai noskrubētu T- zonu, uz vaigiem uzmanīgāk, jo ja pārcenšas var radīt apsārtumu, jo tomēr abrazīvais elements piemīt. Manuprāt, vidēji labs skrubis, ko var nopirkt lai izmēģinātu un ja nepatiks, tikpat vieglu roku izlidināt miskastē vai izmantot pēdu skrubēšanai.

Darbība: Iemasēt sejas& kakla ādā, lietot  2-3 x nedēļā / piebildīšu, ka tomēr ieteiktu ne biežāk, ka reizi nedēļā, jo diezgan abrazīvs/

Vērtējums: 8 no 10 .. bet! sastāvā ir parabēni 

Alterra naturkosmetik peeling creme visiem ādas tipiem, skrubītis ar e - vitamīnu un šea sviestu, dažādām ēteriskām eļļām un debešķīgu aromātu, uz kuru arī uzrāvos un nopirku šo produktu. Ražotāji, uz iepakojuma  žūžo ausis arī par kivi ekstraktu un dzērveņu sēklām, bet tam gan īsti neticu, bet vienalga smarža ir radīta tā, itkā tas viss tur būtu un atrastos. Viss būtu ļoti skaisti, bet uzliekot šo produktu uz sejas, sākot  iemasēt - saproti kā viņš agresīvi skrubē, gribās pat teikt viegli dīrā ādu, pietam to darot daļēji un nepilnīgi, tāpēc par kārtīgu skrubi to ir grūti nosaukt.  Vietām tiek skrubēts vietām nē, ļoti savāds produkts.

Darbība: Iemasēt apļveida kustībām, 2 x nedeļā / nu varbūt labāk vienu reizi nedēļā un īpaši pacenšoties kaut ko noskrubēt nevis savainot ādu, tāpēc izmantoju to kā roku skrubi.

Vērtējums: 5 no 10  .. Bet! Sastāvā nav parabēnu
 
Pirmais ir alterra, otrais balance me & himalaya ir tresais

Ja no šiem trim būtu jāizvēlas viens, tad izvēlētos Himalaju skrubi, kas pārbaudīti darbojās un cenas ziņā ideāli ietilpst budžetam draudzīgā klasē.
Neskatoties uz parabēnu klātbutni - manai ādai nav izsaucis alerģiju, galvenais, nepārcensties ar skrubēšanu.

Kādi ir Jūsu skrubīši, meitnes?


Lai foršs vakars!
Ilzux

1 komentārs

  1. man ir tikai viens skrubis no Premier, bet tas man ļooooti patīk pat neskatoties uz cenu (25 eiro). viņš man pat nedomā beigties, kaut arī es viņu lietoju regulāri jau otro gadu.

    no Drogām kādreiz mēģināju tikai Čistaja ļinija skrubi bet viņš man ir par traku.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma