Meklē blogā

Sajūtu dārzs - Pavasara smaržas

Kopā ar Jums un lielas tējas krūzi, kas pildīta ar liepziediem es šodien vēlos "izstaigāt "savu Pavasara sajūtu dārzu, ko katru dienu esot pavasarīgā noskaņā radu izmantojot smaržu instrumentu.
Smaržas ir  atelpas brīdis arī tad, kad nav laika, vai ir slikts garastāvoklis, tāpēc tās ieņem manā dzivē īpašu vietu. Es mīlu dažādu zīmolu smaržas, faktiski nav tādu, kas man nepatiktu, jo katrai smaržai ir sava vieta, sava noskaņa.


Pavasaris sajūtu līmenī man saistās ar atmošanos, atvēršanos, ar ko jaunu un dzīvinošu, tāpēc manā pavasarī jau izsens ir uzplaucis lotosa maigums ar Versace Pour Femme , ļoti maigs un sievišķīgs aromāts, ūdeņaini lotosa, orhideju ziedi, ieskauti ceriņu notīs , baltajos ziedos, kaut kur cauri vel izspraucās ziemas nots ar musku un ciedru, bet ne tik uzstājīgi, drīzāk tas rada pamatu,  izlēmību un rīcības brīvību, gluži kā nomākusies diena, kas ir vējaina, mazliet vēsa, bet dzidra un dzīvinoša.

Pavasara zieds, pirmais vēstnesis - sniega smarža, ozons, svaigms L'eau d'Issey Issey Miyake, tas ir aromāts, kas rada visaptverošu svaigumu, ļaujot tev saplūst ar gaisa stihiju un tomēr caurvīts ar saldo meloni sniegpulkstenīti, pat spēcīgo neļķi,  liek sajust sievietes "mugurkaulu" kas ir ietīts maigumā, bet tomēr tik spēcīgs un tik maigs reizē.  Bāzes  notis saglabājas uz ādas, kad pazūd pirmais svaigums, bet lai ari cik nebūtu interesanti, uz manas ādas  saglabājās gan sākuma nots, gan bāzes, sirds notis vijās savā starpā līdz izreaģē, ļoti interesants aromāts.

Sievišķā spēks un intensitāte mijās Attirances Gardenija smaržās, viņas ir tīras viena aromāta smaržas, kur skaidri, saprotami un nepārprotami signalizē pasaulei  :"Te es esmu! Gribi vai negribi, bet es būšu!"  smarža ir tieša, uzstājīga, varbūt pat mazliet uzbāzīgi agresīva savā ziedu saldumā, rūgtumā un spēkā.

Mazinot sievišķo uzstājību un to ietinot meitenīgā, romantiskā noskaņā, plaukumā  Quelques Notes d’Amour Yves Rocher parfīms dod impulsu izpaust sievišķību pavisam dzidrā un tīrā sajūtā un pat nav svarīgi roze, rozā pipari un pačūlija nav smagi un nospiedoši šajā aromātu kompozīcijā, viņi dod vieglumu, bergamonts dod svaigumu, kas nav uzstājīgs, manuprāt, šīs smaržas man saistās ar Parīzi pašā plaukuma laikā, ar sievišķo krāšņumu un vieglumu, burvīgi šajā pavasarī.

Ieejot stabilā un skaidrā sievišķā, intīmā siltumā un dzidrumā Pivoine Delicate L`Occitane en Provence, aromāts, kas tik tuvu ķermenim, ka gluži to ieskauj kā saules stari- sasildot, samīļojot un atverot jūtas uz ko reibinoši vieglu, neprātīgu un maigu, peonijas, rozes  un zaļās notis, sadarbojoties ar sniegpulkstenītes maigumu, ļauj iziet tev tavu personīgo transformāciju cauri sievišķo lomu daudzveidību, ko piesedz un ieskauj šis aromāts.
Lai cik tas nebūtu savādi, tomēr, šis maigais aromāts noturas uz ādas visu dienu, mainot savas intensitātes notis.

Visas šīs smaržas ir manas šajā pavasarī, kuras ari regulāri lietoju, mani mazie pavasara dārgakmeņi dzestrajā saulē.
Kādas ir Tavas Pavasara smaržas?

Lai dzidrs šis laiks ko veltam pašas sev!


Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma