Meklē blogā

Essence -Lights of Orient limitētā kolekcija.

Essence ar savām limitētajām kolekcijām vienmēr  rada vēlmi izmēģināt, vai vismaz apčamdīt un bieži vien nopirkt kādu foršu produktu, kurš varbūt nav pirmās nepieciešamības produkts, bet tomēr, iepakojumi un noskaņa dara savu! 
Šoreiz  ne tikai noskaņa, bet ari produktu patīkamā, baudāmā kvalitātes un cenas attiecība liek sniegties pēc šiem produktiem.
Essence -Lights of Orient  limitētā kolekcija.
Foto Ainārs Līkums

Ja varētu iedalīt šo kolekciju Top`ā tad pirmo vietu 100% aizņem bronzeri, pieejami divos toņos, bet šie bronzeri nav viscaur spīdīgi, tie ir matēti un mirdzošā daļa ir pašā centrā, tāpēc tev ir iespēja izvēlēties vai vēlies mirdzēt kā zvaigznīte, vai tomēr iegūt dabīgāku bronzējošu efektu esot matēta saules dieviete.
pirmais no apaksās ir #01 otrais #02 & izgaismotajs

Pieejami divi toņi #01 Sunkissed beauty, kas ir gaišāks pūderis, ko izmantoju konturēšanā pavisam bālām meitenēm, izskatās dabīgi un skaisti,  nav pārāk dzeltens & #02Oreiental beauty, kas lieliski  nēsāsies uz tumšākas ādas īpašniecēm, kā ari  ja patīk izteiktāka konturēšana. Klājās viegli, skaisti iztušējās, ļoti foršs produkts! Atceramies, ka seja ir jāizgaismo un jākonturē atbilstoši savai sejas formai, savādāk var sanākt tā jancīgi, kad pieņemsim sirds-veida sejas forma vel vairāk padziļina tā jau izteiktos vaigu iekritumus utt.. No interneta resursiem pievienoju attēlu, kurā viegli un saprotami viss parādīts. Protams, mēs varam un vajag pārkāp noteikumus, ja nu tiešām gribās izteiktāku vaigu iekritumu- tad konturējam to uz nebēdu! ;)
Mirdzošā, izgaismotāja daļa nav uzbāzīga un to var  izmantot izgaismošanai detaļām, tāpēc silti iesaku paņemt, aplūkot un iespējams arī iegādāties kādu no šiem abiem pūderīšiem.
 
avots
Otro pozīciju ieņem lūpu krāsas! Ieraudzīju toņus un sapratu, tie ir mani toņi! Tāāaaaas krāsas ( tiešām ļoti skaisti toņi)  mazai atkāpei, es pēc krāsu tipa esmu vasara, kurai labi piestāv šie dziļie un maigie toņi, kas ir lūpu krāsās, tieši tāpēc  tas radīja šādu sajūsmas līmeni. 

03 The sultam`s daughter - dūmakaina roze, ikdienas  lūpu tonis, lieliski sader ar jebkādu acu makeup, jo ir neitrāls, dabisks - pati lūpu krāsa matēta un ļoti skaista.

02 Princess jasmines choice plūmju violets tonis, matēta un piesātinājums, tekstūra ļoti zīdaina, klājās diezgan vienmērīgi uz manām lūpām, izskatās, manuprāt, vienkārši fantastiski skaisti!

01 Belly Dancing Queen skaists bordo - sarkans tonis, ko gan bija ļoti grūti pārnest iekš foto, jo nezinu kādēļ tas iekš foto izgaismojās, bet klātienē droši varat apskatīt, krāsa ir dziļa un piesātināta.
Katra lupu krāsa – 1.9 gr


Sajūtas par lūpu krāsām - tās ir  izteikti matētas lūpu krāsas, ar labu pigmentu, mazliet sausinošu sajūtu uz lūpām, tāpēc pirms tam vajadzētu lietot lūpu balzāmu. Ir iespējams uzklāt ari bez kontur-zīmuļa un otas, tieši tāpēc klāju tās tādā veidā arī iekš foto,  bieži vien tas ir grūts uzdevums īpaši matētām lūpenēm, jo ir jābūt diezgan fokusētam un bez trīcošas rokas :) tomēr šeit viss klājās ļoti labi, pleķus neredzēju, patika kā nesājas  uz lūpām, ar ēdienu netiek galā un mīl noiet nost, bet ar kafiju un dzērieniem ir ok, redzamas uz lūpām.

Izgaismotājs, 01 Golden gate to orient  6.38gr "stika" formāts, kas  ļoti ērts savā lietošanā, ņem un uzklāj tieši uz sejas, bez liekas ķēpāšanās, skan ļoti labi, tikai problēma ir tajā, ka šis stiks uz taukainas ādas grib sadalīties  un ērti nēsājās tikai  uz „kailas ādas” bez tonālā, tekstūra krēmīgs pūderis, labi nēsājas uz normālas ādas un sausas ( esmu likusi sausas ādas īpašniecei) bet tad arī ir jāklāj zem tonālā krēma, lai neaizpeldētu un nebūtu pārmērīgi mirdzošs, krāsa šampanieša, ļoti universāla un ja patīk šāds krēmveida formāts, tad tas būs piemērots produkts tieši tev.

Veiksmīga iepazīšanās ar šiem produktiem, kopumā mani ļoti iepriecināja, cik saprotu, šiem produktiem jau vajadzētu būt  atrodamiem Drogu plauktos.
Cik saprotu kolekcijā ietilpst arī acu ēnu palete & nagu lakas, varbūt ari īslaicīgie „tetovējumi”

Ka Jums šī kolekcija?

Lai forši!
Ilzux

*testa produkti



2 komentāri

  1. Lūpu krāsu toņi riktīgi foršie un iepakojumi interesanti

    AtbildētDzēst
  2. Lūpu krāsas ļoti iepatikās:) Tev noteikti piestāv:)
    Apskatījos visu, kopumā iespaids ir labs, bet nekas tā īsti neiekrita sirdī :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma