Meklē blogā

NYX ienāk Baltijas valstīs - iepazīšanās vakars

Čaviņš, meitenes!

Nevarēju nepadalīties ar pasākumu, kuru apmeklēju,  kā jau visur izskandināts, domāju, ka ari līdz jūsu ausīm ir nonākusi  ziņa par to, ka NYX oficiāli ienāk Baltijas valstīs, kā jau daudzi  ir informēti, NYX politika ir atvērta, draudzīga un blogerus, vizāžistus  atbalstoša, kā arī,  viņu veidotie pasākumi USA ir diezgan forši, tieši tāpēc man bija liels prieks piedalīties atklāšanas pasākumā un  beidzot, vienkopus, satikt visus tos foršos cilvēciņus, kuru blogus lasu, kā ari, iepazīt tuvāk NYX prezentācijā, kā ari iepirkties "pop up store" prezentācijas laikā.

Kopējā noskaņa bija diezgan jauka, visas telpas izgaismotas ar prožektoriem caur rozīgu gaismu, radīja tādu viegli sirealu noskaņu, veikaliņā varēja aplūkot jau man zināmus jaunumus ( esmu Nyx produktu fans) gan neredzētus, neaptaustītus produktus.

Pats lielākais prieks, ka beidzot NYX būs apjomīgi atnācis uz Baltijas valstīm un, cerams, izspiedīs visādus kaktu tirgoņus ar kuriem man bija nepatīkamas saķeršanās..

Tāpēc pēc šī murga esmu priecīga satikt NYX Baltic pārstāvi un piedalīties šādā pasākumā, ņemot vērā to, ka NYX produktus, kurus esmu sūtījusi no ārzemju internet-veikaliem vienmēr ir bijusi kvalitatīvi un labi.
NYX pārstāve solijās izlīdzināt cenas produktiem, kas ir ļoti forši, jo beidzot prpdukti pārdosies par līdzīgām cenām ka ASV, kas savukārt ir ļoti pieejamas cenas ari LV tirgū.

Mazliet par pašu pasākumu,  tas bija diezgan interesants arī tiem, kuri nav blogeri, jo grimma māksliniece - vizāžiste  Aija Ūdentiņa rādija kreatīvo makeup ar jaunajiem nyx produktiem, kuri vel nav pārdošanā LV tirgū, kuri man likās gana interesanti, lai ievietotu tos savā vēlmju sarakstā.  
Produkts, ko es cerēju ieraudzīt veikaliņā bija Pro Foundation Mixer ( dažādi toņi, sākot no baltā pigmenta, ir perlamutrīgs utt.)  ļoti noderīgs produkts, kuru ļoti gaidu LV tirgū. Izgaismotāja palete ari ir tas, ko gribētos  iegūt savā īpašumā.



Ar savu pieredzi Youtube karjerā un video bloga radīšanā  dalījās ParādiModi kanāla autore  Anete Ozoliņa bija interesanti  ieklausīties un noklausīties pieredzē,  labs atgādinājums arī man vairāk pievērsties  savam Youtube kanālam, kurš gan prasa ļoti daudz iekšējo, ārējo resursu un laiku - filmēšana, montēšana utt., bet ceru, ka tas arī priecē Jūs mani lasītāji/ skatītāji.

Mazliet piedalījos arī  konkursā  kur 15 min laikā  bija iespēja  radīt kreatīvu darbu, Manga komiksu iedvesmoti rāvāmies vaiga sviedros - nu labi, labi, es rāvos vaiga sviedros ar trīcošo roku laineri vilku, varbūt tā nebija labākā izvēle, bet galu galā tas bija jautri pavadīts laiks un šeit arī rezultāts.
Lūk kas man sanāca :)


Grūtāku - bet arī interesantāku šo kreatīvo darbību padarīja mistiskie produkti, kurus varēja ieraudzīt tikai tad, kad sākās grimma spēle, manās rokās nonāca korektoru palete, divi laineri ,melnais un zelta,  maza acu ēnu palete, no kuras izmantoju pelēko krāsu , vispār bija interesanti.



un visbeidzot, tas ko izvēlējos dāvaniņā no NYX, tik cik tas bija iespējams, jo tur bija liels galds un līdz viņam tikt saglabājot cieņu pret sevi un citiem bija tā interesanti, bet lēnā garā, mierīgi  uz dullo izvilku trīs produktus, gluži kā iluzionists trusi no cepures...

Manuprāt, veiksmīgs loms,  veiksme bija manā pusē, jo tika HD konsilers ar violeto apakštoni, priecājos jo tāda nav manā kolekcijā, tad vel šķidrais laineris pelēkā toni, šāda toņa līdzinieks vel nav manā kolekcijā un visbeidzot izslavētā kopenhagena, jā, jā, tā pati matējošā lūpu krāsa, kas tiešām ir fantastiska savā klājumā, vismaz uz manām lūpām..

Tad, vel nopirku sev liquid suede krēmīgās lūpu krāsas divos toņos #amethyst & #pink lust krāsas wow :)  &   Prismatic Eye Shadow #Mermaid 
ar ametistu uz lūpām :)

Vairāk bildes meklē  NYX BALTICS  FB lapā 


Gribās likt lielas cerības uz šo zīmolu un to, kādas vēsmas tas ienesīs Latvijas tirgū, 
jo uzskatu, ka viņš varētu likt sasparoties citiem zīmoliem būt atvērtākiem un veidot komunikāciju ar potenciālo pircēju ;)

Bučas!
Ilžux

9 komentāri

  1. Par kaktu kantori ir domāts tas veikaliņš Pārdaugavā? Ne reizi tur neesmu bijusi, taču viņi piedalījās laikam 2014.gada pavasara izstādē, kur nopirku 3 lūpu krāsas.
    Douglas stūrīšos arī neesmu neko pirkusi, tāpēc pat nezinu, vai ir atšķirība.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pārdaugavā un centrā.. vini tur regulāri piedalās, sakuma sevi par NYX devēja, bet redz kā nav ...

      Dzēst
    2. Pārdaugavā un centrā.. vini tur regulāri piedalās, sakuma sevi par NYX devēja, bet redz kā nav ...

      Dzēst
  2. man arī ļoti patika pasākums - ļoti pārdomāts un ne vienu brīdi nebija garlaicīgi:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tas gan :) bija tāds pat intensīvs, bet man patikās ;)

      Dzēst
  3. Pasākums bija tiešām jauks un NYX produkti daudzsološi. Vienīgi tas dāvaniņu galds gan man pabojāja iespaidu. Lai gan ideja nav slikta - izvēlies savu dāvanu pati, cīņā par dažiem bezmaksas produktiem nebiju gatava likt lietā elkoņus. Līdz ar to dabūju to, kas bija palicis pāri pēc lielā uzlidojuma :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nuu, tāpēc jau teicu, ka sanāca baigā zvejošana :D Tas ko es rakstot blogu esmu sapratusi - izrādās pieaugusi cilvēki nesveicinās, kaut arī tu viņus sveicini un izrādās, ka būt negatīvam tas ir forši, kā arī pasākuma mācība - jāatcerās tantuku tehnika nieres -aknas :D savādāk dzīvot grūti :D

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma