Meklē blogā

Dermosil Berry Therapy - odziņa ikdienas roku kopšanā

Čaviņš meitenes!

Ir atnācis krāšņs, saulains un nemaz ne tik lietains rudens, kas ir jūtams gaisā nesot līdzi patīkamo, pazīstamo rudens smaržu, kas kā jau katru gadu sagatavo zemi ziemas atnākšanai.
.

Sajā vējainajā laikā ir jāpievēršas tādai ikdienas lietai kā roku ādas kopšana. Zinu, ka daudzas jau nēsā cimdiņus, bet man tik ļoti nepatīk to darīt, ka nākās piedomāt par roku kopšanu un roku krēmiem.
Šajā laikā mans palīgs ir jaunā Dermosil Smilkstērkšku sērija, jā , es uzskatu, ka roku kopšana sākās vannas istabā ar to mazgāšanu, īpašu vērību veltu roku ziepēm, kuras vainu uzlabo ādas stāvokli, vai gluži otrādāk to pasliktina. Dermosil jaunā kolekcija satur vērtīgās smiltsērkšķu kopjošās īpatnības, tai skaitā pasargā no aukstā vēja, kas ir neizbēgams rudens sabiedrotais.


"Roku ziepes Smiltsērkšķis Berry Therapy ir skaistas un praktiskas ziepes, kas piemērotas biežai roku mazgāšanai. Ziepes satur maigas iedarbības tenzīdus un mitrinošas sastāvdaļas. Smiltsērkšķu sēklu eļļai piemīt arī ādas novecošanos mazinoša iedarbība. Ziepes ir iepakotas pudelē ar sūkni, kas atvieglo dozēšanu."



Mans skatījums: Dermosil Berry Therapy 325ml plastmasas pudele ar sūkni. Aromāts, kaut arī svaigs, tomēr ir silts, maigs un diskrēts. Dozators ir patiesi ērts, tomēr dozē diezgan lielu apjomu, ziepes pietiekami puto, lai pietiktu ar pusīti no pilnās dozatora dozas. Saputojot rodas tā mazliet maigā, eļļainā sajūta, kas liecina, ka sastāva ir kāda vērtīga eļļa, skatos, ka šeit tās ir veselas divas. Noskalojot rokas nav velkošās sajūtas, bet manai prasīgai ādai tomēr prasās roku krēmu, varbūt ne pašu barojošāko, drīzāk ko mitrinošu, maigu. Jāpiemin ka šīm ziepēm ph ir 4.5-5.5 (neizjaucot ādas dabisko ph līmeni).

Ieraugot "gruntīgā" izmēra roku krēmu, iedomājos, ka tas nu tiešām pietiks kādam laikam, kā arī, izlasot, ka arī viņš satur Smiltsērkšķi iedomājos to kā smagu produktu, ko visdrīzāk uzklāšu uz nakti. Tomēr, ne viss ir tā kā izskatās, šis 200ml roku krēms no Berry Therapy kolekcijas pēc konsistences atgādina šķidru ķermeņa losjonu, uzklājās ļoti viegli, tomēr kāds mirklis paiet līdz iesūcās priecējot ar savu svaigo aromātu.

Šeit pie kā gribās piesieties ir tikai iepakojumam - ērtāk būtu bijis, ja tas arī būtu ar pumpīti, tad viņš iedāli iederētos uz vannasistabas galdiņa, kaut arī tagad viņš tur atrodas komplektā ar ziepītēm.
Rokas pēc šis krēmiņa paliek ļoti maigas, lietojot  komplektā ar ziepēm ļoti laba kombinācija, kura nav pārāk trekna, bet saglabā savas kopjošās īpašības.

Par cenām:
Roku ziepes 4,70
Roku krēms 5,60 
Nopērkams www.dermoshop.com/lv/

Ilzux

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma