Meklē blogā

Essence "Girls Just wanna have fun" Limitētā kolekcija

Essence nāk klājā ar kārtējo foršo limitēto kolekciju, kas šobrīd jau ir pieejama Drogas veikalos.
Šī limitētā kolekcija sevī nes vieglumu, jautrību un viennozīmīgi mirdzumu, jo daudzi produkti ir mirdzoši, viegli un piemēroti lai ikdienu padarītu par mazu ballīti, vai vismaz izgaismotu vaigu kaulus tā, ka tālu var manīt :) :)
.
"Girls Just wanna have fun" limitētā kolekcija, kura sastāvā ir eko stila  kosmētikas maciņš, kuru jau labprāt lietoju ikdienas kosmētikas lietiņam, kā arī  nagu vīlīte ļoti pateicīgā, telefonam draudzīgā iepakojuma ( juhuu  tas futlāris ir zelta vērts,  ja runājam par  apdraudējuma mazināšanu mobilai ierīcei somiņā).
Nagu stickeri - mazi uzlīmējami kristāliņi, kas forši iederas arī  "pieaugušākā" manikīrā, tikai iesaku tos pielīmēt ar speciālo līmīti, to vari atrast lielajā Essences stendā, esmu manījusi iekš Galerija centrs Drogām, savējo tur iegādājos.
Tagad pievēršoties jautrākam galam šajā kolekcijā. Izgaismotājs! #01 ladys night JĀ! Man patīk šis kolekcijas izgaismotājs jo tas ir smalka maluma, nav pārāk gliterains, drīzāk pūderains ar tikko redzamu maigu, rozīgu mirdzumu, ko ir iespējams uzslāņot.
Manās rokās ir nonācis arī šīs kolekcijas vaigu sārtums, kas ērti sadalīts trīs iedaļās, katrs no toņiem lietojams, bet vislabāk izskatās ja ar pūdera otu sajauc visus tīrs kopā - ikdienas vaigu sārtums, ērts un viegls, bet var uzslāņot, šis arī man patika!
tonis 01 Who run the world? girls!
Jārēķinās, ka šie produkti ir pūderaini, bet ja ar to rēķinās  ir ļoti labi, priekš ikdienas kosmētikas, jaunām meitenēm - manuprāt superīgi produkti & šī kolekcija kopumā.
















Metāliskās ēnas 01 Just me and my girls , četri dažādi tonīši, kas gan obligāti jālieto kopā ar acu ēnu bāzi, šos var izmantot lai piedotu grimam mazliet mirdzuma, manā gadījumā lietoju lai piedotu mirdzumu kustīgajam plakstiņam, jaunākas meitenes droši var lietot uz visa plakstiņa un būs forši.

Kopumā ļoti meitenīga kolekcija, kas labi piemērota jaunām meitenēm, bet arī citas vecuma grupas var sev ko atrast - jāskatās uz izgaismotāja un nagu vīlītes pusi.

Lai skaista šī diena!
Mīliet sevi!
Ilze

2 komentāri

  1. Forša kolekcija :)Žel, ka ne visas kolekcijas ir pieejamas pie mums Latvijā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O Jā! Skatijos, ka viņiem mainās kolekcijas ļoti ātri, bieži vien ir ļoti skaisti dizaini un tādi sīkumiņi kurus gribētos iegādāties vai vismaz apčamdīt.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma