Meklē blogā

Par un ap Beautyblender , miro.mini & liner desingner

Čaviņš  meitenes!

Beidzot esmu nokļuvusi līdz tam, lai pastāstītu par  Beautyblender`i, kā jau iepriekš esmu teikusi, īsti neticēju tā efektivitātei un uzskatīju, ka tas ir reklāmas triks, ar kura palīdzību tiek šis produkts virzīts dažādos tirgos, neticēju – līdz pamēģināju..
.

Reti es atkāpjos no saviem vārdiem, bet jāsaka, ka šoreiz būs tā reize un vienkārša iemesla pēc, šīs  sponge man palīdzēja uzklāt to tonālo krēmu, kurš tik briesmīgi klājās gan ar RT sponge gan otu un rokām, tāpēc varu apgalvot, ka viņš ir pietiekami gumijots ( kaut nesatur lateksu) bet pietiekami „švamīgs” lai paņemtu produktu un to veiksmīgi iestrādātu āda līdz tai pakāpei, kad āda izskatās veselīga, bez  tonas ar lieko tonālo krēmu. Beautyblender nude versija ir pati praktiskākā jo tas nemaina savu krāsu – tā nenomazgājās.

Mazie sponge beautyblender® micro.mini, kuri piemēroti zem acu rajonam, kā arī detaļu iztušēšanai man ļoti patika, ērti lietojot gan uz sevis, gan uz citiem, iespējams piekļūt rajonā pie deguna, apkārt lūpam un lieliski iestrādā konsileri ādā – varu teikt, ka ļoti patīk, lietoju kad jāveido grims uz kāda cita, vai ari, sev zem acu rajonā, tā lai konsileris nesaiet rieviņās, bet forši sniedz nepieciešamo sedzamības pakāpi.

Protams, ražotājs  ir radījis arī ziepītes speciāli priekš BB mazgāšanas blendercleanser® solid , mans iekšējais skeptiķis ieslēdzās arī šajā jautājumā, tomēr, jāpiemin, ka ziepītes atmazgā ļoti labi, smaržo neitrāli – varbūt, attālināti, atgādina veļas ziepju smaržu.

Par pašu mazgāšanas procedūru, es daru tā: Samitrinu BB  un to saziepēju, tad gluži kā ķermeņa sūkli, to saspiežu un atlaižu lai ziepītes iekļūst dziļāk, šeit ir svarīgi pārāk nepārcensties ar spaidīšanu un aktīvu izspiešanu, jo tā var priekšlaicīgi saplēst sūkli, kaut arī, viņš ir ļoti elastīgs. Tad izskaloju to zem remdena ūdens strūklas un izspiežu visu lieko, ja nepieciešams atkārtoju saziepēšanas procedūru.

Nonākot līdz intriģējošākam jaunumam, kas ir  mazais rozā brīnumiņš Liner.designer, kas atgādina ģitāras mediātru – sākumā šis brīnums likās gaužām neparocīgs lai krāsotu sevi, bet toties ideāli labs, lai kalpotu kā palīgs priekš citu grimu veidošanas.  Ideāli palīdz  uzkrāsot skropstas tā lai nenosmērējās viss ēnu skaistums, lūpu līnija veidojās perfekta un galu galā  iemanījos to lietot ari priekš sevis, lai uzklātu perfektu sarkano lūpu krāsu, ar ļoti precīzu līniju– man patika.
Mēģinot radīt precīzu acu lainera līniju – tur gan „nepiešāvos” iespējams, ka tāpēc, ka lietoju rokas spogulīti, bet šim procesam prasās abas rokas, tā nu šīs ieradums iet pie lielā spoguļa īsti neizveidojās – nav mans!

Kopumā, paši  svarīgākie jautājumi – vai ir vērts iegādāties šos produktus...?

Pats BeautyBlender ir labs produkts, ja ir iespēja tam izdot naudu un to lietosit priekš sevis – kāpēc gan nē!
Mazie Mini BB sūklīši ir dikti mīlīgi, kaut arī precīzi, bet nav pirmās nepieciešamības prece.
Ziepītes attīra labi, pagaidām vel uzskatu, ka pietiekami – bet padomā ir salīdzināšanas tests.

Liner desingner ir intriģējošs jaunumiņš, ar kuru ir vērts paspēlēties, ja līniju vilkšana nav tava stiprā puse .

*testa produkti

Ar sveicieniem
Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma