Meklē blogā

NYX eyebrow gel

Caviņ meitenes ;)

Pēdējā laika pirkums, kas satricināja manu pasauli - ok, ne tik dramatiski, bet viennozīmīgi, šis ir produkts, kas atviegloja manu uzacu zīmēšanas rutīnu! Neteiktu, ka būtu apveltīta ar īpaši biezām, platām uzacīm, tāpēc  īsti nevaru iekļauties "trendos" kur šādas uzacis ir norma.
Bet tomēr, vienmēr gribās uzlabot esošo  un padarīt to formīgāku, akcentējot acu skatienu ar izteiktām, bet ne pārspīlētām uzacīm.

Ierasti lietoju gan pūderveida, gan krēmveida produktus, bet šīs brīnums ir īpaši noderīģs, ja vēlies uzturēties vidē  kur ir pietiekami karsts, lai ierastās uzacu krāsas veiksmīgi notecēs no sejas, vai arī, vēlies ūdens-noturīgu produktu, kuru vari lietot arī peldoties ( bija experiments dušā!).
Ar manu esošo ādas tipu, kurš ir pietiekami taukains, arī ikdienas grims ilgojās pēc viegla produkta ( sajūtu un nēsāšanas ziņā) kurš  paliks tieši tur kur uzklāts.
NYX  pomāde/gels ir ļoti interesants produkts, ne tikai tāpēc ka tas ir īpaši noturīgs, bet arī tāpēc, ka šo produktu nepieciešams tik ļoti maz, bet efekts ir wow , pigments ir tiešām labs un piesātināts.
Produkts pieejams piecos toņos: black, blonde, chocolate, brunette, espresso
Es izvēlējos tonī brunette jo vairāk ar vēso apakštoni, nekā espresso tonis, kurš ir izteikti silts, der arī rudmatēm, blondīnu tonis likās pārāk gaišs priekš maniem matiem.
 ( bildē piemērs, šeit viņu iztušēju lai ir dabiskāks)
Svarīgie sīkumi:
Tilpums 10ml ! Milzīgs tilpums, ņemot vērā to mazumiņu kāds ir nepieciešams.
Iesaku to izspiest no tūbiņas pavisam mazdrusciņ uz kādu metāla virsmu, vai stikla virsmu, lai vieglāk uzklāt un paņemt ar otiņas palīdzību.
Produkts ļoti ātri sacietē - tāpēc dažiem var nepatikt, bet tieši tāpēc  labāk to izspiest ļoti maz un uzklāt pietiekami ātri, lai viņš nepaspēj sacietēt klāšanas laikā.
Esmu dzirdējusi, ka daudziem šis gels liekās vairāk kā pomāde , biezs un iesākumā grūti sadarboties, bet  jāmēģina to iestrādāt  uzacu otiņā tad viņa konsistence nelikās tik bieza un viegli klājās.
Jāuzklāj ar īsām smalkām kustībām, kuras atdarina matiņus, klāj to matiņu augšanas virzienā.
Tad, kad šis produkts ir uzklāts un sacietējis-  tici, ka viņš paliks savā vietā, iespējams noņemt ar divfāžu produktiem.
Kairinājumu un alerģiju nerada.
Cena  ap 7 euro ( pirku izstādes laikā, īsti neatceros cenu, tikai atceros, ka bija ļoti izdevīga).

Ar sveicieniem
Ilze

1 komentārs

  1. Es šo izmetu laukā, galvenokārt dēļ toņa. Man arī bija tas brunette, bet likās pārāk oranžīgs.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma