Meklē blogā

Polhem PR SS17 Preses Diena

Atskatoties kādu brītiņu atpakaļ , jau esot svētku gaidās 16. Decembrī, guvu iespēju piedalīties Polhem PR SS17  preses dienā, kur pavasara un vasaras kolekciju uzburta atvērās sajūta, par to,  ka jau pavisam drīz pienāks  nākamais gads, sirdīs un prātos iestarosies pavasara jūsmas.

Tas kāds būs šis gads varēja spilgti ieraudzīt skaistajos un ērtajos Tamaris un Vagabond apavos, kurus noteikti domāju iegādāties, kad tie nonāks pārdošanā, jo beidzot varu teikt, ka neērto modeļu laiks ir pagājis, bet komforts + stils tas ir iespējams.



Ieskatījos COS  jaunajās kolekcijās, tekstūra, dažādi audumi, kvalitatīvi nostrādātas kombinācijas un lakoniskas formas, šo kolekciju redzu uz sievietēm kuras zin ko vēlās un ir gatavas parādīt savu Es un Personību, lai to sasniegtu. Kopumā visvairāk piesaistīja toņi un dažādas audumu tekstūras, nianses, kuras labi atstrādātas radīja ērtu  tēlu ar pāris ekstrēmākām tekstūrām un audumiem.


Pievērsos arī  Tangle teezer ķemmēm, hei - beidzot  ir uzradies kāts! OK, man tas ir pārsteigums, tiem kuri bija ziemas preses dienā, noteikti jau iepazinās ar šāda  veida produktu,( ne veidošanai,bet  ikdienas lietošanai), tas mani tiešām ieinteresēja, kaut arī viņu vel neesmu manījusi pārdošanā ( slikti skatos?!).  Šī ķemme ir vairāk veidošanai, bet cik jau ir mēģināts samērā ērta.



Uzmanību pievērsa Splat mutes dobuma kopšanas līdzekļi, īpaši interesanti tie ir dēļ sava formāta,  putiņu veidā, kuru vari iemest līdzi somiņā un nosacīti iztīrīt ( izskalot muti ar putiņām) kuras noņem mīksto aplikumu pēc ēšanas, tā visu dienu vari justies komfortabli ar savu svaigo elpu.

Loccitane ļāva iegrimt pavasara ziedos,  parādot ļoti sievišķīgu un maigu aromātu kolekciju, kuras sastāvā ietilpst ne tikai klasika kā  - dušas želeja, losjons un roku krēms, bet ari želejveida smaržas ( atjautīgi, līdzi ņemšanai noderētu).  Kopumā ļoti skaista kolekcija priekš izteikti maigas un sievišķīgas sievietes. Kaut arī šobrīd, kā jau ziemā, prāts nesās uz smagākiem, dziļākiem aromātiem, svelmainā vasarā vai pavasara gaidās tas varētu būt ļoti noderīgs.


Foreo laidis klajā jaunu spēļmantiņu - zobu birsti, kurai ir silikona galviņa, izklausās jaunu ļoti higiēniski, tikai es nevaru iedomāties, kā tā attīrīs zobus, joprojām liekās maksimali interesants produkts, nezinu vai sadūšošos iegādāties, bet apskatīt bija intriģējoši.

Jāpiemin, ka zaļie kokteiļi bija ļoti gardi (tā ari neuzjautāju par to sastāvu, gribētos atkārtot)
Paldies Polhem par uzaicinājumu :)
Tāda bija mana ciemošanās Polhem šovrūmā, ceru, ka jums manas lasītajās bija interesanti paklejot līdzi, vismaz virtuāli iepazīstoties ar pavasara jaunumiem.

Lai forša diena
Ilze

1 komentārs

  1. Paldies!
    Par šāda veida pasākumiem vienmēr interesanti lasīt un skatīties.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma