Meklē blogā

Svētku mirdzumā #LFSPARKLE

Čaviņas, meitenes!

Kaut kā visā tajā rakstīšanas kņadā nomaldijās mana Lookfantastic kastīte un aizmirsu to atrādīt, bet ši bija viena no foršajām kastītēm, kura tiešām patika.
Decembra kasti nepasūiju, jo apskatijos tās saturu un itkā viņš bija gana labs un man patīkams, tomēr īsta nepieciešamība pec vel vienas lūpu krāsas un burbuļbumbas nebija, tāpēc veiksmīgi atturējos un ietaupiju $ ko iztērēju Z-svētku dāvanām.( tā es uzskatiju, kad vakar rakstīju šo ziņu, bet izrādās nebija atcelies automātiskais pasūtijums, kuru gan atcēlu...hmz)

Jāpiemin, ka 2. Janvāri ir mana dzimšanas diena, tāpēc jau jāsāk plānot un organizēties arī tajā virzienā, īsti vel neesmu izvēlējusies tematiku balītei, bet tai noteikti ir jābūt, man patīk visam piesķirt kaut vai kādu virzību.
Tomēr atgriežoties pie kastītes, Lookfatastic  šo kastīti veidojis godājot svētku mirdzumu #lfsparkle  kā jau nosaukumā minēts ir radīta lai mirdzētu.  Ikmēneša žurnāls ir atgriezies, kas ir ļoti labi, jo man patīk to pašķirstīt. Runājot par modi, vai kāds jau ir aizdomājies par nākamā gada krāsām?

Mirguļojošā gliterīgā LF nagu vīlīte ir jauks papldinājums šādai kastītei, piedod tādu ka noskaņu, protams, pati nagu vīle ir laba lieta, kura vienmer noderē. Pēdējā laikā lietoju gan tikai Kinetic nagu viles, bet gan jau arī ši atradīs savu lietošanas laiku.
Look good feel better / angled blending brush/ esmu jau iegādājusies no ši zīmola un man tīri labi patika otas, kā arī jau ziņa, ko šis otas nes - pērkot šis otas mēs atbalstam sievietes kurām ir vēzis.
Bloom and Blossom revitalising leg and foot spray - šis iepakojums ir ļoti līdzīgs viņu sejas sprejam, galvenais nesjaukt, tā bija man pirmā doma, kad šo spreju ieraudzīju. Nēesmu kāju produktu fanāts, bieži vien nelietoju kāju krēmus, kaut kā tie piemirstās, ļoti patik kāju serumi jo tie nav bieži jālieto. Domāu šo atsvaidzinātāju lietošu vasarā, kad būs nepieciešamība pēc papildus svaiguma.

Loreal Mythic oil 30ml : tilpums ar kuru pilnīgi pietiek ļoti ilgam laikam, šobrīd lietoju un ļoti patik, mati labi nogludinās. Man ir neēlīga problēma ar matiem, jo tie ir smalki, pēc matu mazgāšanas tie saķerās tādā pakāpē, ka briesmīgi grūti atķemēt, tad nu kāds no šāda veida līdzekļiem + pēdejā laikā ikoo ķemme ir mani sabiedrotie.
Neko neesmu dzirdējusi par tādu Model Co zīmolu, bet šajā kastītē ir  viņu vaigu sārtums, skaistā persiku tonī, kas ir top tonis visiem ādas toņiem. Skatu ka šis ir ražots taivānā, gr veseli 3,5  kas ir pietiekami daudz priekš vaigu sārtuma.
Monu  recovery balm 25ml labs tilpums priekš produkta, kas lieliski iederās ziemas sejas kopšanas rutīnā ar ēteriskajām eļļām & jajobas eļļu,  domājams labi parūpēsies par manu jūtīgo ādu šajā laikā.
Nezinu, bet kaut kādā ziņā man nav iepatikušies Sebastian produkti, šis paraudziņš vel nav mēgināts, idejiski izklausas labi, šis ir domāts lai piesķirtu matiem papildus apjomu, no kura gan es neatteiktos. Parasti viņa produkti ļoti sausināja manus krāsotos matus, redzēs, ka uzvedīsies uz nekrāsotas matu daļas. Ar prdukta tilpumu 50ml notekti pietiks, lai saprastu vai šis ir man piemērots produkts.

Kopumā forša kastīte ;)
Ceru kā nākamajā gadā arī būs kas labs un lietojams :)

Lai forša diena
Ilze

2 komentāri

  1. Man arī sebastian sausināja matus.
    Mythic oil ir vienīgais, kas man ir mā gribuļu sarakstā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varu teikt pirmos iespaidus, ka Mythic oil ir ļoti laba, īpaši uz maniem matiem, kas nežēlīgi ķerās! Ļotu labi nogludina, protams, ka silikons un ta, bet tas šobrīd neliekas nekas traks, esmu sapratusi, ka man svarīgs ir dabisks matu šampūns tad galvas ādai ir ok, bet ja maskas, serumi ir ķīmiskāki - tie neko netraucē

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma