Meklē blogā

#LFXMAS skaistuma kastīte

Čaviņ, meitenes!
Mana mazliet novēlotā atsauksme par  LFXmas skaistuma kastīti.
Ziemassvētku Lookfantastic kastīte bija tik jauka, ka tomēr, pārpratuma pēc to saņēmu un labi ka tā, īpaši sapriecājos, ka tajā ir  produkts no Balance me , kurš man tik ļoti ir iepaticies tieši no šīm kastītēm. Tas ir sejas attīrīšanas līdzeklis face wash, kurā ir ļoti daudz dažādu ēterisko eļļu, ļoti maigi kopj sejas ādu un atsvaidzina. Šajā testerī ir  50ml , kas manuprāt ir pietiekami, kādam mēnesim.

Otrais produkts par un ap kuru ir sacelts milzīgs tracis ir Illamasqua hydra veil 6ml paraudziņš,  youtube to slavina, bet man nav nekāda konkrēta priekšstata par šo produktu, domāju drīzumā izmēģināt un par sajūtām ziņot instagram stāstos * patīk šī instagram opcija, p.s mans instagrams ir seit 

Mellow ultra mate lipstick, nespēju saprast vai vēlos paturēt šo lūpu krāsu, protams, skaists sārts tonis, bet man jau ir  daudz sārto lūpu krāsu . Turēt turēšanas pēc, vai izmēģināt tikai vienu reizi ? Nedomāju, ka tā būtu pareizi, labāk atdāvināšu draudzenei.

Philip Kingsley elasticizer  pre- shampoo treatment 40ml skatoties sastāvu - pirmajā vietā castor oil,  tad jau ir skaidrs kāds būs efekts, domājams, ka ļoti labs. Rīceineļļa matiem ir viena no labākajām eļļām, tomēr viņa ir gana smaga.  Gan jau šajā līdzeklī ir izveidota ērtāka kombinācija caur kuru tā uzsūcās daudz ātrak un piepilda visu matu. Noteikti noderīgs produkts.

Super- mega vannas bumba, kura jau aizceļojusi uz citām mājām, iekļauta kādā no dāvanām. likās foršs produkts, bet tā kā vannas es neeju bieži, negribēju lai krāj putekļus manā plauktiņā.  Smaržoja caur visu iepakojumu dikti specīgi  pēc  kaut kā saldena.

Q10 sejas maska arī atradusi sev jaunas mājas kādā no dāvaniņām, ceru, ka īpašniecei patīk, vel gaidu atsauksmes.

Kopumā forša kastīte! Izskatās, ka tomēr, bija vērts šo pasūtīt.

Lai forši!
Ilze

2 komentāri

  1. Par Balance me produktu. Vai paspēji izmēğināt? Esmu ļoti pārsteigta, cik tas ir stiprs. Vienā no tīrīšanas reizēm paturēju to nedaudz uz sejas un pēc noskalošanas secināju, ka seja ir kā apdedzināta. Neesmu alerğiska, tāpēc efekts ļoti pārsteidza.

    AtbildētDzēst
  2. Ja jau kurais mini iepakojums.. domaju ka tev alregija no kadas eteriskas ellas.. cilveki biezi nezin, ka ir alergija, kamer nesaskaras ar kadu nelietotu eterisko ellu..mana prakse vienai meitenei pat giboni sakas no rozu geranijas ellas izgarojumiem :(

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma