Meklē blogā

The Body Shop Tea Tree / Tējas koka koncentrāts

Čaviņ, meitenes!

Gribēju ar Jums padalīties savās sajūtas par šo  produktu. Daudzas , kurām ir taukaina sejas āda  bieži ir iecienījušas produktus ar Tējas koka eļļu, kas ir lielākais glābējs, kad uzmetās kādas pumpiņas, vai āda iziet no kontroles.  Tējas koks ir izcils produkts, kurš vēsturiski pazīstams jau sen.

The Body Shop Tējas koka koncentrāts/TEA TREE ANTI-IMPERFECTION DAILY SOLUTION/ 50ml



Tīra tējas koka eļļa vieglā, ātri uzsūcošā formulā, kas piemērota uzklāšanai ikdienā uz visas sejas. Palīdz mazināt ādas iekaisumus un padara ādu tīrāku. Satur arī tamanu eļļu, alveju un lucernas eļļu.
 Kaut arī manā kopjošās kosmētikas plauktiņā tas ir eļļas formā, guvu iespēju izmēģināt daudz ērtāku, ātrāk absorbējošāku formulu, kura ne tikai ietaupa laiku, bet arī padara šo procesu baudāmāku, jo eļļai ātri iesūcoties tā rada patīkamu smaržas mākonīti, kuru es izbaudu.


Citējot Dermatoloģi Lindu Kapteini, kur viņa  stāsta par Tējas koka vēsturi :

– Tas ir sens aborigēnu ārstniecības līdzeklis. Ar tējas koka lapām viņi berzēja bišu dzēlienu vietas, nobrāzumus, apdegumus u.c., bet samaltas lapas lika uz ievainojumiem. Saberztās tējas koka lapas kalpoja arī kukaiņu atbaidīšanai. Piedevām aborigēni ievērojuši, ka ādas ievainojumiem, nobrāzumiem un iekaisumiem nāk par labu peldes ūdenstilpēs, kuru krastā aug tējas koki, – iekļūstot ūdenī, tējas koku eļļa piešķir tam ārstnieciskas īpašības.
Iepazinos ar šo  The Body Shop produktu, pirmais, ko novērtēju ir ne tikai foršā tējas koka smarža, bet arī pipetīte ar kuras palīdzību var ļoti veiksmīgi dozēt esošo produktu. Otrais lielākais pluss  ir tekstūra, kura ļoti ātri iesūcās ādā, lietoju to pirms gulētiešanas,  kā arī, brīžiem no rītiem pirms sejas krēma, kad jūtu, ka sejas ādai nepieciešama papildus kopšana.
Tekstūra ļoti patīkama, sasūcās ātri un neatstāj eļļainus nospiedumus, tāpēc labi sadarbojās ar dekoratīvo kosmētiku un kopjošo kosmētiku ( krēmiem, serumiem ).
Ekonomisks produkts, kuru izmantoju sekojoši, iepilinu pāris pilienus plaukstā un sarīvējot plaukstas uzklāju visu uz sejas, kakla un dekoltē rajona.
Kopš lietoju  pumpiņas ir retāks viesis, kā arī, tilpuma 50ml pietiks ilgam laikam, tāpēc uzskatu, ka cenas ziņā šis produkts atmaksājas.
Dalījos arī ar draudzenēm, jo man bija interesanti zināt, kā darbojās šis produkts uz normālas ādas, varu teikt, ka viņām patika, juta svaigumu pēc viņa izmēģināšanas.
Alerģijas nenovēroju, bet tiem kuriem nepatiks alkohols sastāvā, viņš šeit tomēr ciemojās. Es nejutu nekādu problēmu šajā sakarā - āda jūtas labi.

Gribētos izmēģināt arī citus tējas koka sērijas produktus, domāju, ka tie varētu palīdzēt uzturēt sejas ādu svaigu un mirdzošu.

Cena : 22 euro meklē The Body Shop veikalos  ( starp citu , ja tev ir dzimšanas dienas mēnesis tu saņem 30% atlaidi pirkumam,  to es atgādinu arī sev :D Gribās visu ko, tikai nesaprotu ar ko sākt! Varbūt varat ieteikt ko super foršu? )

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

1 komentārs

  1. Neliels offtopic - es ļoti gaidu rakstu par jauno Catrice izgaismotāju kolekciju. Tur ir gēlveida izgaismotājs, šķidrais izgaismotājs, lūpukrāsa un vēl daži produkti. Gribētos dzirdēt atsauksmi, pirms atveru maciņu. :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma