Meklē blogā

Amway jaunumi/VIDEO ARTISTRY SIGNATURE COLOR Apskats

Čaviņš, meitenes!

Laiks tā skrien, liekas, ka tas jau bija vakar, bet opā pagājušas vairāk par divām nedēļām. Kādu laiku atpakaļ, guvu iespēju iepazīties ar Amway produktiem, kādā ļoti skaistā prezentācijā, kas sevī apvienoja gan iekšēju, gan ārēju skaistumu un iepazīstināšanu, kā ar vienkāršiem bet efektīviem instrumentiem to panākt.


Mūs prezentācijā iepazīstināja ar pavasara noguruma  uzveicēju vienā mazā kapsulā :)

Amway Nutrilite B grupas vitamīnu kompleksu, kuri ir pagarinātas darbības B  vitamīni, mazajā zaļajā tabletē glabājās rīta enerģijas doza. Novērtēju atzinīgi arī spirulīnas klātesamību B vitamīnu kompleksā, jo kā zināms, tā ir dabiskais B vitamīna avots, kurš ļoti labi absorbējas organismā.
Es runāju par
Jau lietoju šos vitamīnus kādu laiku( 20dienas) tāpēc varu teikt, ka jūtu, ka viņi darbojās, tomēr, nogaidīšu līdz izlietošu visu iepakojumu, kurš pietiks diviem mēnešiem, tad noteikti informēšu kāda ir mana pašsajūta un veselība kopumā.
Otra oriģināla lietiņa veselības un imunitātes stiprināšanai ir Imunitātes Dzērieni  Nutrilite Phyto2Go.. Ar šādu ideju un izpildījumu saskaros pirmo reizi un varu teikt, ka tā ir ļoti izdevusies ideja.
Pats produkts satur dabiski iegūto C vitamīnu, jāsaka ka tas ir svarīgi, jo tieši dabiski iegūtais C vitamīns labāk uzsūcās organismā, kā arī, savu devu Cinka, kas izsenis jau zināms, kā imunitātes stiprinātājs.
Par šo produktu vairāk redzēsit manā video, jo tas ir jāredz darbībā! Tiešām oriģināli un pat savā ziņā izklaidējošs veids, kā "uztaisīt" sev imunitātes dzērienu.

Pats lielākais kārumiņš priekš manis, protams, ka tā ir jaunā pavasara dekoratīvās kosmētikas sērija MODERN ICON!Notika arī makeup- look uzklāšanas meistarklase, kuru cītīgi dokumentējām un tie kas seko manam Instagram profilam, to redzēja live video.


Šī sērija virzīta uz svaigu, izgaismotu, dabisku, bet ļoti sievišķīgu grimu , kā arī tiem pamata instrumentiem šī grima sasniegšanai, tādiem kā - acu ēnas, uzacu produkti, izgaismotājs, lūpu spīdums- krāsa. Manus pirmos iespaidus un makeup look ar šiem produktiem skaties manā video.
Video:

Apskatītie produkti:
ARTISTRY SIGNATURE COLOR Subtle Chic acu ēnas
Lip Shine Soft Rose - lūpu spīdums
Instrumentu komplekts uzacīm ARTISTRY SIGNATURE COLOR
Izgaismotājs ARTISTRY SIGNATURE COLOR
Nutrilite Phyto2Go

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkti

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma