Meklē blogā

H&M Pomegranate and Mango sejas maska

Čaviņ, meitnes!

Tuvojās pavasaris  tas prieks manas sejas ādas ir laiks, kad lietoju intensīvāk sejas maskas, kā arī, pievēršos ādas mitrināšanai vel intensīvāk. Laika maiņās āda mēdz reaģēt visādi, bieži vien haotiski, pat man izmetot kādu sausuma pleķi vai citu  sausākas ādas brīnumu, kas manai taukainai ādai ir neierasti.
Ejot garām H&M dekoratīvās kosmētikas nodaļai pamanīju šos mazos sejas masku bumbulīšus, piegāju, apčamdīju, bet kaut kā neriskēju pirkt kopjošo kosmētiku apģērbu veikalā, saprotu, ka aizspriedums, bet nu..
Draudzenei šāda problēma nebija, tāpēc viņa man uzdāvināja šo H&M sejas masku, šobrīd es priecājos ka tā, jo maska pati par sevi ir diezgan forša un lietojama.

Maskas smarža- salda, mazliet pēc granātābola

Tekstūra - bieza, krēmveidīga struktūra, balto mālu tekstūra, kura uzklājot diezgan ātri sakalst - veidojot klasisko sakaltušo, savelkošo sajūtu, kuru mazināju apsmidzinot tos ar termālo ūdeni.

Lietošana- atverot folija vāciņu acu skatam paveras trauciņš ar masku, var izmantot gan kādu otu gan pirkstus, lai uzklātu jo tekstūra ir diezgan ērta, plastiska, kaut arī diezgan ātri grib sacietēt. Bez problēmām pietika visai sejai ar šo mazo ķopsīti, principā, būtu pieticis ari  kakla ādai, ja būtu lietojusi otu.
Ieteicamais lietošanas laiks līdz 15min, bet es noturēju mazliet ilgāk- 25min pa brīdim apsmidzinot ar termālo ūdeni, nekādu kņudināšanu vai citas nepatīkamas sajūtas nejutu, ja nu vienīgi spēcīgu velkošu sajūtu, bet tāda jau ir ierasta no mala maskām.

Efekts - attīroša, poru savelkoša maska, balto mālu efekts ir jūtams, mazliet sildoša sajūta pēc produkta lietošanas. Viegls apsārtums uz jutīgas vaigu ādas, kurš gan 20min laikā pazūd un āda izskatās atpūtusies. Ada ļoti gluda un zīdaina, bez taukainā mirdzuma, nakts krēms labi sasūcās uz attīrītās sejas ādas.

Kopumā diezgan normāla sejas maska, pēc šis domāju izmēģināt arī citas maskas, lai salīdzinātu efektus un padalītos pieredzē ar jums. Pēc maskas lietošanas pozitīvo efektu tādu ka - mazākas poras varēja vel manīt divas dienas, ko uzskatu par normālu/ diezgan labu rezultātu.

Apskatījos ka cena  2.99 - tāpēc uzskatu, ka priekš savas cenas ļoti pat ok ;)

Lai mums forša diena!
Ilze

1 komentārs

  1. Man arī būtu aizspriedumi apģērbu veikalā pirkt kosmētiku, vēl jo vairāk kopjošo :) Noteikti gaidīšu jauno masku izmēģinājumiem. Tas ķobītis sanāk vienai reizei?

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma